Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex België | Ander land

 search

Verse fruitmand prijsofferte: Ontvang snel meerdere gratis offertesVerse fruitmand prijsofferte-vers fruit op kantoor

Ontvang nu meerdere offertes: Vers fruit op kantoorOfferte aanvragen-vers fruit op kantoor

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Vers fruit op kantoor
Oost-Vlaanderen
Fruitmand levering voor een bedrijf te Sint-Niklaas
Ik wens een fruitmand levering voor een 23 tal medewerkers. Nu nog geen supplier, gemengd fruit(vooral appelen en peren), alles op één locatie.
Vers fruit op kantoor
West-Vlaanderen
Fruitmand levering voor een bedrijf te Diepenbeek
Ik zoek een fruitmand levering voor een 25 medewerkers. Gemengd fruit, alles op 1 locatie.
Vers fruit op kantoor
Limburg
Fruitmand levering voor een bedrijf te Diepenbeek
Ik zoek een fruitmand levering fruitmand 5 tal medewerkers. Gemengd fruit, nu nog geen supplier.
Vers fruit op kantoor
Antwerpen
Fruitmand op kantoor te Mol
Voor ons bedrijf zoeken wij een leverancier die fruitmanden kan leveren. In totaal telt het bedrijf 700 medewerkers. Hierdoor wensen wij 20 grote fruitmanden en 5 kleine fruitmanden. Deze fruitmanden moeten op verschillende locaties geleverd worden. Wij willen in januari hiermee van start gaan. Alvast bedankt!
Vers fruit op kantoor
Antwerpen
Vers fruit op kantoor voor bedrijf in Antwerpen.
Graag een offerte voor vers fruit op kantoor. Ons bedrijf telt nu precies 9 medewerkers en we zouden graag wekelijks een fruitmand levering willen.
Vers fruit op kantoor
Antwerpen
Vers fruit op kantoor in Wijnegem
Graag een offerte voor vers fruit op kantoor. Het gaat hier om een bedrijf met 5 werknemers die er allemaal wensen gebruik van te maken.
Vers fruit op kantoor
Brussel
Fruitlevering voor een bedrijf in Brussel
Ik wens graag een offerte ter prijs en kwaliteitsvergelijking met onze huidige leverancier. In totaal hebben we ruw geschat zo'n 1000 mensen in België waarvan 500 in Brussel en 500 op 6 andere vestigingen in België. Het is net voor deze vestigingen zonder bedrijfsrestaurant dat ijk graag een prijsofferte en proefmand(en) wens. Graag een offerte voor de verschillende mogelijkheden van levering, wekelijks, twee wekelijks, maandelijks, ... Als ook wat verdere informatie over de verdeling, kwaliteit, aanbod enz ...
Vers fruit op kantoor
Antwerpen
Wekelijkse fruitlevering voor een schepencollege in Hove
Graag een offerte voor een wekelijkse fruitlevering voor een nieuw schepencollege. Deze bestaat uit 7 mensen, dus graag een centrale fruitmand. Het college gaat door op maandagmorgen negen uur. Levering gebeurd dus best heel vroeg op maandag of vrijdag .
Vers fruit op kantoor
Brussel
Fruitlevering voor een bedrijf in Brussel
We zijn momenteel dit project aan het uitwerken om voor te leggen aan de directie. Tegen april/mei zal dan de beslissing genomen worden met wie we verdergaan. We hebben een kleine 50 medewerkers. Graag een offerte voor één fruitmand die wekelijks word opgehaald en bijgevuld.
Levering fruitkorf
Brussel
Fruitlevering voor een bedrijf in Brussel
Ik wens een wekelijkse fruitlevering voor in totaal 42 man. Graag een fruitmand. Ik wens enkel biofruit gelieve niet te reageren indien u hiervoor niet kunt zorgen.
Levering fruitkorf
Antwerpen
Fruitlevering voor een bedrijf in Zandvliet
Graag hadden we een offerte verkregen voor de wekelijkse levering van een verse fruitmand op het werk. Graag een offerte voor een fruitmand voor 5-10 mensen dagelijks gebruik.
Levering fruitkorf
Limburg
Fruitlevering voor een bedrijf in Zonhoven
Ik wens graag een vrijblijvende offerte voor in totaal 14, personen. Ik zou deze graag op een centrale plaats vrij willen aanbieden. Graag wat verdere informatie over de prijs en de praktische aanpak.
Levering fruitkorf
Vlaams Brabant
Fruitlevering voor een media bedrijf in Vilvoorde
Ik ben nog niet helemaal zeker of we deze per week of per maand zullen nemen. Dit valt af te zien van de offerte. We zouden deze fruitmand graag willen aanbieden aan onze medewerkers, 40 mensen in totaal. Deze zal naar waarschijnlijkheid in de kantine van onze nieuwe kantoorruimte geplaatst worden. we zouden dit willen invoeren vanaf begin volgend jaar.
Levering fruitkorf
Limburg
Wekelijkse fruitlevering voor een bedrijf in Lommel
We werken dagelijks met zo'n 16-17 mensen. We wensen twee fruitkorven te plaatsen. Een in de kantine voor de arbeiders en dan nog een op kantoor voor de bedienden.
Levering fruitkorf
West-Vlaanderen
Fruitkorflevering voor een bedrijf in Ieper
We zouden vanaf begin volgend jaar in onze cafetaria graag vers fruit willen plaatsen voor onze medewerkers. We hebben een kleien 140 personeelsleden die van een cafetaria gebruik maken. Ik wens hiervoor vrijblijvende offertes alsook voorstellen voor de praktische uitwerking.
Levering fruitkorf
Brussel
Fruitlevering voor een bedrijf in Brussel
Ik wens graag een offerte voor zowel wekelijks als tweewekelijks levering. Dit hangt af van de grootte en leveringstermijnen. We werken op kantoor met een vaste ploeg van 5 mensen. Ikzelf neem als officemanager de dagelijkse beslissingen.
Vers fruit op kantoor
Oost-Vlaanderen
Wekelijkse fruitlevering voor een bedrijf in Oudenaarde
We zijn met 6 mensen op de werkvloer , maar hebben regelmatig bezoekers. We wensen een vrijblijvende offerte en verdere informatie over de leveringsdagen en mogelijkheden, dank u.
Vers fruit op kantoor
Vlaams Brabant
Offerteaanvraag vers fruit voor 180 medewerkers
Wij zijn met 180 medewerkers en hadden graag uw offerte ontvangen om iedereen vers fruit aan te bieden. Bedankt voor uw prijsopgave.
Vers fruit op kantoor
Vlaams Brabant
Twee fruitmanden voor een bedrijf in Vlaams Brabant
Ik werk met 16 mensen, administratief personeel en chauffeurs. Ik zou daarom graag twee fruitmanden willen plaatsen, een in de burelen en een in de standplaats van de chauffeurs. Welke kosten zijn hieraan verbondeN? Graag een vrijblijvende offerte.
Vers fruit op kantoor
Vlaams Brabant
Fruitlevering voor een school in Vlaams Brabant
Fruitlevering is bedoeld voor in de leerkrachtenkamer. We willen een verse levering om de 14 dagen gericht voor 33 personeelsleden.
Vers fruit op kantoor
West-Vlaanderen
Levering van fruit voor een bedrijf actief in luchthavenvervoer, West-Vlaanderen
Ons bedrijf is actief in luchthavenvervoer. We zouden de chaffeurs de mogelijkheid willen geven om s'morgens een stuk fruit te nemen. U mag een offerte opmaken voor een maandelijkse fruitlevering gericht op 6 mensen.
Vers fruit op kantoor
Antwerpen
Offerte voor fruitlevering op secretariaten, Antwerpen
Ik vertegenwoordig de hoodfzetel van LBC in Vlaanderen en ben op zoek naar een offerte om al onze medewerkers van vers fruit op kantoor te voorzien. Het zou gaan om een 20 tal secretariaten verspreid over Vlaanderen en Brussel; In elk secreteriaat werken van minder als 10 tot 30 mensen. In onze hoofdzetel zittten we met 80 mensen. Zou het mogeijk zijn om een offerte op te maken voor alle secretariaten en onze hoofdzetel? Alvast hartelijk bedankt.
Vers fruit op kantoor
Antwerpen
Fruitmand voor een bedrijf in Antwerpen.
Graag een offerte van levering fruit op kantoor. We hadden graag een levering van om de 2 weken gehad. Alvast bedankt voor de offerte!
Vers fruit op kantoor
Antwerpen
Vers fruit voor een vereniging in Antwerpen
Gelieve twee offertes op te maken. Een voor een twee wekelijkse levering en een voor een maandelijkse levering. Ook zouden wij graag wat verder informatie hebben over het aanbod.
Vers fruit op kantoor
Vlaams Brabant
Fruit op kantoor voor een bedrijf in Leuven.
We zijn met 9 mensen op kantoor. We willen een keer gaan bekijken of fruit op werk kan aanslaan op ons kantoor. Vriendelijk bedankt voor de offerte.

Verse fruitmand prijsofferte

Levering van vers en gezond fruit op kantoor? Wij bieden u graag advies. Stuur nu een aanvraag en ontvang snel een offerte voor de regelmatige levering van vers fruit bij u op het werk.

Fruit op het werk aanbieden is een mooi gebaar naar uw werknemers toe. Het is een positieve en gezonde stimulans, die zowel de concentratie verbetert als het aantal ziektedagen helpt te reduceren.

Geef het goede voorbeeld om gezonder te leven en geniet samen met uw personeel van een gevarieerd fruitaanbod. U kan kiezen uit verschillende formaten fruitmanden, en u bepaalt zelf met welke regelmaat u een fruitmand ontvangt. Zo kan u genieten van een dagelijkse of wekelijkse portie vitaminen.

Neem een moment voor uw gezondheid en die van uw personeel. Vraag hier vrijblijvend meer informatie over de levering van fruitmanden op kantoor. Of bestel meteen een proefkorf, deze is gratis wanneer u nadien een bestelling plaatst.


Zoektermen:

 ,   ,   , 

Offerte aanvragen-vers fruit op kantoor
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Zeer tevreden. Gecontacteerd door voldoende leveranciers, goed kunnen vergelijken."

M. Huys

"Goede vorm van werken degelijke firma's."

M. Van Puyvelde


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.