Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex BelgiŽ | Ander land

 search

Tracking systeem: Ontvang snel meerdere gratis offertesTracking systeem-voertuiglokalisatie

Ontvang nu meerdere offertes: VoertuiglokalisatieOfferte aanvragen-voertuiglokalisatie

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Track & Trace
Antwerpen
Track & trace voor een zaak te Lille
Ik wens een track & trace systeem voor 2 bestelwagen, gebruik te Belgie. Nu nog geen geen systeem.
Voertuiglokalisatie
Andere regio's
Voertuiglokalisatie te Schelle
Wij wensen een offerte voor voertuiglokalisatie van 10 voertuigen. Het zijn vooral bestelwagens. De verplaatsingen vinden vooral plaats in BelgiŽ. De voertuiglokalisatie is vooral voor ritregistratie.
Voertuiglokalisatie
Limburg
Voertuiglokalisatie te Sint-Truiden
Voertuiglokalisatie voor 4 bestelwagens. De bestelwagens worden alle 4 geleased. Voor verplaatsingen worden ze enkel in BelgiŽ gebruikt. De voertuiglokalisatie wordt voornamelijk gebruikt voor controle op het personeel.
Voertuiglokalisatie
Limburg
Track & trace voor een zaak te Peer
Ik zoek een track & trace voor het bedrijf. Voor 12 wagens, 10 bestelwagens en 2 personenwagens, voornamelijk te Belgie.
Voertuiglokalisatie
West-Vlaanderen
Voertuiglokalisatie te Zwevezele
Wij hebben 24 vrachtwagens in eigen beheer. Deze vrachtwagens zouden wij willen uitrusten met een trackingsysteem zodat wij kunnen zien waar de voertuigen zich bevinden. De voertuigen worden internationaal gebruikt.
Voertuiglokalisatie
Antwerpen
Track & trace voor een zaak te Antwerpen
Ik wens een track & trace systeem voor een 10 voertuigen, allemaal bestelwagens, enkel in Belgie.
Voertuiglokalisatie
Antwerpen
Tracking systeem voor in de regio Mortsel
We wensen een trackingsysteem voor nu 24 wagens en later nog een 20 tal (binnen het jaar). Ook voor leasing, de 24 wagens zijn in eigen beheer. Vooral voor track en go systeem te gebruiken. Verplaatsingen zullen in Belgie meestal zijn.
Voertuiglokalisatie
West-Vlaanderen
GPS tracking van auto's
Tracking systeem gezocht voor twee voertuigen, een auto (Opel) en een bestelwagen. Graag offerte.
Voertuiglokalisatie
Limburg
Voertuiglokalisatie te Houthalen
Wij zoeken een tracking en anti diesfstel systeem voor 3 wagens.
Voertuiglokalisatie
Antwerpen
voertuiglokalisatie voor een bedrijf in puurs
We zoeken een tracking systeem voor 30 vrachtwagens. We hebben wel internationale vergunning maar doen vooral BelgiŽ en zijn buurlanden. Elk voertuig is in eigen beheer. Graag een offerte voor een degelijk track en trace systeem dat ons in staat stelt elke voertuig overal te kunnen volgen.
Voertuiglokalisatie
Antwerpen
Voertuiglokalisatie voor een bedrijf in aartselaar
Dit gaat over een 20 tot 30 tal voertuigen die we met dergelijk lokalisatiesysteem zouden wensen uit te rusten. Deze zijn ongeveer gelijk verdeeld tussen bestelwagens, auto's en vrachtwagens. Hier zitten enkele leasing wagens tussen maar meeste zijn in bezit van het bedrijf. Bedoeling naast ritregistratie en controle op personeel is ook om de voertuigen te lokaliseren via geolokalisatie. Graag een gerichte offerte voor deze mogelijkheid.
Voertuiglokalisatie
Limburg
Offerteaanvraag voor trackingsysteem voor bestelwagen
Voor onze bestelwagen zijn wij op zoek naar een Track & Trace systeem. Voorlopig gaat het om 1 bestelwagen die we wensen uit te rusten met het systeem, op termijn zouden we meer wagens ermee willen uitrusten.
Voertuiglokalisatie
Antwerpen
Voertuiglokalisatie voor een bedrijf in Antwerpen
Het aantal voertuigen dat we wensen aan te passen met dergelijke trackingsysteem zal volledig afhangen van de prijsofferte. Maar op dit moment hebben we een wagenpark van in totaal 75 bestelwagen. De nadruk van dit systeem licht voornamelijk op het invoeren van een zeker controle mechanisme op de buitendienst. Zo moeten we kunnen aanduiden dat deze wagens enkel gebruikt worden voor professionele doeleinden. Dus ook gegevens als tijd en ritregistratie zullen noodzakelijk zijn voor onze controles.
Voertuiglokalisatie
Vlaams Brabant
Voertuiglokalisatie voor een bedrijf in Herent
Dit gaat over een tracking systeem dat primair bedoeld zal zijn om onze rapportering en ritregistratie te kunnen opmaken. Graag een prijsofferte voor een degelijke instalatie op zo'n 18 bedrijfsvoertuigen. Dit zijn allemaal bestelwagens. Graag een snelle reactie want is zou dit systeem nog graag dit jaar rond hebben. U kan me telefonisch tijdens de kantooruren bereiken.
Voertuiglokalisatie
West-Vlaanderen
Voertuiglokalisatie voor een bedrijf in Avelgel
Afhankelijk van de prijs zou ik dit willen plaatsen op 1 tot 4 bestelwagens. Bedoeling is om een systeem te maken voor de rapportering, een zekere mate van controle te vormen voor de buitendienst en de wagens te kunnen opvolgen.
Voertuiglokalisatie
Henegouwen
Voertuiglokalisatie voor een bedrijf in Luingne
Ik wens graag een offerte voor 4 bedrijfswagens. Deze dienen voornamelijk voor een controle op te bouwen voor de buitendienst. Ik ben op dit nummer bereikbaar voor een afspraak.
Voertuiglokalisatie
Oost-Vlaanderen
Voertuiglokalisatie voor een pizzaria in Gent
In totaal heb ik 5 bedrijfswagens die zouden moeten worden uitgerust met een tracking systeem om deze te kunnen lokaliseren en zo mijn transport te optimaliseren. Indien dergelijk systeem ook beschikbaar is voor scooters wens ik ook een offerte voor 10 scooters.
Voertuiglokalisatie
Vlaams Brabant
Track en trace voor een bedrijf in Zaventem
Ik heb een klant die 500 voertuigen bij me wenst te bestellen. De klant wenst 50 auto's daarvan op track en trace te zetten. Het gaat om Audi A1 en Audi A3 voertuigen. Graag een vrijblijvende offerte van track en trace. Alvast bedankt!
Voertuiglokalisatie
Vlaams Brabant
Voertuiglokalisatie voor een bedrijf in Steenokkerzeel
Een totaal van negen bestelwagens; We willen deze uitrusten met een systeem om zowel onze wagens als ons personeel beter te beschermen, alsook onze buitendienst beter te kunnen opvolgen. Dus reistijden en stopplaatsen nakijken.
Voertuiglokalisatie
Brussel
GPS systeem voor fietsproject in Brussel
Ik ga met een project beginnen waar ik mensen uit regio's rond brussel de mogelijkheid wil geven om een fiets te huren voor een dag. Ik zou deze graag willen uitrusten met een soort gps systeem waarmee we ze makkelijk kunnen terugvinden indien ze niet worden teruggebracht. Is dit mogelijk voor fietsen? Het project zal starten met 5 fietsen, maar ik hoop eind volgend jaar 10 fietsen en binnen twee jaar 30 fietsen te kunnen aanbieden. Het project zou normaal gezien van start gaan tegen januari 2013.
Voertuiglokalisatie
Brussel
Voertuiglokalistatie systeem voor een beveligingsfirma in Brussel
Wij willen dit systeem invoeren om onze vertegenwoordigers op het terrein beter te kunnen opvolgen. Het zou zowel gaan over efficiŽnter beheer als controle over de rapportering. In het tottaal hebben we een 20-tal bedrijfswagens die met dit systeem mogen worden uitgerust.
Voertuiglokalisatie
Antwerpen
Voertuiglokalisatie voor twee bestelwagens in Antwerpen
We hebben een wisselsysteem in onze routes zodat elke chaffeur de route een keer om de 2 weken moet doen. Nu is mij opgevallen dat sommige chaffeurs veel langer doen over een bepaalde route dan anderen. IK zou daarom graag willen weten hoe lang ze rijden en waar ze allemaal stilstaan. Ik heb twee bestelwagens.
Voertuiglokalisatie
Oost-Vlaanderen
Tracking systeem voor een tractor voor een gemeentebestuur, Oost-Vlaanderen
We zoeken een trackingssysteem voor een zware tractor. Deze zal tijdens de winter de strooiroutes verzorgen. Er kan maar een persoon in de cabine dus hebben we een systeem nodig dat ons kan vertellen waar de tractor is mocht er iets verkeerd gaan. We werken met een budget van 5500Ä.
Voertuiglokalisatie
West-Vlaanderen
Voertuiglokalistaie van kraanwagens voor een bouwbedrijf in West-Vlaanderen
2 Kraanwagens. We gebruiken deze vaak op zeer grote werven en zoeken daarom een systeem om ze permanent te kunnen controleren. Dit houdt in zowel tijdens de dag om de juiste plaatsing te vergemakkelijken; maar ook snachts om bvb diefstal te voorkomen.
Voertuiglokalisatie
Antwerpen
Track en trace voor een bedrijf in Antwerpen.
Ik wil graag een offerte ontvangen van track en trace voor 5ŗ6 bedrijfsvoertuigen. 3ŗ4 commerciŽle medewerkers zullen gebruik maken van de personenwagens en dan heb ik nog 2 techniekers die gebruik zullen maken van de bestelwagens. Ik zie de offertes graag tegemoet!

Tracking systeem

Wenst u de activiteiten van uw mobiele teams beter te beheren en overbodige verplaatsingen te vermijden? Wij helpen u. Ontvang nu 3 voorstellen en vergelijk.

Leid uw personeel in goede banen

Hebt u mobiel personeel in uw bedrijf? Dan zal voertuiglokalisatie u ten goede komen. Geolokalisatie zal u helpen om uw chauffeurs, leveranciers, werfpersoneel, technici, verkopers en vertegenwoordigers in goede banen te leiden. Met Fleet Management systems kan je volgende dingen:

 • Zie welke technicus het dichtst bij de klant is
 • Beheer uw mobiel personeel
 • Verhoog de productiviteit van uw verkoopteams
 • Vermijd nutteloze verplaatsingen van uw vertegenwoordigers
 • Verbeter de veiligheid van uw chauffeurs
 • Beveilig uw materiaal
 • Verkort het aantal afgelegde kilometers
 • Hou eco-scores van uw personeel bij
 • Bevorder eco-driving
 • Verlaag de benzinekosten van uw vloot
 • Ga voor een ecologisch bedrijf
 • Krijg overzicht over welke opdrachten uitgevoerd zijn

Met Real-time tracking van voertuigen zal uw onderneming efficiënter te werk kunnen gaan. Het zal uw winsten ten goede komen. Bovendien is het een handig hulpmiddel om uw klanten een nog betere dienstverlening te bieden. Geen wonder dat steeds meer bedrijven gebruik maken van track en trace.

U kan kiezen voor een Geofencing-optie. Met deze optie baken je een bepaald gebied af. Wanneer de auto, camion, camionette, ... buiten dit gebied gaat krijg je een melding. Maar ook voor vele andere dingen kan je een melding krijgen. Zo kan je ervoor zorgen dat je een SMS krijgt wanneer het autoalarm afgaat. Of dat je een mail krijgt wanneer de auto aan een bepaald aantal kilometers zit en dus nog eens naar de controle zou moeten. Vraag daarom meer informatie aan. Vul onderstaand formulier in en kom in contact met verschillende leveranciers. Zo vergelijk je zelf de mogelijkheden en kosten van voertuigtracking in België.

Je kan ook kiezen voor een heel aantal andere beveiligingsopties. Zo kan je ervoor zorgen dat je het voertuig van op afstand onbruikbaar kan maken. Stel dat jouw auto gestolen wordt. Dan kan je met één enkele muisklik de motor onbruikbaar maken. De auto zal vanaf dan niet meer kunnen starten, tot jij de actie ongedaan maakt.

Zeg wat u wenst en ontvang verschillende offertes

Wenst u ook te gaan voor een efficiënt beheer van uw buitendiensten? En zou u ook graag geen overbodige ritten meer laten doen door uw personeel? Vul de vragenlijst hieronder in en ontvang snel offertes voor track en trace van uw voertuigen.Offerte aanvragen-voertuiglokalisatie
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Snelle en goede service!"

C. Capo

"De Bobex diensten zijn interessant en is een heel makkelijke tool om verschillende offertes te ..."


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.