Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex BelgiŽ | Ander land

 search

Telefooncentrale voor architect: Ontvang snel meerdere gratis offertesTelefooncentrale voor architect-telefooncentrale

Ontvang nu meerdere offertes: TelefooncentraleOfferte aanvragen-telefooncentrale

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Telefooncentrale
Limburg
Telefooncentrale voor een bedrijf in Hoeselt
vroeger hadden we een centrale via Hexacom. Sinds kort zijn we wel begonnen met Telenet , maar de centrale zelf is nog altijd een Hexacom centrale. We zijn vooral op zoek naar een offerte en verdere informatie voor een VoIP centrale. Momenteel hebben we 5 vaste toestellen, waarvan 1 draagbaar, en een 6-tal gsm toestellen die op deze centrale zou moeten worden aangesloten. Dit aantal kan in de toekomst nog uitbreiden. Momenteel hebben we een 10-tal telefoonnummers en nog een aparte faxlijn. Ook zouden we een systeem wensen waar we goedkoper kunnen bellen intern. Graag aan de hand van deze informatie een gerichte offerte.
Telefooncentrale
Limburg
Telefooncentrale voor een bedrijf in Tesenderlo
Onze telefooncentrale is reeds 5 jaar oud . Voordat we ons contract verlengen wens ik eerst een prijsvergelijking door te voeren. Ik ben vooral benieuwd naar de VOIP voordelen. We hebben 80-90 toestellen en een 10-tal analoge lijnen. We wensen verder ook doodschakelmodule, wachtlijn en antwoordapparaat.
Telefooncentrale
Vlaams Brabant
Telefooncentrale voor een bedrijf in Boortmeerbeek
Momenteel hebben we een oudere centrale van Tipptell. we zouden deze graag willen laten vernieuwen en uitbreiden naar 4 a 5 toestellen. We hebben standaard een antwoordapparaat en doorschakeling nodig maar er mag ook een aparte offerte worden opgemaakt voor VOIP.
Telefooncentrale
Antwerpen
Telefooncentrale voor een bedrijf in Lier
Ik heb tien maanden geleden een zaak overgenomen die toen al een telefooncentrale had. Ik zou nu graag een prijsvergelijking doorvoeren om te zien of ik elders een betere centrale heb. Ik heb 5 telefoonlijnen en een faxlijn, zowel inkomend als uitgaand. In totaal zullen 5 toestellen moeten worden aangesloten.
Telefooncentrale
Antwerpen
Telefooncentrale voor een bedrijf in antwerpen
We zijn een pas opgestart bedrijf; Momenteel zijn we op zoek naar een centrale waarop we : meerdere lijnen kunnen ontvangen ,onderling doorschakelen, mogelijkheid hebben om mensen in een wachtlijn te zette, en met een voicemail,. U mag VOIP als een extra in de offerte plaatsen maar we zijn nog niet zeker of we dit nemen. Momenteel hebben we slechts drie draagbare toestellen maar we willen dit zeker dit jaar nog uitbreiden naar 10.
Telefooncentrale
Vlaams Brabant
Telefooncentrale voor een bedrijf in Ruisbroek
We verhuizen binnenkort naar een nieuwe locatie. daarom dat we wouden nakijken of het nuttig zou zijn op deze locatie over te schakelen op VOIP. We hebben momenteel 6 verschillende nummer en 4 verschillende lijnen. Ook moeten we een antwoordapparaat hebben en moet interne communicatie mogelijk zijn. We zullen op de nieuwe plaats 8 toestellen, 1 fax en een modem op de centrale aansluiten. Allemaal over een verdieping.
Telefooncentrale
Vlaams Brabant
Telefooncentrale voor een bedrijf in Herent
We hebben momenteel een oudere centrale, 10 jaar. We zouden deze graag overschakelen op een VOIP centrale; We hebben in totaal 4 vestigingen ,1 in WalloniŽ , 1 in Brussel en 2 in Vlaanderen. Met in een totaal zo'n 120 toestellen die zouden moeten worden aangesloten , zowel draagbare als vaste toestellen. We huren momenteel zowel lijnen van belgacom als Mobistar.
Telefooncentrale
Antwerpen
Telefooncentrale voor een bedrijf in Antwerpen
Een zeer simpele telefooncentrale. Enkel mogelijkheid om onderling te bellen en door te schakelen. In totaal zouden er 4 toestellen moeten worden aangesloten verdeeld over 4 verdiepingen.
Telefooncentrale
Vlaams Brabant
telefooncentrale voor een studiebureau in Vlaams Brabant
Ik heb een heel oude centrale van belgacom. Vooral over de huurprijs ben ik ontevreden alsook van het feit dat ik geen nieuwe centrale kan krijgen als deze het begeeft; Daarom ben ik nu op zoek naar een nieuwe centrale. We hebben 8 toestellen, voor 2 lijnen , een faxlijn en een alarmlijn.
Telefooncentrale
Antwerpen
Telefooncentrake voor verhuis van een bedrijf, Antwerpen
Wij verhuizen volgend jaar naar een nieuw gebouw. We zouden daar graag een nieuwe telefooncentrale plaatsen. Op deze centrale moeten 15 toestellen kunnen worden aangesloten, 2 verschillende lijnen kunnen toekoem en uitgerust zijn met voice over IP.
Telefooncentrale
Antwerpen
Telefooncentrale ter vervanging van een oude centrale, Atwerpen
We zitten op dit moment vast aan een verouderde telefooncentrale. Deze is ouder als 7 jaar en niet meer compatibel met sommige van onze telefoontoestellen. We zijn daarom op zoek naar een moderne en gebruiksvriendelijke centrale met de mogelijkheid om verschillende lijnen toe te laten komen. We hebben een totaal van een 40 toestellen verdeeld over 2 verdiepingen. Gelieve een ruime offerte op te maken met veel aandacht voor mogelijke extra opties, zoals bvb internetbellen. Alle info is welkom. Alvast hartelijk bedankt.
Telefooncentrale
Limburg
Verandering van telefooncentrale voor dierenartsenpraktijk, Limburg
Onze huidige centrale past niet meer op de analoge lijn. Daarom zullen we binnenkort van centrale moeten veranderen.
Telefooncentrale
Antwerpen
Telefooncentrale voor een architectenbureau Antwerpen.
Ik wil graag een telefooncentrale plaatsen. Daarbij wil ik ook een 4tal telefoontoestellen aansluiten. Wat gaat het me kosten? Graag een offerte!

Telefooncentrale voor architect

Efficiënt beheer van uw telefoonoproepen

Bent u op zoek naar een efficiënt beheer van uw inkomende en uitgaande telefoonoproepen? Dan is een telefooncentrale een oplossing voor uw bedrijf. Meerdere telefoontoestellen op één telefoonaansluiting aansluiten hoeft helemaal niet moeilijk te zijn. Met een goede telefooncentrale voorkom je dat oproepen onbeantwoord blijven omdat de lijn bezet is. Van kleine ondernemingen met twee werknemers tot grote ondernemingen met meerdere diensten of meerdere gebouwen, met de juiste leverancier kan je een gepaste telefooncentrale plaatsen.

De kostprijs van een telefooncentrale hangt natuurlijk af van de functies die u nodig heeft. Twee, drie of meer toestellen aansluiten op een centrale waarmee je efficiënt kan doorschakelen heeft natuurlijk een lagere kostprijs dan een telefooncentrale voor twintig medewerkers waarmee je via verschillende lijnen wilt kunnen bellen.

Vergelijk daarom hier verschillende offertes en ontdek de vele voordelen van een telefooncentraleOfferte aanvragen-telefooncentrale
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Snel en makkelijk!"

"Ik was eerlijk gezegd verwonderd dat het goed werkte. Vraag me niet waarom, maar met online rec..."

P. Lauwerys


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.