Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex België | Ander land

 search

Spouw isoleren: Ontvang snel meerdere gratis offertesSpouw isoleren-spouwmuurisolatie

Ontvang nu meerdere offertes: SpouwmuurisolatieOfferte aanvragen-spouwmuurisolatie

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Spouwmuurisolatie
Oost-Vlaanderen
spouwmuurisolatie voor een woning in Temse
Halfopen woning van 1968. Vrije gevelsteen maat we wensen deze later met crepi te beplaatseren. Eerst wensen we deze gevels in de spouw te isoleren.
Spouwmuurisolatie
Vlaams Brabant
spouwmuurisolatie voor een woning in Tielt-Winge
Dit is vrijstaande woning waarvan de gevels in de spouw moeten worden geïsoleerd; Woning van de jaren 80. De spouw en oppervlakte nooit nagemeten. Werken voor midden 2017.
Spouwmuurisolatie
Vlaams Brabant
spouwmuurisolatie voor een woning in bekkervoort
Ik wens de voor en achtergevel in de spouw te isoleren . Woning van 1935 maar er is een façadesteen voorgezet. Voorkant 5-6cm. Achterkant 8cm. oppervlakte nooit opgemeten;
Spouwmuurisolatie
West-Vlaanderen
spouwmuurisolatie voor een woning in Roeselare
Ik wens de gevels te isoleren van een woning van de jaren 80. Dit is een vrijstaande woning in vrije gevelsteen. 7cm spouw met 124m².
Spouwmuurisolatie
West-Vlaanderen
spouwmuurisolatie voor een woning in Menen
Dit is een woning van met drie gevel en achteraan een uitbouw, dus de achtergevel zal vrij klein. Woning van 1988 in vrije gevelsteen. Oppervlakte is nooit nagemeten.
Spouwmuurisolatie
West-Vlaanderen
spouwmuurisolatie voor een woning in Oostende
op sommige plaatsen is de spouw minder dan 3 cm , vooral in de hogere verdiepingen. Graag had ik met iemand bekeken of hier spouw mogelijk is. Op de lagere verdieping is de spouw zeker 5 cm. Woning van de jaren 60 met drie gevels in vrije gevelsteen.
Spouwmuurisolatie
West-Vlaanderen
Spouwmuurisolatie voor een woning in Winge
Ik zoek een offerte voor spouwmuurisolatie van een vrijstaande woning van de jaren 60. Zeker 5-8cm spouw.
Spouwmuurisolatie
Oost-Vlaanderen
Spouwmuurisolatie voor een woning in Desteldaonk
Ik zoek een offerte voor de isoaltie van de spouw voor een vrijstaande woning. Deze is van de jaren 60. Gevels is aan de onderkant is enkele beplaasterd.
Spouwmuurisolatie
West-Vlaanderen
Spouwmuurisolatie voor een woning in Knokke Heist
Dit is een rijwoning. Deze is van het jaar 86. Gevels in baksteen. Ik wens de voor en de achtergevel te isoleren. Achteraan hebben we wel een veranda met glas dak. Dit kan niet betreden worden.
Isolatie
Limburg
Spouwmuurisolatie voor een woning in Lommel
Ik zoek een offerte voor spouwmuurisolatie. Hiermee is nooit iets gedaan. Woning van 1996. Woning in vrije gevelsteen.
Isolatie
Antwerpen
Spouwmuurisolatie voor een woning in Grobbendonk
Ik zoek een offerte voor de isolatie van een vrijstaande woning. Woning van 1978. Er zijn spouwmuren die nooit zijn nagemeten, net als de muren. Orginele gevelsteen.
Isolatie
Oost-Vlaanderen
Spouwmuurisolatie voor een woning in Gentrbugge
Ik wens de voorkant in de spouw te isoleren. Woning van 1915 maar ik vermoed dat er een spouw aanwezig is. Ook is er achteraan een nieuwbouw van 10 jaar oud. Spouw nooit nagemeten. De achterkant t is bepleisterd en de voorkant betelgeld met steentjes.
Spouwmuurisolatie
Antwerpen
Spouwmuurisolatie voor een woning in Kontich
Ik wens een offerte voor het isoleren van een rijwoning van 1973. De spouw is aanwezig maar nooit opgemeten. De gevel is in vrije gevelsteen.
Spouwmuurisolatie
West-Vlaanderen
Spouwmuurisolatie voor een woning in Marke
Betreft een hoekwoning met spouw en ventilatiegaten in de buitenmuur . Rolluiken aanwezig Spouw nooit nagemeten. Er is wel een deel van de crepi aan het afbrokkelen, deze zal eerst vervangen moeten worden.
Spouwmuurisolatie
West-Vlaanderen
Spouwmuurisolatie voor een woning in Izegem
Ik zoek een offerte voor de isolatie van 4 gevels. Het is een halfopen woning van 1960 waar nooit is tegen gebouwd. De diepte van de spouw en de oppervlakte zullen we wel met u ter plaatsen moeten bekijken.
Isolatie
West-Vlaanderen
Spouwmuurisolatie voor een woning in Oostkamp
Ik zoek een offerte voor spouwmuurisolatie. Woning van 18 jaar oud. Vrije gevelsteen. Diepte van de spouw en oppervlakte zijn wel nooit nagemetne.
Spouwmuurisolatie
Antwerpen
Spouwmuurisolatie voor een woning in Brasschaat
Dit is een halfopen woning die aan de buitenkant geschilderd is. Dit is een woning van de jaren 50-60. We hebben de woning recent gekocht. Graag zou ik ter plaatsen wel de oppervlakte en de diepte van de spouw laten nakijken.
Spouwmuurisolatie
Vlaams Brabant
Spouwmuurisolatie voor een woning in Begijnendijk
Ik ben eigenaar van de woning samen met de vriendin. Het huis is van 1977. Het is een vrijstaande woning. De gevels zijn naakte vrije baksteen. Nu wensen we enkele offertes om te vergelijken in isolatie voor mijn spouwen. Kan u mij bellen voor een afspraak.
Spouwmuurisolatie
Oost-Vlaanderen
Spouwmuurisolatie voor de regio Stekene
Ik wens de spouwmuur van onze prive te laten isoleren. Vrijstaand huis van 1975 ergens, diepte spouw 6cm, gevels niet bewerkt, opp. 120m².
Spouwmuurisolatie
West-Vlaanderen
Spouwmuurisolatie voor een woning in Zedelgem
Dit is voor een recent aangekochte woning van de jaren 70. Ik wens hier de spouw te isoleren. Vrijstaande woning maar de diepte van de spouw of de oppervlakte zijn wel nooit nagemeten.
Spouwmuurisolatie
Oost-Vlaanderen
Spouwmuurisolatie te Ninove
Dit is voor de isolatie van een driegevel woning. We zouden wel graag met iemand ter plaatsen een afspraak maken om de diepte van de spouw na te kijken en op te meten. Woning van 2000 met de originele gevelsteen.
Spouwmuurisolatie
Vlaams Brabant
Spouwmuurisolatie voor een woning in Boutersem
We wensen onze woning in de spouw te isoleren. Woning is van rond de jaren 50. 3-gevelwoning in vrije gevelsteen. Ik heb wel totaal geen idee van de diepte van de spouw en dit zal moeten worden nagekeken. Ik sta open voor hier ter plaatsen een afspraak te maken.
Spouwmuurisolatie
Oost-Vlaanderen
Spouwmuurisolatie voor een woning in Serskamp
Halfopen woning in vrije gevelsteen. Woning van de jaren 50 maar volledige gerenoveerd. De diepte van de spouw of oppervlakte hebben we tot nu toe nooit nagekeken. Daarom had ik graag iemand ter plaatsen ontvangen die dit kan nakijken en verder informatie kan geven hoe we deze spouw het beste kunnen isoleren en wat de prijs hier voor is.
Spouwmuurisolatie
West-Vlaanderen
Spouwmuurisolatie voor een woning in Zedelgem
Woning van 1979. Ik wens hier de spouwmuren met een spouw van zo'n 6cm te isoleren.Alle 4 de gevels zijn volledig beschikbaar en vrije gevelsteen. Oppervlakte van z'on 160-170m².

Spouw isoleren

Bent u op zoek naar spouw- en muurisolatie? Dan kunt u hier zeker het juiste advies ontvangen. Vul een aanvraag in en vergelijk offertes van verschillende gespecialiseerde aanbieders in spouw en muurisolatie. Wij werken met de beste aanbieders die u een breed gamma aan materialen en gericht advies kunnen geven.

Naast muurisolatie kunt u ook opteren om vloerisolatie en dakisolatie te plaatsen in uw woning of eigendom. Uw muren goed isoleren is belangrijk, aangezien het u heel wat energie bespaart. Zo laat u de kostbare energie die u heeft opgewekt niet zomaar door de muren ontsnappen. De ruimtes van uw woning of eigendom zullen met muurisolatie niet zo onderhevig zijn aan felle temperatuurschommelingen. Met de juiste isolatiematerialen zal de ruimte minder snel afkoelen, waardoor u minder energie moet verbruiken om deze weer opgewarmd te krijgen.

Daarnaast geniet u nog van andere voordelen. Uw woning of eigendom is met degelijke muurisolatie beschermd tegen verschillende weersomstandigheden, zoals felle regen, Siberische koude, enzovoort. Het is soms onvermijdelijk dat door felle regenbuien vocht in het metselwerk en muren binnendringt. Het vocht mag niet met de binnenmuren in contact komen. Goed isoleren is dus de boodschap!Offerte aanvragen-spouwmuurisolatie
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Bobex heeft mij snel in contact gebracht met drie leveranciers. Zo ben ik tot een gerichte oplo..."

I. hugo

"Super"

D. Staelens


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.