Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex België | Ander land

 search

Teleprospectie: Ontvang snel meerdere gratis offertesTeleprospectie-teleprospectie & afspraakplanning

Ontvang nu meerdere offertes: Teleprospectie & afspraakplanningOfferte aanvragen-teleprospectie & afspraakplanning

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Teleprospectie & afspraakplanning
Vlaams Brabant
Demande de devis pour la téléprospection & planification de rendez-vous
Nous avoir un devis pour que soit mis en place une mission de prospection téléphonique auprès de particuliers et entreprises pour leur proposer notre gamme de services. Pourriez-vous me contacter ?
Teleprospectie & afspraakplanning
Antwerpen
Afspraakplanning voor een bedrijf in Kapellen
geachte,graag had ik een prijsofferte ontvangen voor het maken van afspraken bij KMO's op cold calls voor mijn vertegenwoordigers.Uit ervaring weet ik dat er dient gemaild en na gebeld te worden na een eerste telefonisch contact.Ik voorzie 40 afspraken per week voor 3 vertegenwoordigers. We zullen ons voorlopig richten op enkel Antwerpen en Limburg, dus enkel Nederlandstalige contacten. Kunt u ook een prijsofferte opmaken voor het gebruik van de database van de callcenters ?
Teleprospectie & afspraakplanning
Antwerpen
Telesales voor een bedrijf uit Mol
We zijn actief in de kwaliteitsmanagement van voedingsmiddelen. We wensen alle bedrijven, zowel groot als kleinindustrie, in de voedingssector bereiken: vb slagerijen, horeca, ... en met bijzondere aandacht voor bakkerijen, 80 % van onze huidige klanten bestaan uit bakkers. Graag enkel leads uit Nederlandstalig Vlaanderen.
Teleprospectie & afspraakplanning
Antwerpen
Call center voor een bedrijf in Antwerpen.
Ik ben op zoek naar een perfect Duitstalige telemarketer die bij ons op bureau inbound en outbound gesprekken komt voeren. Het gaat voornamelijk om het opschonen van een database. 900 bedrijfsrecords en 400 contactrecords. Ik wil ze graag op mijn bureau hebben zodat ik ook oor kan houden.
Teleprospectie & afspraakplanning
Limburg
Afspraakplanning voor een bedrijf in Limburg.
Wij zijn een opleidingscentrum in wellness. Ik wil graag een call center bedrijven laten contacteren voor een afspraak. Zodat de vertegenwoordiger langs kan komen om een aanbieding voor te stellen. We hebben zelf de adressen. Graag een offerte.
Teleprospectie & afspraakplanning
Limburg
Nieuwe klanten werven voor fitness
Wij hadden graag de kostprijs geweten om klanten via een call center te werven. Bedankt voor uw offerte.
Teleprospectie & afspraakplanning
Limburg
Offerte voor een callcenter
We zijn een beveiligingsfirma die hoofdzakelijk particulieren beveiligt. Nu zoeken we een callcenter die voor ons op zoek gaat naar potentiële klanten en afspraken maken voor onze vertegenwoordigers.
Teleprospectie & afspraakplanning
West-Vlaanderen
Offerte enquete callcenter telemarketing
Agents voor Outbound telemarketing campaign, 800 contacten en max 7 vragen per contact. Enquete met bedoeling mensen (IT branche, we weten wie) uit te nodigen voor een demo. Ik duid het laagste budget aan, budgetten aanduiden heeft niet veel zin, ik verwacht gewoon contact en uw beste prijs in een offerte.
Teleprospectie & afspraakplanning
Oost-Vlaanderen
Commerciële actie voor zakenkantoor te Horebeke
Wij zijn op zoek naar bellers om een commerciële actie af te werken. Wie kan ons daarbij helpen? Alvast bedankt.
Teleprospectie & afspraakplanning
Vlaams Brabant
Eenvoudig vergroten van onze naamsbekendheid en binnenhalen nieuwe klanten
Wij zijn op zoek naar een bedrijf die ons naamsbekendheid eenvoudig zou kunnen vergroten, alsook het binnenhalen van nieuwe potentiele klanten. We zijn al een stuk verder als de potentiele klant interesse toont en een offerte vraagt. Graag uw prijzen en services. Alvast bedankt.
Teleprospectie & afspraakplanning
Vlaams Brabant
Offerte enquete bestaande klanten opendeurdag telemarketing callcenter project
We hebben hier al eens een project gehad, en wensen dit te herhalen maar weten niet bij wie of wat. Bij opendeurdagen willen wij alle klanten contacteren en uitnodigen, en tegelijk ook hun gegevens checken en bijwerken. Wij hebben 6000 klanten. Graag contact, info en eventuele offerte
Teleprospectie & afspraakplanning
Oost-Vlaanderen
Cold calling teleprospectie project call center, betaling per afspraak telemarketing
Een bedrijf dat onze cold calling activiteiten overneemt. Target: Afspraken met C-level van middelgrote en grote ondernemingen. Betaling per afspraak.
Teleprospectie & afspraakplanning
Henegouwen
Maandelijkse dansbuffet
Wij organiseren maandelijks een dansbuffet aan €39 van 12u tot 18u. Wij zijn recent daarmee gestart en hebben nu een 25 à 30 bezoekers, we hebben een capaciteit tot een 250 personen en zouden dat graag ingevuld zien.
Teleprospectie & afspraakplanning
West-Vlaanderen
Steunen van binnenlandse projecten
Wij willen de armoede in ons eigen land eens grondig aanpakken. 2011 is het jaar van de vrijwilligers. Maar die zijn moeilijk te vinden. Wij willen binnenlandse projecten steunen en realiseren om zoveel mogelijk armoede tegen te gaan. Ten eerste zijn wij op zoek naar vrijwilligers, ten tweede willen wij de mensen een sticker te koop aanbieden (een gift) aan de prijs van minimum 5€. Met deze actie willen wij geld inzamelen om ons humanitair doel te doen slagen. Mensen kunnen ook lid worden van onze organisatie. Wij zouden dit jaarlijks afsluiten met een grote benefiet met talloze artiesten. Armoede?....er is een weg terug. Wij richten ons niet tot buitenlandse rampen (met respect), maar wij richten ons op ons eigen land. Want hier zijn er tienduizenden mensen die onder de armoedegrens leven. Onze nieuwe website is in opmaak.
Teleprospectie & afspraakplanning
Geen regioTeleprospectie
Graag wat hulp bij telefonische prospectie, dit omtrent onze diensten, personen moeten op locatie werken. Alvast bedankt.
Telemarketing & inbound callcenter
Waals Brabant
Offerte telemarketingcampagne met callcenter voor prospectie
Ik zoek een bedrijf dat een callcenter kan inschakelen of andere prospectie mechanismes om afspraken te maken met nieuwe mogelijke klanten ( industrie), alsook het aanvullen van info op lijsten ( namen ) Dit dient te gebeuren voor heel Belgie ( Frans en Nederlands). Graag contact en offerte
Telemarketing & inbound callcenter
Oost-Vlaanderen
Contact en offerte voor callcenter campagne prospectie
Ik zoek een vrijblijvende offerte mbt een callcenter opdracht, zijnde alle bedrijven kontakteren -met uitzondering van enkele die we vooraf bepalen- in een straal van 15 km rond onze locatie -> informeren over hotel- & seminarie mogelijkheden in het Cleythil Hotel
Telemarketing & inbound callcenter
Antwerpen

Wij zijn actief in de vleeswaren en denken eraan klanten op te bellen / op te volgen via een call center. Graag zouden we de meer info krijgen van een dergelijk systeem en de voordelen voor ons.
Teleprospectie & afspraakplanning
Vlaams Brabant

Wij hebben een direct mailing campagne gedaan en zullen er in de toekomst nog doen en willen die telefonisch opvolgen. Wij richten ons tot marketing managers van grotere bedrijven. Wijzelf zijn een communicatiebureau en maken magazines, folders, flyers, direct mailings.
Telemarketing & inbound callcenter
West-Vlaanderen

Prijsopgave voor eenvoudige call actie (verkennend) naar een 500 tal bedrijven.

Teleprospectie

Zaken doen zonder goede afspraken kan haast niet. Maar ook uw tijd is kostbaar. Laat de afspraakplanning en teleprospectie over aan professionals en u doet waar u goed in bent. Vergelijk hier offertes van Call Centers.

Een klant telefonisch aan de lijn krijgen is vaak al een uitdaging. Wanneer u dan na de zoveelste keer te zijn doorverbonden eenmaal de juiste persoon aan de lijn hebt begint het verkoopsgesprek nog maar. U doet er goed aan een afspraak te maken en met de persoon in levende lijven af te spreken. Maar zou het niet efficiënter zijn als iemand anders deze verkoopsgesprekken voor u plant?

Laat dit over aan specialisten. Zo kan jij productiever werken, want je verliest geen tijd meer met lange telefoontjes. En zo verhoog je de kans dat je ook effectief een afspraak krijgt met een prospect. Want een professioneel Teleprospectieteam weet hoe ze iemand kunnen overtuigen van het nut van een afspraak. Zorg dat uw prospects te weten komen dat het de moeite is over uw product te praten.

De voordelen van Afspraakplanning zijn dus duidelijk:

  • De afspraken worden voor u gemaakt, op maat van uw behoeften. U hoeft enkel in de agenda te kijken en naar de afspraken te gaan.
  • Uw vertegenwoordigers en verkopers kunnen zich concentreren op het gesprek met de klant zonder tijd te moeten verliezen met het maken van een afspraak.
  • U werkt met een professioneel team samen. Lead Generation en het organiseren van agenda's is hun vak.

Een Callcenter kan uw bedrijf trouwens ook op een hele hoop andere manier helpen. De telefoon is een bijzonder efficiënte manier om goederen te verkopen. Maar met Telemarketing kunt u ook oude en nieuwe klanten (opnieuw) aan uw bedrijf linken. Of een marktonderzoek laten uitvoeren. Praat met een Telemarketeer over wat je nodig hebt en zij zullen je verder helpen.

Wenst u meer info over de manier waarop een team van Telemarketeers uw onderneming kan helpen? Vul dan vrijblijvend onze aanvraag in en ontvang tot drie verschillende offertes van Callcenters.

 Offerte aanvragen-teleprospectie & afspraakplanning
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Je ne peux que vous féliciter pour votre travail rapide et honnête. Merci à vous."

M. Warlomont

"Dit is een makkelijke manier om in contact te komen met leveranciers."

R. Rademaekers


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.