Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex BelgiŽ | Ander land

 search

Rendabele zonnepanelen: Ontvang snel meerdere gratis offertesRendabele zonnepanelen-zonnepanelen

Ontvang nu meerdere offertes: ZonnepanelenOfferte aanvragen-zonnepanelen

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Zonnepanelen
Antwerpen
Zonnepanelen voor in de regio Berlaar
Ik zoek zonnepanelen voor op mijn prive. Hellend leiendak, zuidgericht, 3500kwh, opp. plaats voor 14 panelen, wanneer is aan offerte.
Zonnepanelen
Antwerpen
zonnepanelen voor een woning in Berchem
We wensen op onze woning zonnepanelen te plaatsen voor een verbruik van 3000kw. We zouden eerst graag met iemand afspreken om ons een offerte te laten opmaken en advies te geven. We zijn namelijk van plan het dak te vervangen om deze installatie rendabeler te maken en hierover hadden we graag advies ingewonnen.
Zonnepanelen
Antwerpen
Zonnepanelen te Zoersel
Als eigenaar van een vrijstaande woning van de jaren 90 zoeken wij zonnepanelen. We hebben een hellend dak met dakpannen en verbruiken met 4 personen stroom. Kan u mij bellen voor een afspraak ? Dank u.
Zonnepanelen
West-Vlaanderen
Zonnepanelen te Oostrozebeke gezocht voor een teler
Het gaat over een bedrijfspand van 2016 waar we zonnepanelen op willen plaatsen. Ik zit ongeveer aan 16 000 kilowatt. De oppervlakte van het platte dak is 35m op 15m , met in het midden een lichtkoepel. De afwerking is in roofing. Kan u mij bellen voor een plaatsbezoek en mooie offerte. Alvast bedankt. Kris.
Zonnepanelen
West-Vlaanderen
Zonnepanelen voor een woning in Izegem
Voor een woning van de jaren 70 zoeken we een offerte voor de installatie van zonnepanelen. Hoeveel ons huidige verbruik is weet ik niet goed maar omdat we een heel hoge factuur hebben voor energie wenste ik te bekijken of we via deze offerte rendabel energie kunnen besparen. Plaatsing mogelijk op een plat dak waar de roofing recent is vernieuwd.
Zonnepanelen
Limburg
Zonnepanelen te Overpelt gezocht
Ik ben eigenaar van vrijstaande woning van 2005. Met een plat dak van zeker 70m≤. 120Ä aan gas en stroom. Ik woon hier alleen en zoek nu offertes voor zonnepanelen. Kan u mij contacteren voor een eventueel bezoek.
Zonnepanelen
West-Vlaanderen
Zonnepanelen voor een woning in Izegem
Ik ben op zoek naar een prijsofferte voor rendabele zonnepanelen . Deze kunnen achteraan de woning geplaatst worden op een zuidelijk gelegen pannendak. Hier zijn enkel twee schouwen. Verbruik van +- 4000kw.
Zonnepanelen
Oost-Vlaanderen
zonnepanelen voor een bedrijf in Temse
Industrieel gebruik van elektriciteit. we spreken over een groot orde tot 90mw/h per maand. Hier zijn verschillende daken die geschikt zijn voor de plaatsing van panelen. De meeste plat maar ook enkele licht hellend. We werken meestal met roofing. Ik zou graag ter plaatsen wensen te bekijken waar we het beste deze panelen kunnen plaatsen voor een zo'n hoog mogelijk rendement. Uiteraard zou in de daarop volgende prijsofferte ook de plaatsing en de installatie van de zonnepanelen moeten inzitten. Ikzelf ben zaakvoerder en doe deze aanvraag in eigen naam.
Zonnepanelen
West-Vlaanderen
zonnepanelen voor een woning in poperinge
Graag een gerichte offerte voor het plaatsen voor zonnepanelen op een pannendak. Deze dakconstructie is reeds voorzien voor zonnepanelen. het betreft nieuwbouw van 2010 die we sinds 2011 bewonen. We verwarmen nu met een warmtepomp waardoor we een iets hoger verbruik hebben. ongeveer 11.000 kw op jaarbasis. Bedoeling is zoveel mogelijk hiervan op te vangen via deze zonnepanelen instalatie. Graag ontvangen we dus een offerte voor zo rendabel mogelijke zonnepanelen. Het dak zelf is zuidoostelijk gericht en heeft op een dakvenster na een volledig beschikbare oppervlakte.
Zonnepanelen
Oost-Vlaanderen
Zonnepanelen voor een bedrijf in Sint Gilles Waas
Graag een offerte van verschillend leveranciers voor een prijsvergelijking. Het gaat over een zeer groot project. Ikzelf ben de financieel verantwoordelijke en mede beslissingsnemer in dit project. Het gaat over een recent vernieuwd roofing dak. De beschikbare oppervlakte , min lichtkoepel, lichtstraten, schouwen enz... , zal tussen de 5000 en de 7000m2 liggen. Ik schat ons jaarlijks verbruik rond de 1.000.000 kw.
Zonnepanelen
Limburg
Zonnepanelen voor een bedrijf in Tongeren
Ik wens graag een offerte voor de plaatsing van 250m2 zonnepanelen. Deze wens ik te plaatsen los van het net en zonder subsidies. De bedoeling van deze instalatie is het gebruik van onze eigen centrale te verlichten door ongeveer 1 kwart van ons energieverbruik op te vangen. Ik betaal momenteel 2000Ä per maand. Het dak is volledig vlak, bedekt met epdm rubber en ongeveer 6m hoog.
Zonnepanelen
Oost-Vlaanderen
Zonnepanelen voor een woning in Merelbeke
Ik ben op zoek naar een offerte voor de bij vulling van mijn huidige zonnepanelen installatie. Graag had ik hiervoor een gerichte offerte verkregen. Ik heb nog net iets meer van 20m2 over op een zuidoostelijk gericht dak met dakpannen. Graag een offerte voor rendabele zonnepanelen.
Zonnepanelen
Antwerpen
Zonnepanelen voor een woning in Dessel
Ik heb een zeer licht hellend dak in roofing. Hier zou ik graag een offerte voor ontvangen om voor 3900 kw zonnepanelen te plaatsen. De installatie zou rond moeten zijn binnen 6 maanden,Het dak heeft een zuidelijke oriŽntatie en een oppervlakte van 100m2, met enkel een schouw als mogelijke hindernis
Zonnepanelen
West-Vlaanderen
Zonnepanelen voor een woning in kortrijk
Indien mogelijk mogen deze panelen nog in het voorjaar geplaatst worden. Ik heb een zadeldak met dakpannen die van binnen uit geÔsoleerd zijn. De oriŽntatie is niet perfect., een kant oostwaarts en een -ander naar het westen maar de volledige oppervlakte , 80-100m2 is wek beschikbaar zonder enige schaduwplekken. Ik heb mijn kinderen in co-ouderschap dus energieverbruik kan nogal schommelen van week op week. Graag een prijsofferte voor rendabele zonnepanelen op maar, dank u.
Zonnepanelen
Limburg
Zonnepanelen voor een nieuwbouw in Hasselt
Het betreft hier een nieuwbouw die rond Pasen volledig afgewerkt zal zijn. Ik heb een zadeldak waar op de zuidwestelijk gedeelte reeds een zonneboiler is geÔnstalleerd. Ik wens op de andere zijden, Noordoosten , de zonnepanelen te plaatsen. Deze zullen dus zeer rendabel moeten zijn. De oppervlakte is ongeveer 16x5m en de bekleding zijn dakpannen. Ik wens 6000kw aan zonne-energie op te wekken. Graag uw offerte voor deze instalatie.
Zonnepanelen
Oost-Vlaanderen
Zonnepanelen voor een woning in Beveren
Ik zou willen nakijken of ik een rendabele zonnepanelen installatie kan plaatsen op mijn garage deze heeft een oppervlakte van circa 6x5m. De bedekking zijn dakpannen en hij is naar het zuidwesten gericht. de garage ligt op ongeveer 4m van de woning.
Zonnepanelen
Antwerpen
Zonnepanelen voor een bedrijf in Antwerpen
Graag hadden we op korte termijn over gegaan op de plaatsing van zonnepanelen. We hebben in totaal 5 verschillende daken die met zowel roofing als Epdm rubber bekleed zijn. We zijn actief in de reiniging en onderhoud van tanks voor gassen en chemische vloeistoffen te vervoeren. Graag een gerichte offerte met verdere informatie over de installatie van zonnepanelen.
Zonnepanelen
Limburg
Zonneboiler voor een woning in Hechelt
Ik zou deze zonneboiler begin volgend jaar willen plaatsen. Ik heb een hellend dak met dakpannen waarvan de voorkant zuidelijk gericht is. Hier staat wel ronde toren, maar ongeveer 2:3 van de voorkant is beschikbaar. Enkel in de winter hebben we op bepaalde stukken wat schaduw. Ik wens de zonneboiler enkel voor warm water te gebruiken.
Zonnepanelen
Vlaams Brabant
Zonnepanelen voor een dokterspraktijk in Werchter
Ik heb een dokterspraktijk en zou op de achterkant van mijn woning graag zonnepanelen plaatsen. Ik heb een zeer hoog verbruik, 12 000 kw en wens dus rendabele zonnepanelen. Is het mogelijk om een prijsofferte op te maken voor installatie. Ik wens enkel de achterkant van mijn dak te gebruiken, deze is 80-100m2 groot.
Zonnepanelen
Oost-Vlaanderen
Zonnepanelen voor een woning in Wettere,
Ik heb een dak in epdm rubber van ongeveer +-300m2, met een 4-tal schouw en 3 koepels. In de hoek staat een boom licht naar de zuidkant. Ik ben op zoek naar rendabele zonnepanelen omdat ik door elektrische vloerverwarming vrij veel verbruik. Graag had ik hiervoor een prijsofferte ontvangen voor de installatie
Zonnepanelen
Limburg
Zonnepanelen voor een woning in Tongeren
Deze zonnepanelen zullen in april/mei worden geplaatst op een hoeve die momenteel gerenoveerd word. het is een U vormige hoeve dus er is altijd wel een dak dat naar het zuiden zal gericht zijn. De daken hebben allemaal een oppervlakte van 200-220m2 en zullen met gewone dakpannen bedekt worden. We willen hier 3 woningen en 19 stallen plaatsen dus zal er veel energie verbruikt worden. Indien mogelijk zou ik graag op voorhand met u een afspraak maken om verder advies te verkrijgen over de uit te voeren werken om rendabele zonnepanelen te plaatsen , welke isolatie plaatsen, waar wel en geen dakvensters te plaatsen enz....
Zonnepanelen
Limburg
Zonnepanelen voor een woning in Kuringen
Ik heb een zadeldak met een zuidelijke oriŽntatie. Hier zitten echter twee dakkapellen maar ik hou toch nog een dikke 40m2 beschikbare ruimte over. Ik zou hieruit graag het maximum halen wat ik kan, ik heb namelijk een zwembad met warmtepomp die veel stroom vraagt.
Zonnepanelen
Vlaams Brabant
Zonnepanelen voor een woning in Vemtem-Beisem
De totale beschikbare oppervlakte zal 40m2. Ik woon in de bossen waardoor ik veel schaduwvlekken heb op mijn dak. daarom zoek ik een systeem met meerdere modulators om zo mijn rendement te verhogen en zo rendabele zonnepanelen te plaatsen. ik heb een roofing dak met stenen erop. jaarlijks verbruik ik tussen de 6000-8000kw per jaar. Ik wens de zonneboiler te gebruiken voor ofwel de verwarming, ofwel de verwarming van het zwembad, 7x8m in beton. Graag een totaal prijs voor de installatie van dergelijk systeem.
Zonnepanelen
Vlaams Brabant
Zonnepanelen voor een woning in Mazenzele
Ik wens deze te plaatsen op het dak van onze garage. deze heeft een totale oppervlakte van 64m2 in roofing en licht op een 5-tal m van onze woning. Dag en nachttarief samen verbruiken we zo'n 6000kw. Graag een prijsopgave voor de installatie hiervan.
Zonnepanelen
Oost-Vlaanderen
Zonnepanelen voor een woning in Graavere
De oppervlakte van het zuidelijk gedeelte van het dak is ongeveer 15mx8m . Dit dak heeft dakpannen als bekleding. We wonen met een gezin van 5 mensen hier en betalen per jaar ongeveer 1500Ä aan water en energie. Eventueel ben ik ook geÔnteresseerd in een combinatiepakket van zonnepanelen en zonneboiler.

Rendabele zonnepanelen

De zon, de beste energieleverancier

Op zoek naar de beste partner voor zonnepanelen? Vul de vragenlijst hieronder in en ontvang gratis advies en offertes van ervaren leveranciers! Wij helpen u bij de zoektocht naar de beste installateur voor zonnepanelen.

Zonnepanelen, een goede investering!

Zonnepanelen zijn een milieuvriendelijke en financieel interessante investering. U produceert zelf groene energie, en vermindert zo uw elektriciteitskosten. Bovendien geniet u momenteel nog van aanzienlijke overheidssubsidies bij de aankoop van zonnepanelen. Snel zijn is hierbij de boodschap want deze subsidies worden steeds sneller afgebouwd.

Vind de juiste installateur!

Bobex geeft u advies om de juiste installateur van zonnepanelen te vinden. Ontvang nu snel tot 3 offertes op maat. Daarna kan u rustig alle aanbiedingen bekijken en vergelijken.Offerte aanvragen-zonnepanelen
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Ik ben algemeen tevreden over de geleverde diensten."

"De samenwerking met Bobex is zeer vlot verlopen."

C. De Mondt


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.