Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex BelgiŽ | Ander land

 search

Telefooncentrale voor school: Ontvang snel meerdere gratis offertesTelefooncentrale voor school-telefooncentrale

Ontvang nu meerdere offertes: TelefooncentraleOfferte aanvragen-telefooncentrale

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Telefooncentrale
Oost-Vlaanderen
Telefooncentrale voor een bedrijf in Dendermonde
We zijn vooral op zoek naar een VOIP centrale om onze telefoonkosten te drukken. Binnenkort zal heb gebouw een nieuwe eigenaar krijgen die graag van centrale wenst te veranderen. We hebben een centrale nodig om verschillende lijnen te laten toekomen, internetlijnen op aan te schakelen, antwoordapparaat en onderlinge doorschakeling. We hebben zo'n tien toestellen op het gelijkvloers.
Telefooncentrale
Vlaams Brabant
telefooncentrale voor een studiebureau in Vlaams Brabant
Ik heb een heel oude centrale van belgacom. Vooral over de huurprijs ben ik ontevreden alsook van het feit dat ik geen nieuwe centrale kan krijgen als deze het begeeft; Daarom ben ik nu op zoek naar een nieuwe centrale. We hebben 8 toestellen, voor 2 lijnen , een faxlijn en een alarmlijn.
Telefooncentrale
Oost-Vlaanderen
Telefooncentrale voor een zelfstandige in Oost-Vlaanderen
Ik ben op zoek naar een telefooncentrale voor intern gebruik. Het gaat over een 5-tal telefoontoestellen verspreid over twee verdiepingen en een gelijksvloer. Gelieve een zeer ruime offerte te geven met voldoende documentatie , dank u.
Telefooncentrale
Antwerpen
Telefooncentrale voor een transportbedrijf in Antwerpen
We hebben een totaal van 3 toestellen. Ik wens een zeer ruime offerte met daarin de mogelijkheden, werking en tarieven. Het is absoluut noodzakelijk om tussen de toestellen onderling te kunnen doorschakelen.
Telefooncentrale
Antwerpen
Telefooncentrale ter vervanging van een oude centrale, Atwerpen
We zitten op dit moment vast aan een verouderde telefooncentrale. Deze is ouder als 7 jaar en niet meer compatibel met sommige van onze telefoontoestellen. We zijn daarom op zoek naar een moderne en gebruiksvriendelijke centrale met de mogelijkheid om verschillende lijnen toe te laten komen. We hebben een totaal van een 40 toestellen verdeeld over 2 verdiepingen. Gelieve een ruime offerte op te maken met veel aandacht voor mogelijke extra opties, zoals bvb internetbellen. Alle info is welkom. Alvast hartelijk bedankt.
Telefooncentrale
Oost-Vlaanderen
Prijsofferte telefooncentrale voor een bedrijf in Oost Vlaanderen
Ik wens een totaal van 24 telefoontoestellen aan te sluiten. Deze toestellen zijn verdeeld over 4 verschillende verdiepingen en een bijgebouw. Er komen een 4-tal lijnen toe. Gelieve in uw offerte ook rekening te houden met de mogelijkheid tot internet bellen.
Telefooncentrale
Antwerpen
Vervangen van telefooncentrale voor een bedrijf in Antwerpen.
Ik heb al 5 jaar een telefooncentrale. Ik wil die nu gaan vervangen. Er kunnen 8 telefoontoestellen aangesloten worden. Alvast bedankt voor de offertes.
Telefooncentrale
West-Vlaanderen
Telefooncentrale voor een basisschool in West-Vlaanderen.
We hebben een hele oude telefooncentrale van meer dan 10 jaar oud. Die is nodig aan vervanging toe. Graag een offerte van een telefooncentrale met 5 telefoontoestellen aan te sluiten. Vriendelijke bedankt.

Telefooncentrale voor school

Efficiënt beheer van uw telefoonoproepen

Bent u op zoek naar een efficiënt beheer van uw inkomende en uitgaande telefoonoproepen? Dan is een telefooncentrale een oplossing voor uw bedrijf. Meerdere telefoontoestellen op één telefoonaansluiting aansluiten hoeft helemaal niet moeilijk te zijn. Met een goede telefooncentrale voorkom je dat oproepen onbeantwoord blijven omdat de lijn bezet is. Van kleine ondernemingen met twee werknemers tot grote ondernemingen met meerdere diensten of meerdere gebouwen, met de juiste leverancier kan je een gepaste telefooncentrale plaatsen.

De kostprijs van een telefooncentrale hangt natuurlijk af van de functies die u nodig heeft. Twee, drie of meer toestellen aansluiten op een centrale waarmee je efficiënt kan doorschakelen heeft natuurlijk een lagere kostprijs dan een telefooncentrale voor twintig medewerkers waarmee je via verschillende lijnen wilt kunnen bellen.

Vergelijk daarom hier verschillende offertes en ontdek de vele voordelen van een telefooncentraleOfferte aanvragen-telefooncentrale
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Goed idee, zo moet ik niet nodeloos lang zoeken."

M. Vocht

"Heel positief. Veel offertes gekregen."

R. Blomme


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.