Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex België | Ander land

 search

Roofing: Ontvang snel meerdere gratis offertesRoofing-zonnepanelen

Ontvang nu meerdere offertes: ZonnepanelenOfferte aanvragen-zonnepanelen

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Zonnepanelen
Antwerpen
Aanvraag Zonnepanelen te Herselt
Wij zijn op zoek naar offertes voor zonnepanelen. Wij hebben een garage met een plat dak dat bedekt is met roofing. Dit plat dak meet +/- 45m² in oppervlak, en hierop bevinden zich geen dakkoepels of andere constructies. Wij zijn eigenaars van deze woning. Wij verbruiken elektriciteit met 1 persoon.
Isolatie
Antwerpen
Aanvraag dakisolatie te Schelle
Wij zijn op zoek naar offertes voor dakisolatie. Wij zijn eigenaars van de woning en wij hebben 2 daken: 1. Hellend dak met dakpannen, deze meet +/- 70m² in oppervlakte en hierop bevindt zich 1 dakvenster. Onder dit dak hebben wij een volwaardige zolder. 2. Plat dak met roofing, en dit dak meet +/- 10m² in oppervlakte. Hierop bevinden zich geen dakkoepels of andere constructies.
Dakisolatie
Antwerpen
Dakisolatie voor een woning in Willebroek
Ik zoek een offerte voor de isolatie van een roofing dak. Dit is ongeveer 42 m² Roofing van 20 jaar oud. Er is ook een tweede klein dakje in roofing. Geen dakkoepels wel enkele verluchtingspijpen en een schouw. Woning van 50 jaar oud. De roofing is afgebakend met dekstenen naar de buurwoning toe.
Isolatie
Antwerpen
Aanvraag dakisolatie te Schilde
Wij zoeken offertes voor dakisolatie. Wij hebben een plat dak met roofing waarop zich 1 lichtkoepel bevindt. Het dak meet +/- 120m² in oppervlak, en wij zijn eigenaars van deze woning.
Dakisolatie
Oost-Vlaanderen
Aanvraag dakisolatie te Bazel
Wij zoeken offertes voor dakisolatie. Wij hebben een hellend dak met roofing dat +/- 62m² in oppervlak meet. Wij hebben 1 dakvenster op het dak.
Zonnepanelen
Antwerpen
Aanvraag Zonnepanelen te Ekeren
Wij zijn op zoek naar prijsoffertes voor zonnepanelen. Wij hebben een plat dak met roofing, waarop zich geen dakkoepels of andere constructies bevinden. Het plat dak heeft roofing als bedekking, en meet +/- 90m². Dit dak is zuidelijk georiënteerd. Wij zijn eigenaars van de woning en verbruiken 7500kW/jaar.
Zonnepanelen
Antwerpen
Aanvraag Zonnepanelen te Ruisbroek
Wij wensen offertes te ontvangen voor zonnepanelen. Wij hebben een plast dak met roofing dat +/- 50m² in oppervlak meet. Wij hebben geen dakkoepels of andere constructies op ons dak. Wij verbruiken elektriciteit met 4 personen, en zijn eigenaars van de woning.
Zonnepanelen
West-Vlaanderen
Aanvraag Zonnepanelen te Waregem
Graag ontvangen wij offertes voor het plaatsen van zonnepanelen. Wij zijn eigenaars van onze woning en hebben een plat dak dat bedekt is met roofing. Het dakoppervlak meet +/-50m², en wij hebben geen dakvensters of dakkapellen op ons dak (dat goed georiënteerd is). Wij hebben een normaal verbruik van 3 personen.
Dakisolatie
Limburg
Aanvraag Dakisolatie te Beverlo
Wij wensen offertes te ontvangen voor dakisolatie. Wij hebben een plat dak met roofing (+/- 180m² en 3 dakkoepels). Onder het dak bevindt zich de leefruimte. Wij zijn eigenaar van de woning, dat in 1974 gebouwd werd.
Zonnepanelen
West-Vlaanderen
Aanvraag Zonnepanelen te Pittem
Wij zoeken offertes voor het plaatsen van zonnepanelen. Wij hebben een plat dak met hierop roofing, en het dakoppervlak meet ruw geschat net nog geen 500m². Wij hebben geen dakvensters of andere constructies op ons dak en hebben geen idee van ons elektriciteitsverbruik. Wij zijn eigenaar van de woonst.
Zonnepanelen
Oost-Vlaanderen
Aanvraag Zonnepanelen te Zele
Wij willen offertes ontvangen voor jet plaatsen zonnepanelen. Wij hebben een plat dak met een grootte van 55m² met hierop roofing. Wij kennen de oriëntatie van het dak niet. Wij hebben geen dakvensters of dakkoepels in ons dak en verbruiken ruw geschat 15000 kW op jaarbasis. Het betreft onze woning (wij zijn eigenaar).
Zonnepanelen
Vlaams Brabant
Demande Panneaux solaires à Alsemberg
On est en recherche pour une devis pour des panneaux solaires (résidence privée). On a du roofing sur notre toit plat qui est orienter vers le Sud. La superficie est +/- 72m², et on n’as pas de fenêtre dans notre toit. Notre consommation électricité est 3400 kW par an.

Roofing

De zon, de beste energieleverancier

Op zoek naar de beste partner voor zonnepanelen? Vul de vragenlijst hieronder in en ontvang gratis advies en offertes van ervaren leveranciers! Wij helpen u bij de zoektocht naar de beste installateur voor zonnepanelen.

Zonnepanelen, een goede investering!

Zonnepanelen zijn een milieuvriendelijke en financieel interessante investering. U produceert zelf groene energie, en vermindert zo uw elektriciteitskosten. Bovendien geniet u momenteel nog van aanzienlijke overheidssubsidies bij de aankoop van zonnepanelen. Snel zijn is hierbij de boodschap want deze subsidies worden steeds sneller afgebouwd.

Vind de juiste installateur!

Bobex geeft u advies om de juiste installateur van zonnepanelen te vinden. Ontvang nu snel tot 3 offertes op maat. Daarna kan u rustig alle aanbiedingen bekijken en vergelijken.


Zoektermen:

 ,   , 

Offerte aanvragen-zonnepanelen
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"We zijn dankzij Bobex in contact gekomen met een leverancier die voldoet aan onze wensen, hoewe..."

P. Lippens

"Ik ben zeer tevreden over Bobex. Ik heb snel de juiste offertes ontvangen en kreeg een goed ove..."

J. Renes


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.