Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex Belgi | Ander land

 search

Veranderen partner loonbeheer sociaal secretariaat: Ontvang snel meerdere gratis offertesVeranderen partner loonbeheer sociaal secretariaat-sociaal secretariaat

Ontvang nu meerdere offertes: Sociaal secretariaatOfferte aanvragen-sociaal secretariaat

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Sociaal secretariaat
Oost-Vlaanderen
Sociaal secretariaat voor een restaurant in Gent
Ik werk momenteel via interimkantoor maar zou graag deze 2 interims in dienst laten komen: 1 28 u/week; loon 11,3592 1 12 u/week; loon 10,8641 graag kost/u op jaarbasis
Sociaal secretariaat
Antwerpen
Overstappen sociaal secretariaat
Wij zouden misschien willen overstappen naar een ander sociaal secretariaat dan het secretariaat waar we nu mee samenwerken. Graag zouden we daarom een offerte willen opvragen van de beheerskosten die jullie aanrekenen voor 5 werknemers in vaste dienst en dan komen hier regelmatig werknemers bij met dagcontracten. Graag asap jullie offerte.
Sociaal secretariaat
Oost-Vlaanderen
Veranderen van sociaal secretariaat loonbeheer
ik ben momenteel aangesloten bij attentia maar wil overstappen naar Partena sociaal secretariaat, en genieten van jullie aanbod. Graag contact
Sociaal secretariaat
Vlaams Brabant
Vergelijken service en kostprijs Partena met huidge partner loonberekening
Ik ontvrang graag informatie over de werking en kostprijs van Partena als sociaal secretariaat, voor loonberekening en documenten voor extra's in de horeca-sector.
Sociaal secretariaat
Brussel
Contact gezocht voor loonberekening van personeel door sociaal secretariaat
Wij hebben nog geen sociaal secretariaat. Ik wens me aan te sluiten voor de loonberekening van 6 personeelsleden. U mag me contacteren, informatie geven en een offerte maken aub.
Sociaal secretariaat
Antwerpen
Interesse informatie contact en offerte leverancier sociaal secretariaat op maat KMO
Ik zoek een partner of leverancier voor sociaal secretariaat op maat van een KMO met de nodige bijstand zonder extra kosten. Op dit moment werken we al met een ander sociaal secretariaat. Informatie, offerte en contact zijn welkom.
Sociaal secretariaat
Antwerpen
Sociaal secretariaatsdiensten voor zelfstandige in bijberoep
Informatie en offerte voor sociaal secretariaat - diensten voor een zelfstandige in bijberoep. Ik ben ook bezig met het aanwerven van verkopers op zelfstandige basis, hun verloning zou ook in loonbeheer uitbesteed worden.
Sociaal secretariaat
Vlaams Brabant
Partner gezcoht voor berekening van lonen, sociale lasten en andere diensten
Berekening van lonen , sociale lasten , en dergelijke. Wij zijn nu aangesloten bij ADMB, daar zijn we niet ontvreden van maar ik zou graag de vergelijking tussen beide eens maken, en meer specifiek dan bekijken of we met Partena kunnen besparen op de kosten voor sociaal secretariaat.
Sociaal secretariaat
Antwerpen
Wijzigen partner sociaal secretariaat, contact partner loonbeheer
Dezelfde diensten die ik bij acerta heb, loonbeheer en aanverwante zaken. In dienstverband hebben wij een part-time medewerkster en een aantal jobstudenten. Graag contact en voorstelling van de Partena-diensten.

Veranderen partner loonbeheer sociaal secretariaat

Zoekt u een partner voor uw loonberekening of om uw HR-taken op te volgen? Vul hier uw informatieaanvraag in en ontvang een vrijblijvend voorstel.

Loonberekening, sociale documenten en fiscale aangiften vragen heel wat tijd en opzoekwerk. een erkend sociaal secretariaat beheerst deze materie door en door, zodat u zich op uw basisactiviteit kunt concentreren.

Werkt u al samen met een sociaal secretariaat? Ontdek de vele facetten van het engagement van Partena HR en vergelijk ze met wat uw huidige partner biedt.

Naast loonberekening, biedt Partena u ook vele HR-beheerstools, professioneel advies van juridische experten, tijdelijke of permanente HR-outsourcing en heel wat publicaties en opleidingen.

Vul de vragenlijst hieronder in om er meer over te weten.Offerte aanvragen-sociaal secretariaat
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Zeer snelle en acurate offertes binnen no-time in huis. Duidelijk en overzichtelijk."

"Wij zijn heel tevreden wat de uitvoering en de opvolging betreft."

B. Eloy


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.