Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex BelgiŽ | Ander land

 search

Telefooncentrale voor deurwaarder: Ontvang snel meerdere gratis offertesTelefooncentrale voor deurwaarder-telefooncentrale

Ontvang nu meerdere offertes: TelefooncentraleOfferte aanvragen-telefooncentrale

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Telefooncentrale
Vlaams Brabant
Telefooncentrale voor een bedrijf in Boortmeerbeek
Momenteel hebben we een oudere centrale van Tipptell. we zouden deze graag willen laten vernieuwen en uitbreiden naar 4 a 5 toestellen. We hebben standaard een antwoordapparaat en doorschakeling nodig maar er mag ook een aparte offerte worden opgemaakt voor VOIP.
Telefooncentrale
Limburg
Telefooncentrale voor een bedrijf in Bocholt
Ik zoek een centrale voor de draagbare toestellen in mijn bedrijf. Dit zijn in totaal 4 toestellen. Ik zoek een 'basic' centrale die inkomende en uitgaande gesprekken kan regelen en de toestellen onderling kan laten doorschakelen.
Telefooncentrale
Oost-Vlaanderen
Telefooncentrale voor een bedrijf in Dendermonde
We zijn vooral op zoek naar een VOIP centrale om onze telefoonkosten te drukken. Binnenkort zal heb gebouw een nieuwe eigenaar krijgen die graag van centrale wenst te veranderen. We hebben een centrale nodig om verschillende lijnen te laten toekomen, internetlijnen op aan te schakelen, antwoordapparaat en onderlinge doorschakeling. We hebben zo'n tien toestellen op het gelijkvloers.
Telefooncentrale
Vlaams Brabant
Telefooncentrale voor een rusthuis in Meise
We hebben een klein rusthuis met 18 bewoners. Ik zou daarom graag 20 toestellen aansluiten op een centrale. Er zijn geen bijzonder opties nodig.
Telefooncentrale
Oost-Vlaanderen
Telefooncentrale voor een bedrijf in Oostakker
Ik ben niet meer tevreden over mijn huidige telefooncentrale en zou daarom graag een prijsvergelijking doorvoeren. Ik heb een centrale met een vaste lijn, een faxlijn en een alarmlijn. Er staan in totaal 5 toestellen aangesloten op de centrale verdeeld over 3 verdiepingen.
Telefooncentrale
Vlaams Brabant
Telefooncentrale voor een garage in Asse
We zijn geÔnteresseerd in een VOIP centrale. Op dit moment hebben we een oudere centrale met een hoofdnummer waar nog vier andere nummers aan verbonden zijn. Verder willen wij ook een doolschakeringssysteem naar GSM en vaste toestellen.
Telefooncentrale
Oost-Vlaanderen
Telefooncentrale voor een bedrijf in Erembodegem
Momenteel hangen we nog aan de grote centrale van het moederbedrijf. We worden weldra in 3 verdeeld en zouden voor elk bedrijf een eigen centrale zoeken. We hebben op dit moment ene Hexacon centrale die we wensen los te koppelen en te vervangen door een moderne centrale . graag een ruime offerte met alle mogelijke opties. Het is absoluut nodig dat de centrale kan doorschakelen, zowel enkele toestellen als in groep, en een antwoordapparaat heeft.
Telefooncentrale
Oost-Vlaanderen
Telefooncentrale voor een artsenpraktijk in Lede
De centrale zal moeten worden aangesloten op het einde van de verbouwingen (begin 2013). We zijn vooral op zoek naar een moderner en gebruiksvriendelijker model dan onze huidige centrale. Er zullen 11 toestellen worden op aangesloten een een deurbel.
Telefooncentrale
Antwerpen
Telefooncentrale voor een bedrijf in Antwerpen
Een zeer simpele telefooncentrale. Enkel mogelijkheid om onderling te bellen en door te schakelen. In totaal zouden er 4 toestellen moeten worden aangesloten verdeeld over 4 verdiepingen.
Telefooncentrale
Limburg
telefooncentrale voor een atchitectenbureau in Limburg
Er zouden 4 telefoontoestellen moeten worden aangesloten. We zijn op zoek naar een simpele lijn waarmee er onderling kan worden doorgeschakelt tussen de toestellen. Op dit moment maken we gebruik van een lijn van Telenet maar de kosten van het doorschakelen lopen hier nogal hoog mee op.
Telefooncentrale
Antwerpen
Telefooncentrale voor een bedrijf in Antwerpen
Wij zouden een prijsvergelijking willen maken met onze huidige centrale daar wij niet langer tevreden zijn over de werking hiervan. Gellieve in uw offerte duidelijk te vermelden hoeveel lijnen wij kunnen aansluiten op de centrale, welke opties er allemaal op mogelijk zijn en wat de meerkost is van deze opties. We hebben tussen de 15 en 20 toestellen verdeeld over 2 verdiepingen.
Telefooncentrale
Antwerpen
Vervangen van telefooncentrale voor een bedrijf in Antwerpen.
Ik heb al 5 jaar een telefooncentrale. Ik wil die nu gaan vervangen. Er kunnen 8 telefoontoestellen aangesloten worden. Alvast bedankt voor de offertes.
Telefooncentrale
Antwerpen
Telefooncentrale voor een deurwaarderskantoor te Hoboken.
Graag een offerte van een telefooncentrale. Aantal telefoontoestellen : 5ŗ9 Bedankt voor de offerte.

Telefooncentrale voor deurwaarder

Efficiënt beheer van uw telefoonoproepen

Bent u op zoek naar een efficiënt beheer van uw inkomende en uitgaande telefoonoproepen? Dan is een telefooncentrale een oplossing voor uw bedrijf. Meerdere telefoontoestellen op één telefoonaansluiting aansluiten hoeft helemaal niet moeilijk te zijn. Met een goede telefooncentrale voorkom je dat oproepen onbeantwoord blijven omdat de lijn bezet is. Van kleine ondernemingen met twee werknemers tot grote ondernemingen met meerdere diensten of meerdere gebouwen, met de juiste leverancier kan je een gepaste telefooncentrale plaatsen.

De kostprijs van een telefooncentrale hangt natuurlijk af van de functies die u nodig heeft. Twee, drie of meer toestellen aansluiten op een centrale waarmee je efficiënt kan doorschakelen heeft natuurlijk een lagere kostprijs dan een telefooncentrale voor twintig medewerkers waarmee je via verschillende lijnen wilt kunnen bellen.

Vergelijk daarom hier verschillende offertes en ontdek de vele voordelen van een telefooncentraleOfferte aanvragen-telefooncentrale
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Alles is snel en goed verlopen. Ik ben erg tevreden."

A. Nicolai

"Ben tevreden, zeer snelle reactie gehad en goede aanbieding."

J. De Bruyn


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.