Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex BelgiŰ | Ander land

 search

Tankstaions: Ontvang snel meerdere gratis offertesTankstaions-tankkaart

Ontvang nu meerdere offertes: TankkaartOfferte aanvragen-tankkaart

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Tankkaart
Antwerpen
Tankkaarten voor een bedrijf in Borgerhout
Ik doe deze aanvraag voor een totaal van 25 tankkaarten. Het grootste probleem van onze huidige leverancier is dat deze vooral merkgebonden zijn en dus in sommige provincies zeer sterk vertegenwoordigt zijn terwijl ze onder vertegenwoordigt zijn in andere. We zoeken dus nu vooral een tankkaart waarmee we zoveel mogelijk merken kunnen combineren De personeelsleden rijden enkel rond in personenwagens.
Tankkaart
Oost-Vlaanderen
Tankkaart voor een bedrijf in oprichting in Temse
Beste, Ik richt een vennootschap op, gespecialiseerd in bouwco÷rdinatie. Zodoende doe ik deze aanvraag voor een tankkaart. Aangezien de projecten nationaal verspreid liggen, zal ik verscheidene kilometers op jaarbasis doen; mogelijks op termijn ook in 't buitenland (NL). Graag had ik per kerende meer informatie verkregen over de mogelijkheden van een tankkaart, de prijsmodaliteiten (vast/variabel), bijhorende administratie & opvolgingsmogelijkheden en bij welke tankstations ik (extra) voordeel krijg. Bij voorbaat dank voor een spoedig bericht.
Tankkaart
West-Vlaanderen
Tankkaart voor een bedrijf in Rollegem
Ik doe deze aanvraag voor een tankkaart. Ik ben zelfstandige en doe verscheidene kilometers voor mijn werk, ook ik het buitenland. Daarom had ik graag een tanktaart gebruik oa ook voor in de boekhouding. Graag had ik daarom verdere informatie verkregen over deze kaart, de prijs en bij welke tankstations ik voordeel krijg. Dit is voor een bedrijfsvoertuig.

Tankstaions

Een tankkaart biedt een aantal voordelen. U bespaart veel tijd op uw administratie wanneer u brandstofkaarten overweegt. Brandstofverbruik beheren wordt kinderspel. U kunt alle gegevens online beheren: Tankbeurten, facturen en kaarten. Alle gegevens zijn makkelijk te raadplegen. U kunt dus gemakkelijk het brandstofverbruik opvolgen, kaarten toewijzen en zelfs kaarten blokkeren bij verlies of diefstal.


Zoektermen:

 ,   ,   ,   ,   ,   , 

Offerte aanvragen-tankkaart
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Ik ben tevreden over de bobexdiensten."

J. Van Humbeeck

"Deze eerste ervaring met Bobex was zeer bevredigend. Ik had aanvankelijk geen hoge verwachtinge..."


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

ę 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.