Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex België | Ander land

 search

Vergelijken kostprijs leveranciers: Ontvang snel meerdere gratis offertesVergelijken kostprijs leveranciers-zonnepanelen

Ontvang nu meerdere offertes: ZonnepanelenOfferte aanvragen-zonnepanelen

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Zonnepanelen
Vlaams Brabant
Zonnepanelen te Huldenberg
Als eigenaar van een vrijstaande woning van 1986 zoeken wij zonnepanelen. We verbruiken 5450 Kilowatt per jaar met zijn 4. We hebben een zadeldak in dakpannen.
Zonnepanelen
West-Vlaanderen
Zonnepanelen te Geluveld
Ik ben eigenaar van een vrijstaande woning van 2006. De zonnepanelen moeten op de grond komen. We verbruiken +- 4000 kilowatt en wensen zonnepanelen te plaatsen. Kan u mij bellen voor een afspraak en offerte. Mvg,
Zonnepanelen
Antwerpen
Zonnepanelen in Antwerpen gezocht
Beste, Als eigenaar van een rijwoning met een gevel van 5m breed, zoeken wij zonnepanelen. De woning is van 1940. Op het dak liggen dakpannen ( af in november) en wij verbruiken per maand 140€ aan stroom. Wij wonen hier met 2 personen. Kan u mij bellen voor een afspraak en offerte. Dank u.
Zonnepanelen
Oost-Vlaanderen
Zonnepanelen te Sint-Niklaas
Het huis is van 1997. Het is een 3 gevel woning met een dakpannen dak. We verbruiken een 8500 kilowatt met 5 bewoners. Nu zoeken we een offerte voor zonnepanelen.
Zonnepanelen
Antwerpen
Zonnepanelen in Geel
Beste, Wij zoeken enkele offertes voor zonnepanelen. Het vrijstaande pand is van 1985. We hebben een stroomverbruik van 5900 kilowatt u/jaar. Zuidwest gericht dak met Boomse dakpannen. Kan u mij contacteren voor een afspraak . Dank u. Roger
Zonnepanelen
Oost-Vlaanderen
Zonnepanelen voor een woning in Zomergem
Besten We zijn eigenaar van een woning met een hellend dak. Nu zijn zijn we opzoek naar een offerte voor zonnepanelen. Dit dak is +- 130m² en in normale dakpannen en gericht op het westen. Geen schaduwplekken aanwezig. Er zijn in totaal 4 velux ramen aanwezig. Ons stroomverbruik is +- 20000khw per jaar. Kan u mij contacteren voor een offerte ? Alvast bedankt, Mr. Pauwels
Relatiegeschenken
Limburg
Keycords / omhangkoorden / sleutelkoorden
Kunnen er 200 keycords / omhangkoorden / sleutelkoorden gemaakt / bedrukt worden die (= de keycord / omhangkoord zelf) bestaat uit 2 kleuren (zwart en violet) die in elkaar overgaan (dégradé) en waarbij de keycord / omhangkoord voor 2/3de bestaat uit de kleur zwart en 1/3de uit de kleur violet. Er zou ook nog een witte bedrukking op moeten met 2 logo's.
Zonnepanelen
Antwerpen
Zonnepanelen voor een woning in Lille
Graag een gerichte offerte voor de plaatsing van een geschikte zonnepanelen instalatie. Dit kan gebeuren op een schuin zuidelijk gericht dak met dakpannen als bekleding. De helft van dit dak is echter vaak in schaduw , daarom raad ik aan te werken met maar een 20-30m². Graag mij in contact brengen met verschillende leveranciers zodat ik de kostprijs hiervan kan vergelijken.
Speciaal drukwerk
Antwerpen
Kwalitatief toiletpapier
Kwalitatief toiletpapier: bedrukt met magenta opdruk. Bobex kwaliteitscontrole: Bedankt voor uw prijsopgave voor dit evenementenbureau uit Antwerpen.
Zonnepanelen
Antwerpen
Zonnepanelen voor een woning in Herselt
Ik wens graag verdere informatie en een offerte voor een zonnepanelen instalatie. Dit is een vrijstaande woning met een oppervlakte aan de zuidkant tussen de 40-55m². In de winter staan hier wel enkele schaduwplekken op en in totaal hebben we aan de zuidkant drie dakvensters. Bekleding zijn gewone dakpannen. Indien mogelijk heb ik het liefste telefonisch contact na de kantooruren of op vrijdag wanneer ik de hele dag bereikbaar ben. De termijn is uiteraard afhankelijk van de kostprijs maat een periode tussen nu en 6 maanden lijkt mij zeer realistisch voor de instalatie.
Zonnepanelen
Antwerpen
zonnepanelen offerte voor een woning in Willebroek
We zijn momenteel nog volop bezig de woning aan het afwerken. eind juni zouden deze werken klaar zijn en zouden we graag overgaan op de installatie van zonnepanelen. Graag hadden we van verschillende leveranciers hiervan een offerte verkregen zodat we een prijsvergelijking kunnen maken. We hebben een dak van ongeveer 56m2, in Epdm rubber in een open bebouwing. We verbruiken momenteel rond de 5000kw per maand.
Zonnepanelen
Oost-Vlaanderen
Zonnepanelen voor een woning in Moerbeke-Waas
Ik wil graag nakijken of het rendabel voor mij is om zonnepanelen te plaatsen. Ik verblijf namelijk enkel in de wintermaanden in België. Ik heb een huis met een hellend vlak gericht naar de zuidkant. Hier staan in het westen wel een rij bomen. Dit dak is tussen de 50-60m2, met een veluxenraam en dakpannen. Ik betaal momenteel, voor zowel mijn atelier en de woning zo'n 300€ per maand aan elektriciteit. Graag een bestek voor de plaatsing en installatie van zonnepanelen.
Promotiemateriaal
Oost-Vlaanderen
Offerteaanvraag kalenders
Voor het nieuwe jaar zijn wij op zoek naar 100 stuks 3-maanden kalender met op elke pagina een nieuwe foto van één van onze werven. 100 stuks bureaukalender horizontaal of verticaal te plaatsen, met op elke pagina een nieuwe foto van één van onze werven. Bobex kwaliteitscontrole: Bedankt voor uw offerteopgave voor deze klant uit 9120 Beveren.
Zonnepanelen
Limburg
zonnepanelen voor een woning in Lummen
Ik heb een gewoon puntdak van een 12x4m gericht naar het zuiden. De dakbekleding zijn dakpannen. Ik betaal momenteel om de maand zo'n 200€ aan energie. Ik wens de prijzen voor de plaatsing van zonnepanelen te vergelijken en wil ook graag weten in welke periode ik deze zou kunnen terugverdienden
Vers fruit op kantoor
Oost-Vlaanderen
Wekelijkse fruitlevering voor een bedrijf in Lede
We zijn recentelijk gestopt met onze leverancier en zouden daarom n graag de kostprijs van verschillende leveranciers voor een wekelijkse fruitmand vergelijken. Graag een offerte voor 10-12 man. we willen een fruitmand op een centrale plaats aanbieden.
Vers fruit op kantoor
Vlaams Brabant
Fruitlevering voor een bedrijf in Machelen
Ik wens graag te weten in welke hoeveelheden u maximum fruit levert. We zitten namelijk in een situatie waar we geen kleine mandjes kunnen leveren aan onze medewerkers. Soms werken we aan projecten waarbij tot 500 mensen aanwezig zijn. Daarom had ik graag van u een offerte ontvangen voor hoeveel kg fruit u kunt leveren en meer informatie hoe u dit praktisch doet.
Zonnepanelen
West-Vlaanderen
Zonnepanelen voor een woning in Brugge
De panelen zouden in het midden van volgend jaar geplaats moeten worden. Mijn eerste idee was opm deze te plaatsen op een bijgebouw op een kleien 20m van mijn huis. Deze is zuidleijk gericht en heeft een dakpannen dak van ongeveer 30m2. Indien dit niet genoeg is wil ik ook nog 16m2 van mijn dak zelf gebruiken. Deze is ook zuidelijk gericht en heeft eveneens dakpannen. Ik verbruik momenteel tussen de 6000-7000 kwh. Ik heb een patrimonium woning en kan niet genieten van bepaalde subsidies , gelieve hiermee rekening te houden.
Promotiemateriaal
Namen
Devis stylo à bille
Devis stylo à bille. Contrôle de qualité Bobex: Ce client nous vient de 5170 Lustin. Merci pour votre devis pour 1.000 exemplaires.
Zonnepanelen
Antwerpen
Zonnepanelen voor een woning in Vosselaar
We wensen graag zo snel mogelijk over te gaan op de plaatsing van een zonnepanelen . We hebben een zadeldak met dakpannen dat een oost-west oriëntatie heeft. De oppervlakte is volledig vrij. Momenteel betalen we 400€ per maand aan gas en elektriciteit in een iets minde goed geïsoleerde woning.
Zonnepanelen
Vlaams Brabant
Zonnepanelen voor een woning in Keerbergen
Ik zou deze panelen in de loop van 2013 willen plaatsen. Ik heb een dak met dakpannen, hellingsgraad van 90° en westelijke oriëntatie. De totale beschikbare oppervlakte is ongeveer 250m2. Mijn jaarlijks verbruik is dag: 5800 kwh dagtarief en 9200 nachttarief. Zou het eventueel ook mogelijk zijn om een offerte op te maken voor plaatsing op de grond. Ik heb een oppervlakte van 3000m2.
Zonnepanelen
Oost-Vlaanderen
Zonnepanelen voor een woning in Zwijnaarde
Graag een vrijblijvende offerte van zonnepanelen. We hebben 2 platte daken. De zonnepanelen kunnen zowel op de garage geplaatst worden als op het dak van het huis. De offerte kan zowel in het Frans als in het Nederlands opgemaakt worden.
Vers fruit op kantoor
Vlaams Brabant
Offerteaanvraag vers fruit voor 180 medewerkers
Wij zijn met 180 medewerkers en hadden graag uw offerte ontvangen om iedereen vers fruit aan te bieden. Bedankt voor uw prijsopgave.
Zonnepanelen
Vlaams Brabant
Zonnepanelen voor een bedrijfsgebouw in Aarschot
Ik zou willen kijken om de zonnepanelen dit jaar nog te plaatsen. Het gebouw doet zowel dienst als privéwoning en bedrijfsgebouw. Ik heb een plat dak uit Epdm rubber met een oppervlakte van 450M Ik heb geen idee van het jaarlijkse verbruik .
Zonnepanelen
Limburg
Zonnepanelen voor een bouwbedrijf in Sint-Truiden
Wij zijn een bouwbedrijf. we zouden graag om in onze stroomtoevoer te voorzien op onze loods zonnepanelen willen plaatsen. Deze is 1300m2 groot en heeft een plat dak. We liggen op een open terrein en kunnen dus de hele dag van de zon genieten.
Vers fruit op kantoor
Antwerpen
Offerte voor fruitlevering op secretariaten, Antwerpen
Ik vertegenwoordig de hoodfzetel van LBC in Vlaanderen en ben op zoek naar een offerte om al onze medewerkers van vers fruit op kantoor te voorzien. Het zou gaan om een 20 tal secretariaten verspreid over Vlaanderen en Brussel; In elk secreteriaat werken van minder als 10 tot 30 mensen. In onze hoofdzetel zittten we met 80 mensen. Zou het mogeijk zijn om een offerte op te maken voor alle secretariaten en onze hoofdzetel? Alvast hartelijk bedankt.

Vergelijken kostprijs leveranciers

De zon, de beste energieleverancier

Op zoek naar de beste partner voor zonnepanelen? Vul de vragenlijst hieronder in en ontvang gratis advies en offertes van ervaren leveranciers! Wij helpen u bij de zoektocht naar de beste installateur voor zonnepanelen.

Zonnepanelen, een goede investering!

Zonnepanelen zijn een milieuvriendelijke en financieel interessante investering. U produceert zelf groene energie, en vermindert zo uw elektriciteitskosten. Bovendien geniet u momenteel nog van aanzienlijke overheidssubsidies bij de aankoop van zonnepanelen. Snel zijn is hierbij de boodschap want deze subsidies worden steeds sneller afgebouwd.

Vind de juiste installateur!

Bobex geeft u advies om de juiste installateur van zonnepanelen te vinden. Ontvang nu snel tot 3 offertes op maat. Daarna kan u rustig alle aanbiedingen bekijken en vergelijken.


Zoektermen:

 ,   , 

Offerte aanvragen-zonnepanelen
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Zeer tevreden over Bobex. Mijn problemen waren binnen de maand opgelost."

M. Obbels

"Ik ben heel tevreden over de Bobex diensten! Echt heel handig in mijn zoektocht naar een drukke..."


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.