Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex BelgiŽ | Ander land

 search

Schimmelvorming: Ontvang snel meerdere gratis offertesSchimmelvorming-vochtbestrijding

Ontvang nu meerdere offertes: VochtbestrijdingOfferte aanvragen-vochtbestrijding

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Vochtbestrijding
Antwerpen
Vochtbestrijding voor een woning te Ramsel
Als eigenaar van een vrijstaande woning zonder kelder zoek ik een vochtexpert. We hebben opstijgend vocht rondom rond de woning. Ons huis is van 1965. Kan u mij bellen voor een afspraak en oplossing.
Vochtbestrijding
Oost-Vlaanderen
Vochtbestrijding voor een woning te Hoorebeke
Beste, Als eigenaar van een woning van 1923 hebben we last van opstijgend vocht in 2 muren . Een muur in de living en een muur in de keuken. We zien de verf "broebbelen" op de muur. Kan u mij benaderen voor een plaatsbezoek en mooie oplossing. Alvast bedankt.
Vochtbestrijding
Antwerpen
Vochtbestrijding voor een woning in Puurs
We hebben problemen op zowel het gelijkvloers en de eerste verdieping. Dit is op een gedeelde gevelmuur.. We zijn vooral schimmelvorming op de muur tussen, living en inkomhal, alsook de slaapkamer en de badkamer. De woning naast mij is bewoond.
Vochtbestrijding
Vlaams Brabant
Vochtbestrijding voor een woning te Asse
Ik ben eigenaar van een 3 gevel woning van 1993, ik woon er een klein jaar. Mijn garage is ondergronds ( 5m) er is salpeter uitslaat op de muur 3tegels hoog en ook de voegen van de vloer beginnen water door te laten. Daar gaat het naar beneden. Daarnaast op het gelijkvloers heb ik in de hal problemen van een 2 m lang. Kan u mij contacteren voor een mooie offerte met een oplossing.
Vochtbestrijding
Oost-Vlaanderen
Ventilatie/condensatie probleem voor een woning te Zottegem
Het is een oude vrijstaande woning. Er is een grote kelder. Probleem op het eerste verdiep. 1 berging en 1 slaapkamer. Deze staan aan de straatkant. Deze muur is zeker 4 m lang. Heel de muur voelt nat van boven tot onder. Zwarte stipjes zichtbaar. Het zou komen door de slechte lucht kwaliteit.
Vochtbestrijding
Limburg
Vochtbestrijding voor een appartement in Leopoldsburg
wij zien zwarte schimmelvorming en aftekeningen van vocht plekken op het plafond. We zijn huurder van appartement maar de huiseigenaar is op de hoogte dat we onze eigen offertes aanvragen. . De problemen zijn in de slaapkamer en en keuken op derde verdieping. Deze problemen zijn een dik jaar merkbaar.
Vochtbestrijding
West-Vlaanderen
Natte kelder in Wervik
Ik ben eigenaar van een rijwoning. De kelder is 2m op 4 m. Het is een volwaardige kelder in een woning van ouder dan 30 jaar. De vloer is nat. De bovenlaag van een vloerplaat is kapot waardoor we problemen hebben met het grondwater.
Vochtbestrijding
Antwerpen
vochtbestrijding te Westerlo.
Beste , Onze vrijstaande woning van de jaren 70 heeft een vochtprobleem in de kelder. De keldermuur langs de trap heeft een wederkerende vochtplek. De kelder zelf is 3 m op 4 m. Kan u mij contacteren voor een op maat gemaakte offerte. U kan mij steeds bereiken op mijn gsm. Alvast bedankt. Dirk.
Vochtbestrijding
Limburg
Aanvraag Vochtbestrijding te Peer
Wij zoeken offertes voor vochtbestrijding. Wij hebben een vochtprobleem in de kelder. De keldermuren (stenen muren die gecementeerd zijn) brokkelen onderaan af (tot op +/- 1m hoogte), wij zien ook schimmelvorming. Wij zijn eigenaar van de woning en het betreft een volwaardige zolder (men kan er rechtstaan).
Vochtbestrijding
Vlaams Brabant
Aanvraag Vochtbestrijding te Wolvertem
Wij zoeken offertes voor vochtbestrijding. Wij hebben dit probleem op onze gelijkvloerse verdieping. Vooral de onderkant (in de hoeken) van onze binnenmuren zijn aangetast, en wij zien dat de muur vochtig is en er is ook groene schimmelvorming. Wij zijn eigenaar van de woonst.
Vochtbestrijding
West-Vlaanderen
Aanvraag Vochtbestrijding te Wingene
Wij wensen offertes te verkrijgen voor vochtbestrijding. Wij hebben dit probleem op de gelijkvloerse verdieping, en vooral de onderkant van onze binnenmuren (net boven de plinten) zijn aangetast. Wij zien hier zwarte vlekken, het plakwerk komt los en er is schimmelvorming. Wij huren de woning, maar de eigenaar is op de hoogte en er is geen toestemming nodig.
Vochtbestrijding
Vlaams Brabant
Vochtbestrijding voor een woning in Heverlee
Problemen op kelder en het gelijkvloers. Dit op zowel een gedeelde gevelmuur en de binnenmuren. Meer bepaald op een gedeelde gevelmuur in de living en op de muren tussen living, badkamer en wc. Dit is een recent gekochte woning. In de kelder zien we niet veel maar vlak boven de kelder zien we aan de muren schimmelvorming en de bekleding die loskomt. In de salon en de wc enkel onderaan de muur en in de badkamer boven en eventueel ook achter de tegels.
Vochtbestrijding
Vlaams Brabant
Vocht in de kelderwand
We hebben door een lek vocht in onze kelderwand. Dit is opgelost, echter het vocht zit waarschijnlijk nog in onze muur. Deze is nu helemaal aan het afbrokkelen aan de binnenkant. We zijn op zoek naar een deftige maatschappij om dit probleem nu helemaal op te lossen.
Vochtbestrijding
West-Vlaanderen
Aanvraag Vochtbestrijding te Houthulst
Wij zoeken offertes voor vochtbestrijding. Wij hebben een vochtprobleem op de gelijkvloerse verdieping, en dit zowel op de binnenmuren als de vloer. Wij zien aan de onderkant van de muren (en tussen de voegen in de vloer) dat er zich schimmelvorming ontwikkelt (zowel in de keuken als de woonkamer). Wij zijn eigenaar van de woning.
Vochtbestrijding
Vlaams Brabant
vochtbestrijding voor een woning te Haacht
Beste , Wij zijn eigenaar van een jaren '70 woning. Dit is een volledig vrijstaande woning. We hebben 2 vochtproblemen.Probleem 1 is op de gelijkvloers. Opstijgend vocht, enkel op de achtermuur is het toe nu toe zichtbaar en die is +-10 m. Probleem 2 is op de tussenverdieping hebben we ook een condensprobleem, schimmelvorming hierdoor licht zichtbaar op de muur. Wij wonen hier nu 5 jaar. Kan u mij bellen voor een afspraak. Met vriendelijke groeten, Ellen.
Vochtbestrijding
Oost-Vlaanderen
Aanvraag Vochtbestrijding te Haasdonk
Wij wensen offertes te ontvangen voor vochtbestrijding. Wij zijn eigenaar van de woning. Het vochtprobleem manifesteert zich op de: Gelijkvloerse verdieping: vooral de onderkant van de binnenmuur is aangetast. Het behangpapier komt los en wij zien schimmelvorming. 1ste verdieping: vooral de onderkant van de binnenmuren, wij zien witte uitslag en schimmelvorming.
Vochtbestrijding
Luik
vochtbestrijding voor een woning te Plombieres
De muren van de garage zijn altijd vocht (garage is op gelijksvloers) Belle etage woning. . Spouw is net gevuld met parels. Begin jaren 70. Vrijstaand. De vloer is droog. De muren zijn wel wak. Links en rechts gipsplaaten. Stuk werk komt ook los.
Vochtbestrijding
Vlaams Brabant
Aanvraag Vochtbestrijding te Rotselaar
Wij zijn op zoek naar een prijsofferte voor vochtbestrijding voor een woning waarvan wij eigenaar zijn. Het vochtprobleem manifesteert zich vooral op de gelijkvloerse verdieping (in een recente bijbouw) en dit vooral onderaan een geschilderde binnenmuur (maar ook een klein beetje bovenaan). Wij zien dat er schimmelvorming is ten gevolge van dit vochtprobleem.
Vochtbestrijding
Limburg
Aanvraag Vochtbestrijding te Hamont
Wij zijn op zoek naar een prijsofferte voor vochtbestrijding voor een woning waarvan wij eigenaar zijn. Het vochtprobleem manifesteert zich vooral op de gelijkvloerse verdieping en de 1ste verdieping. Vooral de bovenkant van onze binnenmuren (in de slaapkamers) zijn vochtig en vertonen zwarte vlekken. In de woonkamer hebben wij ook een vochtprobleem in een hoek van een binnenmuur en het plafond.
Vochtbestrijding
Limburg
Aanvraag Vochtbestrijding te Lommel
Wij zijn op zoek naar een prijsofferte voor vochtbestrijding voor een appartement waarvan wij eigenaar zijn. Het vochtprobleem manifesteert zich de gelijkvloerse verdieping en dit vooral aan de onderkant van de muren. Wij zien dat er vlekken verschijnen en er is schimmelvorming.

Schimmelvorming

Heeft u ongewenste vochtplekken in uw woning? Wist u trouwens dat te veel vocht negatieve gevolgen heeft voor uw gezondheid en uw woning? Daarom is het belangrijk om deze problemen tijdig aan te pakken en te bestrijden. Zo alleen kunt u ervoor zorgen dat uw isolatie en bouwmaterialen niet beschadigd worden.

Om vocht in uw woning of op uw eigendom te bestrijden moet u een diagnose laten maken. Deze opdracht is zonder deze grondige diagnose niet zo gemakkelijk, aangezien vochtproblemen verschillende oorzaken kunnen hebben. Grotendeels zijn er drie soorten vochtproblemen mogelijk. U kan last hebben van opstijgend vocht, doorslaand vocht en lekken of condensatievocht. Elk van deze vochtproblemen heeft een specifieke aanpak.Offerte aanvragen-vochtbestrijding
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Een interessante manier om leveranciers te vinden."

R. de baets

"Goeie opvolging. Indien nodig doe ik weer een beroep op Bobex."

J. Vdv


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.