Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex Belgi | Ander land

 search

Verminderen telefoonkosten: Ontvang snel meerdere gratis offertesVerminderen telefoonkosten-telefooncentrale ipbx

Ontvang nu meerdere offertes: Telefooncentrale IPBXOfferte aanvragen-telefooncentrale ipbx

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Telefooncentrale IPBX
West-Vlaanderen
Offerteaanvraag telefooncentrale voor een carrosserie in West-Vlaanderen.
Ik wil graag VoIP bellen. We hebben op het moment voor onze carrosserie 2 lijnen. Als de kosten worden onderdrukt is dat welkom. Graag een offerte.
Telefooncentrale IPBX
Vlaams Brabant
Telefooncentrale voor een apotheek in Vlaams-Brabant.
We hebben een vijftal telefoontoestellen. Graag een offerte van een telefooncentrale. Alvast bedankt!
Telefooncentrale IPBX
Antwerpen
Offerteaanvraag telefooncentrale voor een bedrijf in Antwerpen.
Ik heb een faxtoestel en 2 gewone toestellen. Ik wil graag 12 telefoontoestellen erbij nemen. Graag een offerte van telefooncentrale. Het heeft geen haast.
Telefooncentrale IPBX
Oost-Vlaanderen
Offerteaanvraag telefooncentrale voor een bedrijf in Oost-Vlaanderen.
Betreft een vervanging van telefooncentrale. Voor meer dan 20 telefoontoestellen. Graag een prijsofferte.
Telefooncentrale IPBX
Oost-Vlaanderen
Telefooncentrale voor een apotheek in Oost-Vlaanderen.
Graag een offerte te ontvangen vaan een telefooncentrale. Het gaat om het updaten van een huidige telefooncentrale. Aantal toestellen 24.
Telefooncentrale IPBX
Antwerpen
Offerteaanvraag VoIP voor een bedrijf in Kalmthout.
We hebben nog geen VoIP. Graag wil ik een offerte ontvangen van VoIP. Is dat al mogelijk vanaf 3 telefoontoestellen. Bedankt voor het prijsvoorstel!
Telefooncentrale IPBX
Vlaams Brabant
Telefooncentrale IPBX voor taxi bedrijf, Vlaams Brabant
Graag een voorstel voor een telefooncentrale IPBX, 1 2 telefoontoestellen zal voldoende zijn. Bedankt voor de snelle reactie.

Verminderen telefoonkosten

Telefonie via het internet is niet zomaar een rage, digitaal bellen is nuttig voor iedereen. De efficiëntie van een bedrijf verhogen begint bij goedkoop en efficiënt bellen. Digitaal bellen via het internet is zonder twijfel de goedkoopste manier van telefonie. Voor nationale oproepen bespaar je al snel 30% voor nationale en zelfs tot 60% voor internationale oproepen. VOIP is de nieuwe standaard in de bedrijfstelefonie. En terecht, bellen via het internet heeft vele voordelen. Ook voor uw bedrijf. Wij leggen u uit waarom:

  • Aan de kwaliteit hoeft u alvast niet te twijfelen. Wie belt via het internet kan rekenen op een heldere verbinding. VOIP, of IP Telefonie, staat er om bekend een prima kwaliteit te leveren.

  • VOIP of VOBB telefonie (Voice Over BroadBand) is locatieonafhankelijk. U kunt een telefoonnummer aan een gebruikersnaam, en dus niet aan een toestel, koppelen. Indien uw kantoor bijvoorbeeld gaat verhuizen, of uw personeel tijdelijk van thuis uit wenst te werken is dat perfect mogelijk. Uw werknemer meldt zich gewoon thuis, of op zijn nieuwe werkplek, via internet aan en kan onmiddellijk telefoneren met behoud van zijn nummer.

  • Er zijn minder kabels nodig. Met internettelefonie zal u minder kabels nodig hebben. De computer van uw werknemers wordt op dezelfde lijn als het toestel aangesloten.

  • Betere bereikbaarheid. Met IP Telefonie hebt u een communicatiemiddel in handen dat beter betrouwbaar is dan de klassieke telefoonlijn. Het grote voordeel van VOIP is namelijk dat het via verschillende verbindingen kan werken. Indien de verbinding met uw wijkcentrale uit zou vallen kan u niet meer bellen via de klassieke manier. IP Telefonie blijft in deze omstandigheden wel werken.

Of u nu een nieuwe installatie wenst te plaatsen, een bestaande installatie wenst uit te breiden of een verouderde installatie wenst te vervangen, wij kunnen u verder helpen. Vul onze korte vragenlijst in en wij brengen u in contact met leveranciers van Internet-Telefonie. U ontvangt tot drie offertes die u rustig kan vergelijken.Offerte aanvragen-telefooncentrale ipbx
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"U hebt mij goed op weg geholpen. Bedankt daarvoor."

P. Calluy

"Prima initiatief. Zeer handig, spaart een hoop tijd uit bij het maken van de juiste keuze. Z..."


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.