Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex België | Ander land

 search

Tankaart: Ontvang snel meerdere gratis offertesTankaart-tankkaart

Ontvang nu meerdere offertes: TankkaartOfferte aanvragen-tankkaart

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Tankkaart
Vlaams Brabant
Aanvraag Tankkaart te Kessel-Lo
Wij zoeken een prijsofferte voor een tankkaart voor 2 voertuigen (een personenwagen en een bestelwagen) die beiden op diesel rijden. Wij verplaatsen ons hoofdzakelijk binnen de Belgische grenzen en hebben momenteel geen tankkaarten. Ik ben de zaakvoerder van de firma.
Tankkaart
Oost-Vlaanderen
tankkaarten in Erembodegem
Dit is voor een 10 tal voertuigen, voornamelijk diesel personenwagens, op 1 lichte vrachtwagen na. Momenteel maken we gebruik van total. We zijn voornamelijk op zoek naar een besparing , maar als we een systeem kunnen verkrijgen waarbij we ook bij meerdere merken kunnen tanken wensen we ook dit systeem voor de tankkaarten te bekijken.
Tankkaart
Antwerpen
Tankkaart voor een bedrijf in Schoten
Graag volgende info over esso express : kan er een globale maandelijkse of veertiendaagse factuur gemaakt worden ? Hoe zit het met de BTW aftrek bij een Esso express ? Kan het ticket dienen als factuur ? Ik heb nu een total kaart maar wens naar een esso kaart over te schakelen. Dit gaat over 3 personenwagens, Ik ben voornamelijk regionaal gericht laar kan wel over heel België zijn.
Tankkaart
West-Vlaanderen
Tankkaarten voor bedrijf in Hooglede
Graag een offerte voor 8 tankkaarten. Zelf hebben we al tankkaarten maar zouden er graag een hebben die bij meerdere tankstations werkt.
Tankkaart
Antwerpen
Tankkaart voor een bedrijf in Mortsel
Dit is een offerte voor 1 tankkaart voor een personenwagen. Deze heeft een groot verbruik, meer dan 10.000 km op jaarbasis. Ik wens ook niet gelinkt te zijn aan 1 tankstation maar wens zoveel mogelijk stations te kunnen aandoen met een tankkaart. Graag hiervoor een vrijblijvende offerte met de verdere praktische informatie.
Tankkaart
Oost-Vlaanderen
Tankkaart voor een zelfstandige in Lokeren
Graag een offerte voor 1 tankkaart voor beroepsmatig gebruik. Dit is voor een personenwagen waarmee ik gemiddeld jaarlijks 25.000km afleg. Graag ook wat verdere praktische informatie over deze tankkaart. Het zal namelijk de eerste keer zijn dat ik dit gebruik.
Tankkaart
Antwerpen
Tankkaart voor een bedrijf in Antwerpen
Liefst niet gekoppeld aan 1 merk van benzinestation. We spreken over een totaal van 20-30 verschillende tankkaarten, dit voor verschillende voertuigen. Het gaat over een prijsvergelijking met onze huidige leverancier. Indien u een beter voorstel geeft gaan we zeker met u verder.
Tankkaart
West-Vlaanderen
Tankkaart voor een bedrijf in Roeselare
Ikzelf ven de zaakvoerder van dit bedrijf . Graag een offerte voor 4 tankkaarten, twee bestelwagen eb twee personenwagens. Huidige verbruik is 10.000€ . Vroeger maakte ik gebruik van Fortis tankkaart, maar dit systeem is nu afgeschaft. Nu gebruik ik een gewone bankkaart maar hierdoor kan ik geen btw recupereren. Nu ben ik op zoek naar een tankkaart met maandelijkse of twee maandelijkse facturatie.
Tankkaart
Oost-Vlaanderen
Tankkaarten voor vrachtwagens en personenwagens
Ik ben op zoek naar tankkaarten voor 5 vrachtwagens en 2 personenwagens. Deze rijden echter wel niet allemaal tegelijk.
Tankkaart
Antwerpen
Tankkaart voor een bedrijf in Turnhout
Ik heb momenteel een tankkaart van recordbank maar wens deze te vervangen indien u een beter voorstel kunt doen. 27 Personenwagens voor een jaarlijks dieselverbruik van 80.000€.
Tankkaart
Oost-Vlaanderen
Tankkaart voor een bedrijf in oprichting in Temse
Beste, Ik richt een vennootschap op, gespecialiseerd in bouwcoördinatie. Zodoende doe ik deze aanvraag voor een tankkaart. Aangezien de projecten nationaal verspreid liggen, zal ik verscheidene kilometers op jaarbasis doen; mogelijks op termijn ook in 't buitenland (NL). Graag had ik per kerende meer informatie verkregen over de mogelijkheden van een tankkaart, de prijsmodaliteiten (vast/variabel), bijhorende administratie & opvolgingsmogelijkheden en bij welke tankstations ik (extra) voordeel krijg. Bij voorbaat dank voor een spoedig bericht.
Tankkaart
West-Vlaanderen
Tankkaart voor een bedrijf in Brugge
betreft een 35 -tal tankkaarten waarvan er 13 internationale kaarten zijn. Gemiddeld verbuik op jaarbasis : 74000 liters (diesel) Internationale kaarten : ook U.K en tolwegen
Tankkaart
Vlaams Brabant
Tankkaart voor een bedrijf in Everberg
Ik heb op dit moment een combinatie van Octa+, Avia en Power voor 2 tankkaarten. Graag een prijsvoorstel voor 3 tankkaarten. Bij voorbaat dank!
Tankkaart
Oost-Vlaanderen
Tankkaart voor een bedrijf in Wortegem
We zijn een nieuwe vennootschap en hebben 5 werknemers. Ik had graag een offerte ontvangen van een tankkaart dat BeNeLux zal gebruikt worden. Nu graag voor 1ŕ2 personen maar kan uiteraard oplopen tot 5.
Tankkaart
West-Vlaanderen
Tankkaart voor een bedrijf in Rollegem
Ik doe deze aanvraag voor een tankkaart. Ik ben zelfstandige en doe verscheidene kilometers voor mijn werk, ook ik het buitenland. Daarom had ik graag een tanktaart gebruik oa ook voor in de boekhouding. Graag had ik daarom verdere informatie verkregen over deze kaart, de prijs en bij welke tankstations ik voordeel krijg. Dit is voor een bedrijfsvoertuig.

Tankaart

Een tankkaart biedt een aantal voordelen. U bespaart veel tijd op uw administratie wanneer u brandstofkaarten overweegt. Brandstofverbruik beheren wordt kinderspel. U kunt alle gegevens online beheren: Tankbeurten, facturen en kaarten. Alle gegevens zijn makkelijk te raadplegen. U kunt dus gemakkelijk het brandstofverbruik opvolgen, kaarten toewijzen en zelfs kaarten blokkeren bij verlies of diefstal.Offerte aanvragen-tankkaart
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"C'est pratique."

P. Gina

"Snelle reactie van verschillende leveranciers, heel bruikbare offertes ontvangen."


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.