Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex BelgiŽ | Ander land

 search

Vertalingen: Ontvang snel meerdere gratis offertesVertalingen-vertalingen

Ontvang nu meerdere offertes: VertalingenOfferte aanvragen-vertalingen

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Vertalingen
West-Vlaanderen
Vertalen van thesis naar het Engels
Vertalen van een copyright thesis van 300 pagina's.
Vertalingen
Oost-Vlaanderen
Vertaling voor een studie
Vertaling van een offerte voor een studie voor de Waalse Gemeenschap. Bobex kwaliteitscontrole: Betreft een 10-tal pagina's. Bedankt voor uw offerteopgave.
Vertalingen
Geen regio
Aanvraag erkende vertaling
Erkende vertaling van getuigschriften en een diploma vanuit het Nederlands naar het Duits. Bobex kwaliteitscontrole: Bedankt voor uw offerteopgave voor deze klant uit Nederland.
Vertalingen
West-Vlaanderen
Vertalen van website
Wij hebben twee extra vertalingen nodig voor onze website, nl naar Spaans en Italiaans. Ook wordt er aan de website een extra pagina toegevoegd, die dan vertaald moet worden naar 5 andere talen, Frans, Engels, Duits, Spaans en Italiaans. Bobex kwaliteitscontrole: Zie bijlages. Bedankt voor uw prijsopgave voor deze klant.
Vertalingen
Vlaams Brabant
Vertaling Nederlandse tekst naar het Engels en Frans
Vertaling van een Nederlandse tekst naar Engels ťn Frans. Tekst is bijlage afkomstig uit een docufilm. Bobex kwaliteitscontrole: Betreft: 1300 woorden oftewel 4 pagina's. Bedankt voor uw prijsopgave.
Vertalingen
Antwerpen
Geboorteakte & huwelijksakte
2 documenten waarvan een geboorteakte en een huwelijks akte, hiervan zijn beŽdigde vertalingen nodig. Deze moeten vertaald worden vanuit het Nepalees naar het Nederlands. Graag vertaling zo vlug mogelijk. Bobex kwaliteitscontrole: klant gelegen in Antwerpen. Graag een offerte via e-mail. Bedankt.
Vertalingen
Oost-Vlaanderen
Vertaling Nederlands - Frans
Ik moet volgende documenten vertalen van het Nederlands naar het Frans i.f.v. van een verhuis naar Frankrijk; aangifte belasting 2008, aangifte belastingen 2008, aanslagbiljet belastingen 2009, 3 laatste loonfiches, geboorte akte, uitreksel van het bevolkingsregister, arbeidsovereenkomst. Bobex kwaliteitscontrole: Totaal = 34 bladzijden. Bedankt voor uw prijsofferte indien u deze klant hiermee kan helpen.
Vertalingen
Geen regio
Vertalingen van onze communicatie
Een vertaler Nederlands / Frans, die kan inloggen op ons bedrijfscommunicatiesysteem om simultaan onze nederlandstalige communicatie naar het frans te vertalen (en dit met een dagelijkse frequentie) zodat elke communicatie dadelijk in twee talen aan onze gebruikers wordt aangeboden. Bobex kwaliteitscontrole: Het gaat hier over dadelijk een 200-tal pagina's. Maandelijks komen hier een 50 tal pagina's bij. Bedankt voor uw prijsopgave voor deze samenwerking.
Vertalingen
Oost-Vlaanderen
Vertaler
Ik ben op zoek naar een vertaler die mijn werktekst vertaalt naar nederlands naar frans. Bobex kwaliteitscontrole, op 28/09/2009: Betreft 4 plaatsbeschrijvingen van een landmeter-expert van 2-3 pagina's die volledig in het Frans moeten worden opgemaakt. Bedankt voor uw interesse.
Vertalingen
Antwerpen
Vertaling huwelijksakte Russisch-Nederlands
Vertaling huwelijksakte uit het Russisch in het Nederlands, Frans of Engels, teneinde het huwelijk in te schrijven in het Belgisch bevolkingsregister. Bobex kwaliteitscontrole, op 24/09/2009: De handtekening van de beŽdigde vertaler moet bovendien gelegaliseerd worden. Kleine aanvraag maar deze klant laat weten dat hij nog verschillende keren beroep gaat doen op een vertaler ivm vertalingen van diploma's en dergelijke. Bedankt voor uw offerte.
Vertalingen
Oost-Vlaanderen
Vertalingen (NL - FR)
Wij zijn op zoek naar een vertaler met vast contract voor het vertalen van teksten en nalezen van vertaalde teksten. Talen: NL - FR. Specifiek jargon: Business - Web. Te vertalen object: Webpagina's. Duur: 2 dagen. Bobex kwaliteitscontrole, op 11/08/2009: De klant bevindt zich in Wortegem-Petegem (O-VL). De klant zou graag een offerte krijgen met vermelding van prijs per woord. Bedankt voor uw prijsopgave.
Vertalingen
Geen regio
Vertalingen van cursussen naar Frans en Duits
Syllabi, cursus- en promotiemateriaal (presentaties, websites, ...) dienen in het Frans en Duits vertaald te worden. Het betreft in dit geval opleidingen tot coach, vaardigheden workshops .... Affiniteit met opleidingsmateriaal is erg wenselijk. Bobex kwaliteitscontrole, op 26/06/2009: Het gaat hier momenteel over: ca. 230 pagina's en een website van ca. 15 pagina's. Bedankt voor uw reactie!
Vertalingen
Limburg
Regelmatige korte vertalingen
Regelmatig moeten wij korte teksten vertalen. Nu zijn wij op zoek naar een professioneel bureau dat dit per woord kan doen. Is dit mogelijk bij jullie? Wat zou de kostprijs zijn? Het gaat om vertalingen van het Nederlands naar het Engels. Bobex kwaliteitscontrole, op 27/05/2009: Het betreffen dus korte teksten van maximaal 300 woorden per document. Bij voorbaat dank voor een snelle reactie.
Vertalingen
Brussel
Gecertificeerde vertaling Frans - Hongaars
We zoeken een gecertifieerde vertaling van het Frans naar het Hongaars voor de Hongaarse BTW autoriteiten. Bobex kwaliteitscontrole, op 09/04/2009: Het betreft een document van een 7-tal bladzijden. Bedankt voor uw prijs offerte.
Vertalingen
Antwerpen
Vertalingen
Ik zoek een offerte voor de Vertaling van brieven, offertes, company profile, ... . Van het Nederlands naar het Engels, Frans en Duits. Bobex kwaliteitscontrole, op 27/01/2009: Voor een onderneming in Antwerpen die sportsartikelen fabriceert. Dank u voor uw offerte.
Vertalingen
Brussel
BeŽdigde vertalingsopdracht
Ik ben op zoek naar een vertaler om een beŽdigde vertaling uit te voeren. Vertaling moet beschikbaar zijn +/- 16 februari. Het gaat om scans van brieven, tabellen, enkele handgeschreven of met te vertalen handgeschreven opmerkingen. Van een deel is een gewone vertaling beschikbaar. Het gaat deels om juridische, deels om bouwtechnische teksten. Een deel is ook gewone correspondentie. Bobex kwaliteitscontrole, op 22/01/2009: De vertaling omvat een Franse tekst die naar het Nederlands moet vertaald worden. Er dienen ongeveer 65 pagina's vertaald te worden. De tekst bevat vertrouwelijke informatie. Bedankt voor het opstellen van een prijsofferte.
Vertalingen
Brussel
Vertaling content website
In het kader van een campagne ontwikkelen we toeristische activiteiten rond de bierbeleving in Vlaanderen. Communicatie zal worden gevoerd in binnenland maar ook naar Nederland, Duitsland en het Verenigd Koninkrijk. Om onze website toegankelijk te maken voor Duitstalige en Engelstalige toeristen wensen wij een gedeelte daarvan te vertalen in het Duits. Bobex kwaliteitscontrole, op 19/01/2009: De brontaal van de website is Nederlands. Het gaat hier om de vertaling van ongeveer 200 webpagina's. Bedankt voor het opmaken van een summiere offerte.
Vertalingen
Brussel
Vertaling schoolhandboek
Het project houdt de vertaling van een schoolboek in verband met mini-ondernemingen in. Wij hebben dit boek ter beschikking in het Engels en in het Spaans. Bobex kwaliteitscontrole, op 06/01/2009: Het boek zou moeten vertaald worden naar het Nederlands. Het Worddocument van het handboek bevat 90 bladzijden. De vertaling zou tegen eind maart moeten afgerond zijn.
Vertalingen
Brussel
Regelmatig vertaalwerk
Regelmatig vertaalwerk van korte teksten die dienst moeten doen als brief of voor op onze website. Algemene bewoordingen, geen vakjargon. Bobex kwaliteitscontrole, op 01/12/2008: De teksten dienen uit het Nederlands vertaald te worden naar het Frans of het Engels. De klant is geÔnteresseerd in een abonnementsysteem.
Vertalingen
Antwerpen
Vertaling diploma's
Vertalen van diploma's met beŽdiging Nederlands naar Frans. 3 diploma's, 2 aanbevelingsbrieven. 1 kort document met bewijs van inschrijving in gemeenteregister. Alleen de diploma's dienen gevalideerd te worden. Bobex kwaliteitscontrole, op 09/09/2008: Bedankt voor uw spoedige prijsofferte alles inclusief.
Vertalingen
Vlaams Brabant
Vertaling Engels - Japans
Vertaling van een lease contract in het Japans. Zie bijlage. Bobex commentaar 18/06/2008: Tweede offerteaanvraag van deze klant op Bobex. Bedankt voor uw offerte voor vertaling standaard huurcontract en tijdspanne waarin deze dienst geleverd kan worden.
Vertalingen
Brussel
Vertaling van hotelomschrijvingen
Korte hotelomschrijvingen bestaande uit een 5-tal regels per hotel vertalen naar een lyrisch-commercieel Franse tekst. Ik zoek in gťťn geval vertalingen via automatische programma's. Bobex kwaliteitscontrole, gebeld op 21/04/2008: Teksten mogen geen puur commercieel karakter hebben en moeten aangenaam en begrijpelijk overkomen. Bedankt voor uw prijsopgave.
Vertalingen
Antwerpen
Technische vertaling
Het vertalen van een technische bestekbeschrijving van onze producten van het Nederlands naar Engels, Duits en Frans. Bobex kwaliteitscontrole, op 06/02/2008: Offerteaanvraag van een import/export bedrijf die na een gunstige 1ste samenwerking op regelmatige basis vertalingen laten uitvoeren. Bedankt voor uw prijsopgave.

Offerte aanvragen-vertalingen
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Je ne peux que vous fťliciter pour votre travail rapide et honnÍte. Merci ŗ vous."

M. Warlomont

"Zeer tevreden."


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.