Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex Belgi | Ander land

 search

Rijwoning: Ontvang snel meerdere gratis offertesRijwoning-spouwmuurisolatie

Ontvang nu meerdere offertes: SpouwmuurisolatieOfferte aanvragen-spouwmuurisolatie

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Spouwmuurisolatie
Oost-Vlaanderen
Spouwmuurisolatie voor de regio Geraardsbergen
Ik zou de spouw van mijn huis te laten isoleren. Rijwoning van 1957, spouwdiepte onbekend, gevels niet bewerkt, opp. +80m.
Spouwmuurisolatie
Antwerpen
Spouwmuurisolatie voor de regio Hemiksem
Ik zou de spouw van mijn prive te laten isoleren. Rijhuis van 1976, diepte spouw onbekend, gevels niet bewerkt, opp. +70m.
Vochtbestrijding
Oost-Vlaanderen
Aanvraag Vochtbestrijding te Lede
In onze kelder hebben wij last van opstijgend vocht. De kelder is ongeveer 12 m. Het is een rijwoning waarvan wij eigenaars zijn. . Wij zouden dit graag willen nakijken door een specialist.
Spouwmuurisolatie
West-Vlaanderen
Spouwmuurisolatie voor de regio Lombardsijde
Ik wil de spouw van mijn prive laten isoleren. Rijwoning van 1967, diepte spouw 6-7cm, gevels niet bewerkt, opp. rond de 50m.
Spouwmuurisolatie
Vlaams Brabant
Spouwmuurisolatie voor de regio Londerzeel
Ik wens de spouwmuur van mijn prive te laten isoleren. Rijwoning van 1970, diepte spouw onbekend, gevels niet bewerkt, opp. +50m.
Spouwmuurisolatie
Limburg
Spouwmuurisolatie te Maasmechelen
Halfopen bebouwing maar omdat er niemand is naast gebouw heb ik 4 gevels te isoleren; Gebouw is ouder dan 30 jaar en heeft niet bewerkte gevels in de originele gevelsteen. Spouw van zo'n 5cm. Grondoppervlakte is 8x10 met twee verdiepingen en een spitse zolder. Ik heb geen voorkeur van een te gebruiken isolatiemateriaal. Het is een 190 m spouw.
Spouwmuurisolatie
Oost-Vlaanderen
Aanvraag Spouwmuurisolatie te Oudenaarde
Wij zoeken offertes voor spouwmuurisolatie. Wij hebben een rijwoning dat in 1968 werd gebouwd, en onze buitengevels zijn onbewerkt. W De te isoleren oppervlakte bedraagt +/- 30m, maar de diepte van de spouw kennen wij niet precies. Wij zijn eigenaar van deze woning.
Spouwmuurisolatie
Vlaams Brabant
Spouwmuurisolatie te Steenokkerzeel
Wij zoeken enkele offertes voor het isoleren van onze spouw. De woning is van 1977. Het is een 3gevel woning. De muren zijn in baksteen. Kan u mij contacteren voor een afspraak.
Spouwmuurisolatie
West-Vlaanderen
Spouwmuurisolatie te Waregem
Beste, We zijn eigenaar van een koppelwoning van 1981. Het betreft volledige naakte baksteen. Kan u ons contacteren voor het maken van een offerte om de spouw te laten isoleren. Alvast bedankt. Met vriendelijke groeten, Carina
Spouwmuurisolatie
Oost-Vlaanderen
Aanvraag Spouwmuurisolatie te Zingem
Wij zoeken offertes voor spouwmuurisolatie. Het betreft onze rijwoning (bouwjaar 1957). De buitengevel is in oorspronkelijke staat, end e te isoleren oppervlakte bedraagt ongeveer 110m. De diepte van de spouw bedraagt 5 tot 6cm. Wij zijn eigenaar van de woning.
Spouwmuurisolatie
Limburg
Aanvraag Spouwmuurisolatie te Bree
Wij zijn op zoek naar een prijsofferte voor spouwmuurisolatie voor een rijwoning (bouwjaar 1974) waarvan wij eigenaar zijn (ik ben de syndicus van het appartementsgebouw). Onze buitengevel is onbewerkt, en de totale oppervlakte van de spouwmuur bedraagt ruw geschat 500m. De diepte van de spouw kennen wij niet.
Vochtbestrijding
Vlaams Brabant
Aanvraag Vochtbestrijding te Kessel-Lo
Wij zijn op zoek naar een prijsofferte voor vochtbestrijding voor een rijwoning waarvan wij eigenaar zijn. Het vochtprobleem manifesteert zich de gelijkvloerse verdieping en dit vooral aan de onderkant van een gedeelde muur (aan de andere kant van deze muur grenst de muur van onze buren). Wij zien vochtvlekken en de muur voelt ook vochtig aan.

Rijwoning

Bent u op zoek naar spouw- en muurisolatie? Dan kunt u hier zeker het juiste advies ontvangen. Vul een aanvraag in en vergelijk offertes van verschillende gespecialiseerde aanbieders in spouw en muurisolatie. Wij werken met de beste aanbieders die u een breed gamma aan materialen en gericht advies kunnen geven.

Naast muurisolatie kunt u ook opteren om vloerisolatie en dakisolatie te plaatsen in uw woning of eigendom. Uw muren goed isoleren is belangrijk, aangezien het u heel wat energie bespaart. Zo laat u de kostbare energie die u heeft opgewekt niet zomaar door de muren ontsnappen. De ruimtes van uw woning of eigendom zullen met muurisolatie niet zo onderhevig zijn aan felle temperatuurschommelingen. Met de juiste isolatiematerialen zal de ruimte minder snel afkoelen, waardoor u minder energie moet verbruiken om deze weer opgewarmd te krijgen.

Daarnaast geniet u nog van andere voordelen. Uw woning of eigendom is met degelijke muurisolatie beschermd tegen verschillende weersomstandigheden, zoals felle regen, Siberische koude, enzovoort. Het is soms onvermijdelijk dat door felle regenbuien vocht in het metselwerk en muren binnendringt. Het vocht mag niet met de binnenmuren in contact komen. Goed isoleren is dus de boodschap!Offerte aanvragen-spouwmuurisolatie
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Ik heb zeer snel interessante offertes ontvangen. Wanneer ik in de toekomst freelancers nodig ..."

L. De Wilder

"zeer gemakkelijke intermediair om zelf niet te moeten zoeken"

E. Dernicourt


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.