Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex BelgiŽ | Ander land

 search

Telefooncentrale voor notariskantoor: Ontvang snel meerdere gratis offertesTelefooncentrale voor notariskantoor-telefooncentrale

Ontvang nu meerdere offertes: TelefooncentraleOfferte aanvragen-telefooncentrale

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Telefooncentrale
Vlaams Brabant
Telefooncentrale voor een bedrijf in Diest
We zouden willen beginnen met 4 toestellen maar dit kan later nog uitgebreid worden. Graag een centrale met antwoordapparaat. Intern werken we met verschillende nummers die onderling moeten kunnen doorschakelen en elk apart moeten worden opgebeld.
Telefooncentrale
Oost-Vlaanderen
Telefooncentrale voor een zelfstandige in Oost-Vlaanderen
Ik ben op zoek naar een telefooncentrale voor intern gebruik. Het gaat over een 5-tal telefoontoestellen verspreid over twee verdiepingen en een gelijksvloer. Gelieve een zeer ruime offerte te geven met voldoende documentatie , dank u.
Telefooncentrale
Antwerpen
Telefooncentrale voor een transportbedrijf in Antwerpen
We hebben een totaal van 3 toestellen. Ik wens een zeer ruime offerte met daarin de mogelijkheden, werking en tarieven. Het is absoluut noodzakelijk om tussen de toestellen onderling te kunnen doorschakelen.
Telefooncentrale
Antwerpen
Telefooncentrake voor verhuis van een bedrijf, Antwerpen
Wij verhuizen volgend jaar naar een nieuw gebouw. We zouden daar graag een nieuwe telefooncentrale plaatsen. Op deze centrale moeten 15 toestellen kunnen worden aangesloten, 2 verschillende lijnen kunnen toekoem en uitgerust zijn met voice over IP.
Telefooncentrale
Limburg
Verandering van telefooncentrale voor dierenartsenpraktijk, Limburg
Onze huidige centrale past niet meer op de analoge lijn. Daarom zullen we binnenkort van centrale moeten veranderen.
Telefooncentrale
Vlaams Brabant
Graag een offerte van een telefooncentrale.
We hebben 2 kantoren, waarvan 1 kantoor al een telefooncentrale heeft en de andere nog niet. Graag een offerte van een telefooncentrale om 4 telefoontoestellen aan te sluiten. Vriendelijk bedankt.
Telefooncentrale
West-Vlaanderen
Telefooncentrale voor een bedrijf in West-Vlaanderen.
Ik wil graag een telefooncentrale plaatsen. De telefooncentrale zal voor 1ŗ2 telefoontoestellen gebruikt worden. Bedankt voor de offerte!
Telefooncentrale
West-Vlaanderen
Offerteaanvraag telefooncentrale voor een bedrijf in West-Vlaanderen.
We hebben een 10tal telefoontoestellen. Ik ben benieuwd wat er op de markt is. Of er nog interessante voorstellen zijn voor mijn bestaande telefooncentrale. Graag een offerte.
Telefooncentrale
Antwerpen
Offerteaanvraag telefooncentrale voor een notariskantoor in Antwerpen.
Graag een vrijblijvende offerte van een telefooncentrale. Er worden daarbij een 20-tal telefoontoestellen aangesloten. Alvast bedankt voor de offerte!

Telefooncentrale voor notariskantoor

Efficiënt beheer van uw telefoonoproepen

Bent u op zoek naar een efficiënt beheer van uw inkomende en uitgaande telefoonoproepen? Dan is een telefooncentrale een oplossing voor uw bedrijf. Meerdere telefoontoestellen op één telefoonaansluiting aansluiten hoeft helemaal niet moeilijk te zijn. Met een goede telefooncentrale voorkom je dat oproepen onbeantwoord blijven omdat de lijn bezet is. Van kleine ondernemingen met twee werknemers tot grote ondernemingen met meerdere diensten of meerdere gebouwen, met de juiste leverancier kan je een gepaste telefooncentrale plaatsen.

De kostprijs van een telefooncentrale hangt natuurlijk af van de functies die u nodig heeft. Twee, drie of meer toestellen aansluiten op een centrale waarmee je efficiënt kan doorschakelen heeft natuurlijk een lagere kostprijs dan een telefooncentrale voor twintig medewerkers waarmee je via verschillende lijnen wilt kunnen bellen.

Vergelijk daarom hier verschillende offertes en ontdek de vele voordelen van een telefooncentraleOfferte aanvragen-telefooncentrale
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Heel goede ervaring met Bobex! We kregen concrete informatie en hadden goede gesprekken met enk..."

J. Bukasa-Vroman

"Ik ben tevreden met de bekomen reacties binnen de gevraagde termijn."

B. Vancayzeele


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.