Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex BelgiŽ | Ander land

 search

Telefooncentale: Ontvang snel meerdere gratis offertesTelefooncentale-telefooncentrale

Ontvang nu meerdere offertes: TelefooncentraleOfferte aanvragen-telefooncentrale

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Telefooncentrale
Oost-Vlaanderen
Telefooncentrale voor een bedrijf in sint Niklaas
Dit is voor een vernieuwing van de centrale. Momenteel hebben we een centrale van Phoni tel; waar vanaf 31 december geen technische ondersteuning meer zal zijn. We hebben op een locatie zo'n 70 vaste en 10 draagbare toestellen op deze centrale. Op een tweede locatie in hetzelfde gebouw werkt iedereen per gsm toestel niet aangesloten op de centrale. Er is wel een contract dat ons in staat stelt gratis naar elkaar te communiceren, maar eventueel zouden we graag ook deze toestellen op de centrale aansluiten.We wensen een offerte voor zowel een VoIP centrale als een algemeen oproepsysteem voor het hele gebouw. Er is ook een analoge lijn voor een alarmcentrale en tenslotte ook faxlijnen. Plaatsing is gepland voor begin volgend jaar.
Telefooncentrale
Vlaams Brabant
Telefooncentrale voor een bedrijf in Heverlee
We hebben momenteel een centrale zonder contract die nogal verouderd is. Daarom zijn we nu op zoek naar een modernere centrale voor betere integratie van de mobiele telefonie in deze centrale. Hierop moeten een 30 tal vaste toestellen op geplaatst worden, verdeeld over een verdieping,een alarmlijn en een faxlijn. U mag zeker ook een offerte opmaken voor een VoIP centrale.
Telefooncentrale
Oost-Vlaanderen
Telefooncentrale voor een Notariskantoor in Beveren
Ik bel nu al met VOIP met MaxPhone. Ben absoluut ontevreden en wil overstappen naar wie mij uit de nood helpt. Ik wens te veranderen in de eerste maanden van volgend jaar. In totaal dienen er 10 toestellen te worden aangesloten, samen met nog een faxlijn en een alarmlijn.
Telefooncentrale
Vlaams Brabant
Telefooncentrale voor een bedrijf in Grimbergen
We hebben een telefooncentrale zonder contract, en wensen nu graag een prijsvergelijking te maken met andere leveranciers. We hebben een totaal van 3 lijnen en 8 toestellen. Graag had ik ook een prijsvoorstel en informatie ontvangen over ene voip centrale.
Telefooncentrale
Brussel
Telefooncentrale voor een bedrijf in Brussel
Ik zoek naar een leverancier die een kleine 200 centrales zou kunnen aansluiten over heel BelgiŽ. Ik wens ook alle nieuwe opties ivm voip centrales na te kunnen kijken. Graag had ik na telefonisch contact een afspraak gemaakt om de exacte uit te leggen.

Telefooncentale

Efficiënt beheer van uw telefoonoproepen

Bent u op zoek naar een efficiënt beheer van uw inkomende en uitgaande telefoonoproepen? Dan is een telefooncentrale een oplossing voor uw bedrijf. Meerdere telefoontoestellen op één telefoonaansluiting aansluiten hoeft helemaal niet moeilijk te zijn. Met een goede telefooncentrale voorkom je dat oproepen onbeantwoord blijven omdat de lijn bezet is. Van kleine ondernemingen met twee werknemers tot grote ondernemingen met meerdere diensten of meerdere gebouwen, met de juiste leverancier kan je een gepaste telefooncentrale plaatsen.

De kostprijs van een telefooncentrale hangt natuurlijk af van de functies die u nodig heeft. Twee, drie of meer toestellen aansluiten op een centrale waarmee je efficiënt kan doorschakelen heeft natuurlijk een lagere kostprijs dan een telefooncentrale voor twintig medewerkers waarmee je via verschillende lijnen wilt kunnen bellen.

Vergelijk daarom hier verschillende offertes en ontdek de vele voordelen van een telefooncentraleOfferte aanvragen-telefooncentrale
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Ik was zeer tevreden over Bobex aangezien er snel reactie kwam van verschillende firma's en ze ..."

"Prima, bedankt"

P. Bloemen


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.