Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex BelgiŽ | Ander land

 search

Subsidie zonnepanelen: Ontvang snel meerdere gratis offertesSubsidie zonnepanelen-zonnepanelen

Ontvang nu meerdere offertes: ZonnepanelenOfferte aanvragen-zonnepanelen

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Zonnepanelen
Vlaams Brabant
Zonnepanelen te Huldenberg
Als eigenaar van een vrijstaande woning van 1986 zoeken wij zonnepanelen. We verbruiken 5450 Kilowatt per jaar met zijn 4. We hebben een zadeldak in dakpannen.
Zonnepanelen
Vlaams Brabant
Zonnepanelen voor een woning in Hever
Ik heb een halfopen bebouwing. Het dak zelf heeft ene bekleding in dakpannen en is langs een kant oost en langs een andere kant westwaarts gericht. Ik heb in de beide kanten twee dakramen zitten van 90 op 90 maar ik vermoed dat aan elke kant er wel 10m≤ beschikbaar is dus alles samengenomen meer dan 20m≤. Is het mogelijk om met deze informatie een offert te maken voor de instalatie van zonnepanelen . Anders kan u altijd een afspraak ter plaatse maken op dit nummer. Graag wens ik ook verdere informatie over de mogelijk te ontvangen subsidies.
Zonnepanelen
Antwerpen
Installeren van extra zonnepanelen
Wij hebben reeds zonnepanelen liggen van onze aannemer van sleutel op de deur. Maar deze vonden wij toch net iets te prijzig. Wij zijn op zoek naar betere condities. Wij vermoeden nog een 33-tal extra panelen te kunnen laten plaatsen.
Zonnepanelen
West-Vlaanderen
Zonnepanelen voor een woning in Waregem
Graag een offerte voor de plaatsing van 4000kw aan rendabele zonnepanelen. Ik heb een tweedelig dak met gewone dakpannen en zuidwestelijke oriŽntatie . De oppervlakte is zon 18x4 tot 5m. Graag naast deze offerte voor instalatie ook meer informatie over de subsidies, groene stroom certificaten en rendement van de panelen.
Zonnepanelen
West-Vlaanderen
Zonnepanelen voor een woning in Gistel
Ik wens deze zonnepanelen te plaatsen op een bijgebouw aan mijn woning. Deze heeft ene dak oppervlakte van 55-60m2 en is bedekt met dakpanplaten. Graag had ik op dit dak voor 5000-6000kw zonnepanelen geÔnstalleerd. Deze dak heeft een zuidelijke oriŽntatie en een hellingsgraad van 20į. Het is een open bebouwing. Ik wens de panelen zeker voor de zomer te plaatsen. Welke subsidies kan ik hiervoor nog verkrijgen. eigenaar, tegen, de zomer, bijgebouw, 20į? ZUID? dakpanplaten, 55-60m2, 5000-6000kw,
Zonnepanelen
Oost-Vlaanderen
Zonnepanelen voor een woning in Waasmunster
Ik wens deze panelen deze zomer te plaatsen. Het gaat hier om een dak in Epdm rubber met een oppervlakte van 13x11 m. Deze oppervlakte is volledig beschikbaar en ligt vrij hoog zodat ik geen last heb van schaduwplekken. Ik heb een warmtepomp en daarom schat ik ook een zeer hoog verbruik, van rond de 10.000kw. Graag had ik voor deze instalatie van verschillende leveranciers een prijsofferte verkregen zodat ik een vergelijking kan opmaken. Verder had ik ook wat informatie willen ontvangen over de subsidies en groene stroom certificaten. Indien een afspraak nodig is kunt u me altijd op dit nummer bereiken.
Zonnepanelen
Oost-Vlaanderen
Zonnepanelen voor een woning in Moerbeke-Waas
Ik wil graag nakijken of het rendabel voor mij is om zonnepanelen te plaatsen. Ik verblijf namelijk enkel in de wintermaanden in BelgiŽ. Ik heb een huis met een hellend vlak gericht naar de zuidkant. Hier staan in het westen wel een rij bomen. Dit dak is tussen de 50-60m2, met een veluxenraam en dakpannen. Ik betaal momenteel, voor zowel mijn atelier en de woning zo'n 300Ä per maand aan elektriciteit. Graag een bestek voor de plaatsing en installatie van zonnepanelen.
Zonnepanelen
West-Vlaanderen
Zonnepanelen voor een landbouwbedrijf in Gistel
Ik wens deze panelen te plassen 2013. We houden een landbouwbedrijf open maar zullen deze panelen ook gebruiken voor privťgebruik. Het dak bestaat uit golfplaten en is ongeveer 40x20m groot, licht hellend naar het zuiden. Er zitten wel enkele doodschijnplaten in dus de beschikbare oppervlakte is misschien wat kleiner. Vorig jaar hadden we een verbruik van 10627 kw. Graag een gerichte offerte met verdere informatie over de installatie , dank u.
Zonnepanelen
Limburg
Zonnepanelen voor een woning in Hamont-Achel
Ik ben momenteel bezig met een nieuwbouw die , onder voorbehoud, klaar moet zijn tegen eind januari. Hiervan is de achterkant naar het zuiden gericht , oppervlakte van ongeveer 40-60m2. In deze oppervlakte zit echter wel enkel verluchtingsgaten en afvoerbuizen voor de gas. Ook woon ik op een halfopen bebouwing waardoor het dak van mijn buurman wat schaduw legt op mijn woning. Graag had ik daarom even wat verder informatie en een prijsopgave gehad over de installatie, samen met wat informatie over de mogelijke subsidies. We zullen ook een aparte garage met plat dak plaatsen die een oppervlakte zal hebben van 48m2. Is het mogelijk deze hierop te plaatsen?
Zonnepanelen
West-Vlaanderen
Zonnepanelen voor een woning in Oostnieuwkerke
Ik heb een 5 jaar oude woning waarvoor ik graag een offerte had ontvangen om hier zonnepanelen op te plaatsen. De kant met de beste zonneoriŽntatie is het westelijk gedeelte van het dak . Dit heeft een oppervlakte van 8x12m en dakpannen. Hier zit wel een schouw in aan de zuidkant en een veluxraam. Ik zou op dit gedeelte graag het maximum aan mogelijke zonne-energie halen, gelieve dus een offerte voor rendabele panelen met subsidies op te maken.
Zonnepanelen
Limburg
Zonnepanelen voor een woning in Dilsen stokkem
Ik zal deze panelen in de eerste helft van volgend jaar willen plaatsen. Ik Heb een driehoekvorming plat dak met asfalt en kiezel bedekking van ongeveer 50-60m2 groot. Deze ruimte is volledig vrij en ik zou hier voor 5500kwh zonne-energie op willen verweken. Graag ook verdere informatie over de te ontvangen subsidies voor zonnepanelen.
Zonnepanelen
Vlaams Brabant
Zonnepanelen voor een woning in Baal
Ik wen deze te plaatsen zodra de nieuwbouw afgewerkt is. We zullen een zadeldak hebben waarvan de achterkant volledig naar het zuidwesten gericht is. De oppervlakte is 9.5x6m met een hellingsgraad van 45į. Deze kant is volledig vrij en erop gebouwd om zonnepanelen te plaatsen. U mag een offerte opmaken voor minstens 6500kw.
Zonnepanelen
Oost-Vlaanderen
FotovoltaÔsche panelen voor een woning in Stekene.
Graag een vrijblijvende offerte van zonnepanelen. Ik heb een zadeldak van 6m bij 3m. Die naar het Zuiden gericht is. De andere zijde van het dak heeft een schouw en een luchtkoker. Vriendelijk bedankt voor de offerte!
Zonnepanelen
Vlaams Brabant
Zonnepanelen voor een woning in Landen.
Graag een offerte van fotovoltaÔsche zonnepanelen. Ik heb een schuin dak van iets meer dan 100m≤ waar ik de zonnepanelen op wens te plaatsen. Vriendelijk bedankt voor de offerte!
Zonnepanelen
Vlaams Brabant
Zonnepanelen voor een woning in Zaventem.
Graag een offerte van zonnepanelen. Ik heb een 3 gevelwoning. Ik heb zowel een zadeldak met als afmeting 5.5mX8m. Het platte dak is 5mX6m. Ik wens zowel zonnepanelen voor elektriciteit als zonneboiler voor warm water.
Zonnepanelen
Vlaams Brabant
Zonnepanelen voor een woning in Vlaams-Brabant.
Mijn dak bestaat uit een deels plat en een deels hellend dak. In het hellende vlak zitten 3 veluxramen. Het dak is recent vernieuwd en geÔsoleerd en zou dus sterk genoeg moeten zijn.
Zonnepanelen
Limburg
Zonnepanelen voor woning in Limburg
Ik ben van plan om de zonnepanelen op de garage te plaatsen en ze dan schuin te laten aflopen naar de tuin. Ik heb een gemiddeld verbruik van 3500 kwh. Graag zo snel mogelijk reactie.
Zonnepanelen
Limburg
Offerteaanvraag zonnepanelen voor een woning in Limburg.
Het hellend dak bevat 32m≤ beschikbare oppervlakte om zonnepanelen te plaatsen. Het jaarlijks elektriciteitsverbruik bedraagt 3000ŗ4000KWh. Bedankt voor de offerte.
Zonnepanelen
Antwerpen
Zonnepanelen voor een woning in Antwerpen.
Ik heb een plat dak met ongeveer 60m≤ beschikbare oppervlakte om zonnepanelen te kunnen plaatsen. Graag een vrijblijvende prijsofferte te ontvangen van zonnepanelen.
Zonnepanelen
West-Vlaanderen
Zonnepanelen voor een woning in Stene.
Voor mijn woning in West-Vlaanderen ben ik op zoek naar zonnepanelen voor mijn elektriciteit. Er is 36m≤ beschikbare oppervlakte aanwezig om zonnepanelen te plaatsen. Jaarlijks verbruik ik 2500KWh aan elektriciteit.
Zonnepanelen
Antwerpen
Zonnepanelen voor een woning in Kalmthout.
Graag een offerte van zonnepanelen. De ene helft van het dak is 6m hoog en 22m lang en er staat een schouw. Het liefst wil ik ingewerkte zonnepanelen. Afspraak mogelijk.
Zonnepanelen
Vlaams Brabant
Offerteaanvraag zonnepanelen voor een woning Vlaams-Brabant.
Op het hellend dak van mij is er 30m≤ beschikbare oppervlakte om eventueel zonnepanelen te plaatsen. Jaarlijks verbruiken we 6000KWh aan elektriciteit. Graag een vrijblijvende offerte van zonnepanelen. Alvast bedankt!
Zonnepanelen
Henegouwen
Zonnepanelen voor op de grond
Ik ben op zoek naar een installateur voor 3500 Kw aan zonnepanelen. Wij hebben er al liggen en wensen er nog eens zo veel te laten plaatsen.
Zonnepanelen
Vlaams Brabant
Prijscondities voor installatie zonnepanelen
Het is nu of nooit voor ons om zonnepanelen te laten installeren. Graag uw prijscondities.
Zonnepanelen
Vlaams Brabant
Offerteaanvraag zonnepanelen voor een woning in Vlaams Brabant
Geschatte beschikbare oppervlakte is 20ŗ35m≤. Graag een offerte te ontvangen van verschillende leveranciers om een duidelijk beeld te krijgen van de prijzen/service.

Subsidie zonnepanelen

De zon, de beste energieleverancier

Op zoek naar de beste partner voor zonnepanelen? Vul de vragenlijst hieronder in en ontvang gratis advies en offertes van ervaren leveranciers! Wij helpen u bij de zoektocht naar de beste installateur voor zonnepanelen.

Zonnepanelen, een goede investering!

Zonnepanelen zijn een milieuvriendelijke en financieel interessante investering. U produceert zelf groene energie, en vermindert zo uw elektriciteitskosten. Bovendien geniet u momenteel nog van aanzienlijke overheidssubsidies bij de aankoop van zonnepanelen. Snel zijn is hierbij de boodschap want deze subsidies worden steeds sneller afgebouwd.

Vind de juiste installateur!

Bobex geeft u advies om de juiste installateur van zonnepanelen te vinden. Ontvang nu snel tot 3 offertes op maat. Daarna kan u rustig alle aanbiedingen bekijken en vergelijken.Offerte aanvragen-zonnepanelen
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Heel tevreden over Bobex. We wachten nog om onze defintieve beslissing te nemen, maar alvast be..."

L. leunens

"Ben zeker tevreden over bobex, doen zeer zeker hun best voor de aanvragers en de leveranciers. ..."

B. Hartman


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.