Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex BelgiŽ | Ander land

 search

Tijdsbeheersysteem: Ontvang snel meerdere gratis offertesTijdsbeheersysteem-prikklok of badge-lezer

Ontvang nu meerdere offertes: Prikklok of badge-lezerOfferte aanvragen-prikklok of badge-lezer

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Prikklok of badge-lezer
Antwerpen
Offerte tijdsregistratiesysteem, Bodet tijdsregistratie
Wij zijn op zoek naar een eenvoudig systeem voor tijdsregistratie voor schoonmaakbedrijven die met dienstencheques werken.
Prikklok of badge-lezer
Oost-Vlaanderen
Tijdsregistratiesysteem
Graag wat informatie omtrent tijdsregistratie, wat kunnen jullie aanbieden, wat is de prijs, zijn er verschillende modellen ter beschikking. Alvast bedankt.
Prikklok of badge-lezer
Antwerpen
Informatieaanvraag prikklok
Graag had ik wat meer informatie gekregen i.v.m. prikklok. Dit voor 6 personen. Alvast bedankt.
Prikklok of badge-lezer
Oost-Vlaanderen
Prikklok en tijdsregistratie
Graag wat informatie alsook een offerte voor het aankopen en installeren van een prikklok of tijdsregistratiesysteem. Onze onderneming telt de dag van vandaag een 10-tal werknemers. Alvast bedankt.
Prikklok of badge-lezer
Antwerpen
Prikklok
Graag had ik willen weten wat de voor en nadelen zijn, werking, prijs, e.d. van een prikklok. De situatie ligt namelijk zo in elkaar: ik werk al een aantal jaren bij l'Orťal maar wij gebruiken geen prikklok aangezien wij dit niet nodig hebben maar ik werk namelijk met veel kappers en ik weet dat zij geen of weinig informatie hebben omtrent een prikklok-systeem. Graag had ik daarover informatie ontvangen om dat met hen te gaan bespreken. Alvast bedankt.
Prikklok of badge-lezer
West-Vlaanderen
Tijdsregistratie
Graag had ik een vrijblijvende offerte ontvangen voor het aanschaffen van een nieuwe tijdsregistratiesysteem. Gemiddeld een 15-tal werknemers werkt daar inmiddels al mee maar er is sprake om van systeem te veranderen. Alvast bedankt.
Prikklok of badge-lezer
Antwerpen
Prikklok & tijdsregistratie
Graag had ik wat inlichtingen alsook een prijs willen ontvangen voor het aanschaffen van een nieuwe tijdsregistratiesysteem, ons bedrijf beschikt momenteel wel over een mogelijke tijdsregistratiesysteem maar die wordt dus enkel gebruikt voor interim medewerkers alsook voor topstudenten. Telefonisch ben ik zelden bereikbaar aangezien ik bij veel meetings aanwezig moet zijn, ik verkies liever via e-mail. Indien u toch wenst te bellen, gelieve een boodschap achter te laten zodat ik u kan contacteren wanneer mogelijk. Alvast bedankt.
Prikklok of badge-lezer
Vlaams Brabant
Prikklok & tijdsregistratiesysteem
Wij zijn momenteel een nieuw kantoor aan het oprichten die binnen een aantal maanden actief zal zijn. Graag hadden wij nu al de nodige inlichtingen ontvangen hier omtrent het aanschaffen van een tijdsregistratiesysteem. Hoeveel werknemers de onderneming zal bevatten is nog niet gekend. Alvast bedankt.
Prikklok of badge-lezer
West-Vlaanderen
Tijdsregistratiesysteem
Graag had ik inlichtingen ontvangen alsook een richtprijs omtrent het aanschaffen van een tijdsregistratiesysteem. Het bedrijf telt momenteel 2 werknemer in dienst maar dit is maar een begin. Alvast bedankt voor uw informatie. PS: ik heb met zo'n systemen zeer weinig of geen ervaring, graag duidelijke informatie.
Prikklok of badge-lezer
Oost-Vlaanderen
Tijdsregistratie
Graag had ik wat inlichtingen alsook een prijsopgave ontvangen voor het aankopen alsook installeren van een tijdsregistratiesysteem, kunnen jullie mij daarbij helpen. Alvast bedankt.
Prikklok of badge-lezer
Oost-Vlaanderen
Tijdsbeheersysteem voor constructiebedrijf uit Temse
Wij zijn op zoek naar een tijdsbeheersysteem.
Prikklok of badge-lezer
Antwerpen

Graag meer informatie over tijdsregistratie en tijdsbeheer systemen.

Tijdsbeheersysteem

De installatie van een prikklok of het implementeren van een tijdsregistratiesysteem is een handig instrument om arbeidstijden bij de houden. Een duidelijke, efficiënte en eerlijke manier van registratie van werkuren is enkel mogelijk met een goed tijdsregistratiesysteem. De werknemers laten in- en uitbadgen heeft natuurlijk zijn voor- en nadelen.

Met een modern prikkloksysteem kunnen uw werknemers automatisch inloggen of uitloggen met hun badge. Bovendien kan je een duidelijk overzicht van de gepresteerde werkuren vragen. Hoeveel uur heeft deze werknemer als middagpauze genomen. Een duidelijke registratie van het aantal werkuren zorgt voor een eerlijke en accurate verloning. Voor de registratie bestaan er vele mogelijkheden. De meest courante is een tijdsregistratiesysteem met een magneetkaart. Maar er zijn ook vele andere systemen mogelijk.

Alles hangt natuurlijk af van de aard van uw bedrijf. Werkt u met bedienden waar u enkel wilt weten wanneer ze toekomen en wanneer ze vertrekken? Of wilt u ook de pauzes registreren? In principe is alles mogelijk. Of u nu kiest voor de aankoop van hardware en software voor tijdsregistratie of voor een systeem waarbij u enkel de abonnementskosten betaalt, de mogelijkheden zijn legio. Aan al deze verschillende mogelijkheden hangt natuurlijk ook een verschillend prijskaartje, je doet er dan ook goed aan verschillende prijzen te vergelijken. Vraag hier offertes aan en vergelijk zelf prijzen en oplossingen voor tijdsregistratie van uw personeel.Offerte aanvragen-prikklok of badge-lezer
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Bobex heeft mij uitstekend geholpen, ik heb vele offertes gekregen van verschillende leverancie..."

S. Schildermans

"Geweldig om zo eenvoudig zoveel offertes te ontvangen."


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.