Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex BelgiŽ | Ander land

 search

Telefooncentrale voor kleinhandel: Ontvang snel meerdere gratis offertesTelefooncentrale voor kleinhandel-telefooncentrale

Ontvang nu meerdere offertes: TelefooncentraleOfferte aanvragen-telefooncentrale

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Telefooncentrale
Oost-Vlaanderen
Telefooncentrale voor een bedrijf in Lede
Wij zijn op zoek naar een telefooncentrale voor een 40-tal telefoons binnen een gebouw. Graag zouden we ook kunnen zien als iemand zich aanbied aan de ingang (er zitten 4 bedrijven in het gebouw dus graag doorsturen naar de telefoons van het bedrijf waarvoor er aangebeld wordt) Ook graag optie voor voip voor externe medewerkers zodat deze over het netwerk kunnen communiceren met personen die zich in het gebouw bevinden (2 tal externe werkposten).
Telefooncentrale
Antwerpen
Telefooncentrale voor een thuiswerkende particulier
Ik heb op dit moment een IDSL-centrale met in totaal zo'n 5 abonnementen. Per maand komt dit zeer duur uit en daarom ben ik nu op zoek naar een goedkoper alternatief. Ik heb in totaal 8 aangesloten telefoontoestellen. Ik heb verder twee verschillende telefoonlijnen (werk en privť) een alarmlijn en een faxlijn. Verder heb ik ook de mogelijkheid om over het internet te bellen.
Telefooncentrale
Antwerpen
Telefooncentrale voor een Bank in Antwerpen
Op mijn oude telefooncentrale is het niet mogelijk om extra bijkomende lijnen te plaatsen. Ik zou 3 lijnen voor binnepost willen laten bij plaatsen . Ik heb in totaal 12 toestellen verdeeld over meerdere vediepingen.
Telefooncentrale
Antwerpen
Telefooncentrale voor een houthandel in Antwerpen
Ik heb een houthandel die binnekort een bvba zal worden. Daarom zijn we nu op zoek naar een telefooncentrale die ons mogelijkheid geeft om onze twee telefoonlijnen tegelijkertijd te laten toekomen. In totaal zullen we 2 vaste en 2 draagbare toestellen hebben.
Telefooncentrale
West-Vlaanderen
Nieuwe telefooncentrale voor productiehuis in West-Vlaanderen
Wij starten een nieuw productiehuis op en zullen binnenkort dan ook onze intrek nemen in een nieuw kantoorgebouw. Dit zal vier verdiepingen tellen en op elke verdieping zullen we enkele telefoons nodig hebben, alsook in de magazijnen. We zouden daarom al deze telefoon graag aansluiten op een centrale waar we zowel het intern als extern telefoonverkeer kunnen regelen. Indien mogelijk zou u dit in orde kunnen brengen tegen begin Augustus. Alvast van harte bedankt.
Telefooncentrale
Limburg
Prijsofferte telefooncentrale
Wij hadden graag een prijsofferte voor een telefooncentrale ontvangen. Momenteel hebben we nog geen centrale. Bedankt voor uw prijsopgave.
Telefooncentrale
Oost-Vlaanderen
Overschakelen van tellijnen naar VOIP, Oost-Vlaanderen
Is het mogelijk ons een offerte te bezorgen om 24 tellijnen over te schakelen op VOIP, asap. Alvast bedankt.

Telefooncentrale voor kleinhandel

Efficiënt beheer van uw telefoonoproepen

Bent u op zoek naar een efficiënt beheer van uw inkomende en uitgaande telefoonoproepen? Dan is een telefooncentrale een oplossing voor uw bedrijf. Meerdere telefoontoestellen op één telefoonaansluiting aansluiten hoeft helemaal niet moeilijk te zijn. Met een goede telefooncentrale voorkom je dat oproepen onbeantwoord blijven omdat de lijn bezet is. Van kleine ondernemingen met twee werknemers tot grote ondernemingen met meerdere diensten of meerdere gebouwen, met de juiste leverancier kan je een gepaste telefooncentrale plaatsen.

De kostprijs van een telefooncentrale hangt natuurlijk af van de functies die u nodig heeft. Twee, drie of meer toestellen aansluiten op een centrale waarmee je efficiënt kan doorschakelen heeft natuurlijk een lagere kostprijs dan een telefooncentrale voor twintig medewerkers waarmee je via verschillende lijnen wilt kunnen bellen.

Vergelijk daarom hier verschillende offertes en ontdek de vele voordelen van een telefooncentraleOfferte aanvragen-telefooncentrale
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"efficiŽnt en vlug"

C. Pirquet

"Zeer tevreden van de vlotte werking en de snelle reactie van verscheidene personen."

N. Van Pelt


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.