Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex BelgiŽ | Ander land

 search

Telefooncentrale voor cafe: Ontvang snel meerdere gratis offertesTelefooncentrale voor cafe-telefooncentrale

Ontvang nu meerdere offertes: TelefooncentraleOfferte aanvragen-telefooncentrale

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Telefooncentrale
Oost-Vlaanderen
Telefooncentrale voor een zelfstandige in Oost-Vlaanderen
Ik ben op zoek naar een telefooncentrale voor intern gebruik. Het gaat over een 5-tal telefoontoestellen verspreid over twee verdiepingen en een gelijksvloer. Gelieve een zeer ruime offerte te geven met voldoende documentatie , dank u.
Telefooncentrale
Antwerpen
Telefooncentrale ter vervanging van een oude centrale, Atwerpen
We zitten op dit moment vast aan een verouderde telefooncentrale. Deze is ouder als 7 jaar en niet meer compatibel met sommige van onze telefoontoestellen. We zijn daarom op zoek naar een moderne en gebruiksvriendelijke centrale met de mogelijkheid om verschillende lijnen toe te laten komen. We hebben een totaal van een 40 toestellen verdeeld over 2 verdiepingen. Gelieve een ruime offerte op te maken met veel aandacht voor mogelijke extra opties, zoals bvb internetbellen. Alle info is welkom. Alvast hartelijk bedankt.
Telefooncentrale
Antwerpen
Telefooncentrale voor een houthandel in Antwerpen
Ik heb een houthandel die binnekort een bvba zal worden. Daarom zijn we nu op zoek naar een telefooncentrale die ons mogelijkheid geeft om onze twee telefoonlijnen tegelijkertijd te laten toekomen. In totaal zullen we 2 vaste en 2 draagbare toestellen hebben.
Telefooncentrale
Limburg
Telefooncentrale voor een cafe in Limburg.
Ik wil graag een telefooncentrale vervangen. Aan te sluiten toestellen : 1-4 Graag een vrijblijvende offerte.

Telefooncentrale voor cafe

Efficiënt beheer van uw telefoonoproepen

Bent u op zoek naar een efficiënt beheer van uw inkomende en uitgaande telefoonoproepen? Dan is een telefooncentrale een oplossing voor uw bedrijf. Meerdere telefoontoestellen op één telefoonaansluiting aansluiten hoeft helemaal niet moeilijk te zijn. Met een goede telefooncentrale voorkom je dat oproepen onbeantwoord blijven omdat de lijn bezet is. Van kleine ondernemingen met twee werknemers tot grote ondernemingen met meerdere diensten of meerdere gebouwen, met de juiste leverancier kan je een gepaste telefooncentrale plaatsen.

De kostprijs van een telefooncentrale hangt natuurlijk af van de functies die u nodig heeft. Twee, drie of meer toestellen aansluiten op een centrale waarmee je efficiënt kan doorschakelen heeft natuurlijk een lagere kostprijs dan een telefooncentrale voor twintig medewerkers waarmee je via verschillende lijnen wilt kunnen bellen.

Vergelijk daarom hier verschillende offertes en ontdek de vele voordelen van een telefooncentraleOfferte aanvragen-telefooncentrale
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Een goede service. Bespaart ons tijd. We moeten niet zelf eindeloos zoeken op het internet. Da..."

R. De Valck

"Vriendelijke mensen aan de telefoon. Het systeem werkt ook: het is goed dat de mensen van Bobex..."

E. Van Hende


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.