Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex BelgiŽ | Ander land

 search

Vakjargon: Ontvang snel meerdere gratis offertesVakjargon-vertalingen

Ontvang nu meerdere offertes: VertalingenOfferte aanvragen-vertalingen

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Vertalingen
Vlaams Brabant
Samenwerkingscontract
Graag een leverancier voor het vertalen van een samenwerkingscontract tussen twee bedrijven, dit vanuit het Engels naar het Nederlands, 4150 woorden. Graag kennis van technische, commerciŽle en juridische termen. Bobex kwaliteitscontrole: kleinhandel gespecialiseerd in meubelen en accessoires voor keukens en badkamers. Graag een gedetailleerde offerte via bobex. Bedankt.
Vertalingen
Brussel
Vertaling schoolhandboek
Het project houdt de vertaling van een schoolboek in verband met mini-ondernemingen in. Wij hebben dit boek ter beschikking in het Engels en in het Spaans. Bobex kwaliteitscontrole, op 06/01/2009: Het boek zou moeten vertaald worden naar het Nederlands. Het Worddocument van het handboek bevat 90 bladzijden. De vertaling zou tegen eind maart moeten afgerond zijn.
Vertalingen
Oost-Vlaanderen
Vertaling gedeelte van een onderzoeksrapport
Een gedeelte van ons onderzoeksrapport (economisch-criminologisch onderwerp) is geschreven in het Frans en zou moeten vertaald worden naar het Nederlands. De te vertalen tekst bevat een wetenschappelijke woordenschat, dus de vertaler moet hiermee vertrouwd zijn. Bovendien ligt onze deadline op eind november. De tekst telt 26.117 woorden (ongeveer 82 pagina's). Bobex kwaliteitscontrole, op 14/11/2008: De tekst bevat vertrouwelijke informatie. Het onderzoeksrapport bevat ook enkele tabellen en een grafiek. De vertaler dient een kennis te hebben van het economisch- en criminologisch vakjargon. De aanlevering van de te vertalen tekst zal elektronisch gebeuren. Er dient niets afgeprint te worden.

Offerte aanvragen-vertalingen
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Ik ben tevreden over de snelle service van Bobex."

P. wielandt

"Prima diensten, uitstekende opvolging."


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.