Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex BelgiŰ | Ander land

 search

Slagregen: Ontvang snel meerdere gratis offertesSlagregen-vochtbestrijding

Ontvang nu meerdere offertes: VochtbestrijdingOfferte aanvragen-vochtbestrijding

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Vochtbestrijding
Antwerpen
Vochtbestrijding voor een woning in Edegem
Vocht in gasten wc tegen de muur. Dit is op gelijkvloers. Geen lekken in de wc. Problemen op de buitenmuur ofwel slagregen of grondwater. Reeds enkele weken problemen.Woning van de jaren 70 maar wel volledige gerenoveerd.
Vochtbestrijding
Limburg
Vochtbestrijding voor een woning in Hasselt
Vooral bovenaan de binnenkant van de gevelmuren hebben we problemen boven aan de achterkant. Hier zijn de muren vochtig en komt behang van de muren los. Het bovenliggende dak is reeds herstelt en daarvan is het probleem niet afkomstig. Mogelijk door slagregen problemen. Dit is een woning van de jaren 50 die we recent gekcoht.
Vochtbestrijding
Limburg
Natte kelder in Heusden Zoder
Wij zijn eigenaar van de woning. Het probleem is in de gewone kelder. De vloer en de onderkant van de muren in de kelder worden nat. 1996 is het bouwjaar. We hebben vroeger reeds een drainage gedaan in het verleden. Graag enkele experts over de vloer die ons kunnen voorzien van een mooie offerte
Vochtbestrijding
Limburg
Vochtbestrijding voor een woning in Hasselt
We hebben problemen op de open zijgevel door de slagregen. Mogelijk zal deze gevel moeten worden ge´mpregneerd. De problemen zijn het eerst opgemerkt door onze dakwerker. Momenteel zijn er duidelijk vochtplekken op de slaapkamer.
Vochtbestrijding
Antwerpen
Vochtbestrijding voor een woning in Deurne
We hebben vooral problemen vooraan in de gevel. Vooral op tweede verdieping onder vensterbank en tussen de ramen. Vroeger is de gevel reeds behandeld. Dit is een hoekwoning dus we hebben veel neerslag. Beneden hebben we geen last. Dit is een oudere woning waar we nieuwe ramen hebben gestoken en steenstrips voor de gevel geplaatst. Deze problemen zijn een beetje begonnen jaren geleden maar nu sterk erger geworden.
Vochtbestrijding
West-Vlaanderen
Vochtbestrijding voor een woning in Sint Kruis.
Voornamelijk boven hebben we problemen op een bovenverdieping vlak onder het dak. We vermoeden dat het vocht uit de zijgevel komt. Deze gevel is een volle steen. Aan de buitenkant vrije gevelsteen. Eerste problemen zijn een 6-tal maanden geleden begonnen.
Vochtbestrijding
Oost-Vlaanderen
Vochtbestrijding voor een woning in Dendermonde
We hebben voornamelijk problemen met een buitenmuur. Dit is zeer poreuze steen waardoor we last hebben van slagregen. We wensen deze volle stenen muur nu inpregneren.
Vochtbestrijding
Limburg
Vochtbestrijding voor een woning in Bilzen
We hebben vooral problemen op de volwaardige kelder hebben we vooral problemen op een muur in de kelder. Deze is heel vochtig vooral met slagregen. Dit is een betonnen muur waar reeds jaren problemen zijn.
Vochtbestrijding
West-Vlaanderen
Vochtbestrijding voor een woning in Kortrijk
Vooral problemen op het gelijkvloers op een gedeelde gevelmuur. De woning naast mij staat momenteel open en zou een project worden voor sociale woningen. Volgens de eerste vaststellingen zou het nu gaan op slagregen die op deze muur komt van de buren en waar ik niet aan kan.
Vochtbestrijding
Vlaams Brabant
Vochtbestrijding voor een woning in Veltem Beisem
Problemen op een Ge´soleerde volle stenen muur met crepi tegen geplaatst. Dit is van een woning waar ik recent verbouwingswerken heb gedaan zoals het plaatsen van een nieuwe carport. De muur in kwestie is een gevelmuur waar deze carport tegen is geplaatst. De problemen zijn echter vooral op de verdieping boven de carport . Ik weet niet of dit slagregen, condensatie of andere problemen zijn. Er zitten ramen in deze muur op deze verdieping, maar die zijn wel niet waar de grootste problemen merkbaar zijn. Graag had ik daarom ter plaatsen met u besproken wat de geschikte oplossingen zouden zijn voor dit vochtprobleem. Dit is nu toch al zeker een jaar aanwezig.

Slagregen

Heeft u ongewenste vochtplekken in uw woning? Wist u trouwens dat te veel vocht negatieve gevolgen heeft voor uw gezondheid en uw woning? Daarom is het belangrijk om deze problemen tijdig aan te pakken en te bestrijden. Zo alleen kunt u ervoor zorgen dat uw isolatie en bouwmaterialen niet beschadigd worden.

Om vocht in uw woning of op uw eigendom te bestrijden moet u een diagnose laten maken. Deze opdracht is zonder deze grondige diagnose niet zo gemakkelijk, aangezien vochtproblemen verschillende oorzaken kunnen hebben. Grotendeels zijn er drie soorten vochtproblemen mogelijk. U kan last hebben van opstijgend vocht, doorslaand vocht en lekken of condensatievocht. Elk van deze vochtproblemen heeft een specifieke aanpak.Offerte aanvragen-vochtbestrijding
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Uitermate nuttig concept!"

O. Vanmoerkerke

"Prima en vlot. Goede opvolging van binnenkomende offertes via Bobex en nadien omtrent selecti..."


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

ę 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.