Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex België | Ander land

 search

Telefooncentrale ibpx: Ontvang snel meerdere gratis offertesTelefooncentrale ibpx-telefooncentrale

Ontvang nu meerdere offertes: TelefooncentraleOfferte aanvragen-telefooncentrale

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Telefooncentrale
Limburg
Demande de devis pour l'installation d'une centrale téléphonique
We are an architecture office and we want to change our telephonic installation into an anologic one because we use an ISDN sytem which does'nt fit us anymore. Therefore, we want to know how does it cost us to change system so we expect you to make us a offer Thank you.
Telefooncentrale
West-Vlaanderen
Telefooncentrale voor de brandweer van de Panne
Momenteel hebben we een centrale van 20-25 jaar oud, we wensen hiervoor graag een vernieuwing. Er zullen 6 toestellen op moeten worden aangesloten verdeeld over een gelijkvloers en een eerste verdieping. We hebben twee lijnen en een aparte faxlijn.
Telefooncentrale
Antwerpen
Telefooncentrale voor een bedrijf in Lier
Ik heb tien maanden geleden een zaak overgenomen die toen al een telefooncentrale had. Ik zou nu graag een prijsvergelijking doorvoeren om te zien of ik elders een betere centrale heb. Ik heb 5 telefoonlijnen en een faxlijn, zowel inkomend als uitgaand. In totaal zullen 5 toestellen moeten worden aangesloten.
Telefooncentrale
Oost-Vlaanderen
Telefooncentrale voor een bedrijf in Dendermonde
We zijn vooral op zoek naar een VOIP centrale om onze telefoonkosten te drukken. Binnenkort zal heb gebouw een nieuwe eigenaar krijgen die graag van centrale wenst te veranderen. We hebben een centrale nodig om verschillende lijnen te laten toekomen, internetlijnen op aan te schakelen, antwoordapparaat en onderlinge doorschakeling. We hebben zo'n tien toestellen op het gelijkvloers.
Telefooncentrale
Brussel
Telefooncentrale voor een bedrijf in Brussel
We wensen graag over te schakelen op VOIP. Er moeten maximaal 25 toestellen kunnen worden aangesloten op de centrale. Ook wensen wij hierop een alarmlijn te plaatsen.
Telefooncentrale
Oost-Vlaanderen
Telefooncentrale voor een artsenpraktijk in Lede
De centrale zal moeten worden aangesloten op het einde van de verbouwingen (begin 2013). We zijn vooral op zoek naar een moderner en gebruiksvriendelijker model dan onze huidige centrale. Er zullen 11 toestellen worden op aangesloten een een deurbel.
Telefooncentrale
Henegouwen
De mogelijkheden van een telefooncentrale
Ik heb momenteel 4 toestellen en had graag eens de mogelijkheden geweten van een telefooncentrale. Het is niet super dringend. Graag contact via e-mail in eerste instantie daar ik momenteel in het buitenland vertoef. Ik neem daarna wel zelf terug contact met u op.
Telefooncentrale
Limburg
Telefooncentrale voor een architectenbureau in Limburg.
Prijsvergelijking telefooncentrale voor een architectenbureau in Limburg. We hebben 5à9 telefoontoestellen die we overwegen aan te sluiten. Bedankt voor de offerte.
Telefooncentrale
Oost-Vlaanderen
Telefooncentrale voor een bedrijf in Oost-Vlaanderen.
We gaan over een maand verhuizen naar een nieuw pand. We maken nog geen gebruik van een telefooncentrale. Voor het nieuw pand wensen we een extra telefoontoestellen aan te sluiten (4à5). Dringend offerte en uitleg rond telefooncentrale nodig! Alvast bedankt!
Telefooncentrale IPBX
West-Vlaanderen
Telefooncentrale voor een bedrijf in West-Vlaanderen.
Ik heb 2 bedrijven. Ik heb een bliksem inslag gehad en mijn telefooncentrale moet nodig vervangen worden. We hebben er nu 1 van siemens. Graag een offerte van een telefooncentrale. 4à5 telefoontoestellen zullen er aangesloten moeten worden.
Telefooncentrale
Antwerpen
Voorstel voor telefooncentrale, Antwerpen
Wij hadden graag de kostprijs geweten voor het aanschaffen van een telefooncentrale. Wij hebben gehoord dat je vrij goedkoop kon bellen m.b.v. een telefooncentrale. Wat zijn de mogelijkheden? kostprijs? modellen e.d. ? Bedankt.
Telefooncentrale
Antwerpen
Telefooncentrale voor bedrijf in Antwerpen
Wij zijn van plan binnenkort te verhuizen en hadden graag een aantal voorstellen gekregen. Gemiddeld een 5-tal telefoontoestellen alsook een fax. Bedankt.
Telefooncentrale
Limburg
Offerte telefooncentrale
Graag een prijsofferte voor een nieuwe telefooncentrale. Momenteel zijn we klant bij Belgacom voor de telefoon en bij Telenet voor het internet. Alvast bedankt.
Telefooncentrale IPBX
Oost-Vlaanderen
Veranderen van leverancier
Goede middag ik heb een helderziendenlijn opgestart en werk met 0900.nummers en een IVR systeem en creditsysteem van een Nederlands bedrijf waar alles continue in de fout loopt en ik bijna of geen reactie krijg op e-mails. Mijn vraag is of het IVR systeem en de nummers alsook creditsysteem kan worden overgenomen door jullie. En hoe u te werk gaat?
Telefooncentrale IPBX
Oost-Vlaanderen
Nieuwe telefooncentrale met mogelijkheid tot VOIP, Oost-Vlaanderen
Nieuwe telefooncentrale met mogelijkheid tot VOIP en om nummers te kiezen vanaf een PC. Alvast bedankt.
Telefooncentrale IPBX
Limburg
Telefooncentrale aan laagste prijs, brouwerij in Limburg
Wij zijn op zoek naar een telefooncentrale aan de laagste prijs, dit voor een 10 à 19 telefoontoestellen. Bedankt.
Telefooncentrale IPBX
Oost-Vlaanderen
Telefooncentrale voor consulten bureau in Oost-Vlaanderen
Wij zouden graag goedkoper willen bellen naar het buitenland, en overal bereikbaar zijn. Wij zijn momenteel klant bij Telenet en zouden graag eens offertes willen ontvangen wat betreft het aansluiten van een telefooncentrale, 5-tal vaste telefoontoestellen. Diverse vestigingen. Alvast bedankt voor de snelle reactie.
Telefooncentrale IPBX
Limburg
Telefooncentrale voor BVBA in Limburg
Wij zouden graag bellen en gebeld worden aan een goede kwaliteit. Is het mogelijk ons een prijsofferte te bezorgen? Alvast bedankt voor de moeite.
Telefooncentrale IPBX
West-Vlaanderen
Toestellen en loper
Twee toestellen en één loper. Mogelijkheid tot doorschakeling naar GSM. Ik ga van start eind maart. Bedankt voor uw offerte.
Telefooncentrale IPBX
West-Vlaanderen
Telefooncentrale voor vastgoedkantoor in Brugge
Graag een offerte voor een telefooncentrale, 5 à 9 telefoontoestellen. Alvast bedankt.
Telefooncentrale IPBX
West-Vlaanderen
Telefooncentrale met gelijktijdige gesprekken, adviesbureau in West-Vlaanderen
Offerteaanvraag voor 8 telefoons op een centrale met 4 gelijktijdige gesprekken. Bedankt.

Telefooncentrale ibpx

Efficiënt beheer van uw telefoonoproepen

Bent u op zoek naar een efficiënt beheer van uw inkomende en uitgaande telefoonoproepen? Dan is een telefooncentrale een oplossing voor uw bedrijf. Meerdere telefoontoestellen op één telefoonaansluiting aansluiten hoeft helemaal niet moeilijk te zijn. Met een goede telefooncentrale voorkom je dat oproepen onbeantwoord blijven omdat de lijn bezet is. Van kleine ondernemingen met twee werknemers tot grote ondernemingen met meerdere diensten of meerdere gebouwen, met de juiste leverancier kan je een gepaste telefooncentrale plaatsen.

De kostprijs van een telefooncentrale hangt natuurlijk af van de functies die u nodig heeft. Twee, drie of meer toestellen aansluiten op een centrale waarmee je efficiënt kan doorschakelen heeft natuurlijk een lagere kostprijs dan een telefooncentrale voor twintig medewerkers waarmee je via verschillende lijnen wilt kunnen bellen.

Vergelijk daarom hier verschillende offertes en ontdek de vele voordelen van een telefooncentraleOfferte aanvragen-telefooncentrale
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Bobex is heel handige tool. Een duidelijke site, waar heel makkelijk aanvragen te vinden zijn a..."

C. Dewitte

"Ja, zeer tevreden. Snel antwoord zodat je goed kan vergelijken."

H. Hogerss


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.