Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex BelgiŽ | Ander land

 search

Schimmelplekken: Ontvang snel meerdere gratis offertesSchimmelplekken-vochtbestrijding

Ontvang nu meerdere offertes: VochtbestrijdingOfferte aanvragen-vochtbestrijding

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Vochtbestrijding
Limburg
Vochtbestrijding voor een woning te Lummen
Als eigenaar van een vrijstaande woning van 1977 hebben we vochtproblemen. De problemen zijn opstijgend vocht in verschillende muren. Kan u mij bellen voor een afspraak.
Vochtbestrijding
Antwerpen
Vochtbestrijding voor een woning te Arendonk
We hebben last van vochtplekken waarschijnlijk door de buitenmuur. Zeker 1 muur van 8m is aangetast. Het huis is van 1938 en heeft geen kelder. Kan u ons bellen voor een afspraak.
Vochtbestrijding
Vlaams Brabant
Vochtbestrijding voor een woning te Grimbergen.
Op het gelijkvloers hebben wij opstijgend vocht op 1 buitenmuur. Deze is een 11m lang. Boven de plinten begint de verf te blazen. Kan u mij bellen voor een afspraak en oplossing. Dank u
Vochtbestrijding
Vlaams Brabant
Vochtbestrijding voor een woning te Overijse
Het gaat over een vrijstaande woning van de jaren 50. Ik ga deze erven. Ik heb last van opstijgend vocht. Er is is geen spouw aanwezig. De volledige Oost- en westgevel zijn volledig aangetast. Kan u mij bellen voor een afspraak ter plaatsen.
Vochtbestrijding
Limburg
Vochtbestrijding in de muren te Lummen
Ik heb vocht in de muren van mijn prive(gelijkvloers). Plekken op de plafond, verf valt eraf, loodgieter is al geweest maar zegt dat er niets aan de hand van een lek, bouwjaaar 2004. Misschien condens of ventilatieprobleem?
Vochtbestrijding
Limburg
Vochtbestrijding voor een woning te Beverlo
We zijn eigenaar van een 3 gevel woning van 1965. Wij hebben een volwaardige kelder van zeker 25m≤. We hebben water via de hoekjes. Het lijkt dat het zowel uit de muur komt als uit de vloer. Deze problemen moeten verholpen worden. Kan u mij contacteren voor een afspraak aub.
Vochtbestrijding
Vlaams Brabant
Vochtbestrijding voor een woning te Londerzeel
Ik ben eigenaar van een 100 jaar oude vrijstaande woning in hoevestijl. We hebben opstijgend vocht op 2 binnemuren. Kan u mij contacteren voor een afspraak.
Vochtbestrijding
Antwerpen
Vochtbestrijding voor een woning te Puurs
Beste, Wij zijn eigenaar van de woning ( 1970) en de aanbouw is 15 jaar oud. In de aanbouw hebben we opstijgend vocht onder de ramen, 60cm hoog en zeker 4 m breed. Kan u mij contacteren voor een afspraak. Mvg, Andre
Vochtbestrijding
Vlaams Brabant
Vochtbestrijding in de muren te Leuven
Ik heb vocht in de muren van mijn prive(1ste verdiep). Schimmelvorming bovenaan de muren, in meerdere kamers, dak zou in orde zijn, kan iets van condens of ventilatie zijn; bouwjaar huis 1975 ergens.
Vochtbestrijding
Antwerpen
vochtproblemen in een woning te 2235.
Ik ben eigenaar van de vrijstaande woning van 1958. Het probleem is de volwaardige kelder van 3 op 4m. Zowel de muren als de vloer zijn nat. Het wat komt via de vloer naar omhoog. De muren zijn tot 1,8m aangetast. Kan u mij bellen voor een afspraak en offerte.
Vochtbestrijding
Oost-Vlaanderen
Vochtbestrijding voor een woning in Aalst
We hebben vooral op gelijkvloers. We merken vooral salpeter op de muur. Op sommige plaatsen ook schimmelplekken. Vooral op een gedeelde gevelmuur. Het huis naast mij bewoond.
Vochtbestrijding
Antwerpen
Vochtprobleem in de muren te regio Westmalle
Ik heb vocht in de muren van onze woning. Op de gelijkvloers en het 1ste verdiep, schimmelvorming(zwarte plekken) op de muren rond de ramen. Zeker een 5 tal muren. Ventilatie of condensatieprobleem. Geen lek.
Vochtbestrijding
Vlaams Brabant
Vochtprobleem in de muren te regio Grimbergen
Ik heb opstijgend vocht in mijn eigen woning. Op zogoed als elke binnenmuur is vocht aanwezig. Komt bijna 1m20 hoog, ook schimmelvorming. Bouwjaar woning onbekend.
Vochtbestrijding
Antwerpen
Opstijgend vocht in Mechelen.
Beste, Ik ben eigenaar van een halfopen bebouwing. Ik zoek enkele offertes voor een vergelijk in experts voor een vochtprobleem. Het is de scheidingsmuur van 10 m met de buur die last heeft van opstijgende vocht. Kan u mij contacteren voor een plaatsbezoek.
Vochtbestrijding
Antwerpen
Vochtprobleem in de muren te regio Brasschaat
We hebben een vochtprobleem in de badkamer van ons appartement. Waarschijnlijk condensatie. Op het 1ste verdiep, ook de slaapkamer heeft vocht in de muren. Een 3a4 muren hebben vochtproblemen. Ook schimmelvorming (zwarte plekken) zijn er.
Vochtbestrijding
Antwerpen
offerte vochtbestrijding in Antwerpen
Er is voocht op de richels van de ramen in een studio die ik verhuur. Er is verwarming en er zijn dubbele ramen. Er is nu een nieuwe huurder en sinds twee maanden zijn er deze vochtproblemen. Er komt al lichtjes tekenen van schimmel.
Vochtbestrijding
Antwerpen
Vochtbestrijding in de muur te regio Boom
We hebben vocht in de muren van onze privewoning. Enkel op het 1ste verdiep (geen opstijgend) eerder condensatie denk ik. Voornamelijk op 1 muur (wat we zien) Geen problemen met het dak. Bouwjaar woning 1987. Schimmelvorming is er (zwarte plekken). Vochtprobleem is recent verergerd.
Vochtbestrijding
Antwerpen
Aanvraag Vochtbestrijding te Antwerpen
Wij hebben een vochtprobleem op onze 4de verdieping, en dit aan de onderkant en het midden van onze binnenmuren (vooral rondom het raam). Wij zien hier zwarte vlekken en wij zijn eigenaar.
Vochtbestrijding
Vlaams Brabant
Opstijgend vocht op een binnenmuur van privťwoning in Vlaams Brabant
We hebben verbouwingen gedaan 2 jaar geleden in onze huis van 1950. Tijdens de verbouwing werd de chauffage afgekoppeld. Waar ooit een chauffage stond is er nu opstijgend vocht met schimmel vorming. Het is op het gelijksvloer op de binnenmuur. Het behang komt los en bezetsel is met schimmel. Is op 30cm hoogte: schimmel en vocht op 0,5m breedte en 30 cm hoogte.
Vochtbestrijding
Antwerpen
Vocht in de bijbouw van een rijhuis te Herentals
Beste, We hebben vochtproblemen. Ons huis is van 1950. het betreft een rijhuis. Opstijgend vocht in 1 muur van een 6m. Plekken op de recente bezetting en de voegen komen los uit de plinten. Kan u mij bereiken voor een offerte.
Vochtbestrijding
Limburg
Vochtbestrijding voor een woning te Diepenbeek
Beste, Wij zijn eigenaar van een vrijstaande woning van 1978. Ik heb onder en boven mijn ramen problemen langs de buitenkant. Daar heb ik gemetst met bruine veld-brikken die nu vocht doorlaten. Die brikken moeten waterdicht worden gemaakt. Kan u mij contacteren voor een afspraak en offerte . Dank u .
Vochtbestrijding
Vlaams Brabant
vochtbestrijding voor een woning te Diest
Beste, Wij zoeken enkele offertes voor het bestrijden van het vocht.Wij zijn eigenaar van rijwoning van de jaren '50. Op het gelijksvloers hebben we opstijgend vocht in 5 muren. Dat zijn de buitenmuren van de woning. Daarnaast ook 1 binnenmuur. De verf begint te schilferen. Kan u mij bellen voor een afspraak.
Vochtbestrijding
Limburg
Vochtbestrijding voor een woning in Lanaken
We hebben vooral problemen op de keldermuren. Deze zijn een 25 jaar gelden dichtgemaakt met cementring en waterdichting kalking. Sinds enkele jaren merken we op dat deze los begint te komen en hierop witte schimmelplekken ontstaan. Vooral de laatste jaren zijn de problemen snel erger geworden.
Vochtbestrijding
Oost-Vlaanderen
Vochtbestrijding voor een woning in Sint Niklaas
Eigen woning. Vooral problemen op het gelijkvloers meer bepaald de veranda. De twee stenen muren in de veranda hebben momenteel veel problemen met Zwarte en donker schimmelvlekken , vooral aan de onderkant van de muur. Reeds maanden problemen. Indien ik niet bereikbaar ben gelieve mij na 18u te contacteren.
Vochtbestrijding
Vlaams Brabant
Vochtbestrijding voor een woning in Diegem
We hebben problemen met zwarte plekken over de hele woning op de binnenkant van de voorgevel. Nu beginnen de schimmelplekken ook al op de achtergevel te verschijnen. Problemen zijn nu zo'n twee maanden merkbaar. Geen ventilatie voorzien.

Schimmelplekken

Heeft u ongewenste vochtplekken in uw woning? Wist u trouwens dat te veel vocht negatieve gevolgen heeft voor uw gezondheid en uw woning? Daarom is het belangrijk om deze problemen tijdig aan te pakken en te bestrijden. Zo alleen kunt u ervoor zorgen dat uw isolatie en bouwmaterialen niet beschadigd worden.

Om vocht in uw woning of op uw eigendom te bestrijden moet u een diagnose laten maken. Deze opdracht is zonder deze grondige diagnose niet zo gemakkelijk, aangezien vochtproblemen verschillende oorzaken kunnen hebben. Grotendeels zijn er drie soorten vochtproblemen mogelijk. U kan last hebben van opstijgend vocht, doorslaand vocht en lekken of condensatievocht. Elk van deze vochtproblemen heeft een specifieke aanpak.Offerte aanvragen-vochtbestrijding
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Snelle respons, capabele mensen. We hebben wel nog niets beslist."

T. De Sonville

"Ik was zeer tevreden over Bobex aangezien er snel reactie kwam van verschillende firma's en ze ..."


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.