Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex BelgiŽ | Ander land

 search

Reclamebord: Ontvang snel meerdere gratis offertesReclamebord-belettering auto's, gevels of spandoeken

Ontvang nu meerdere offertes: Belettering auto's, gevels of spandoekenOfferte aanvragen-belettering auto's, gevels of spandoeken

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Belettering auto's, gevels of spandoeken
Antwerpen
Offerte gevelbanier
Wij zijn op zoek naar een gevelbanier van ongeveer 1 meter breed op ongeveer 2 meter hoog Deze wordt gemonteerd zoals op de bijlage. Bobex kwaliteitscontrole: Bedankt voor uw offerteopgave voor 4 en 6 kleurendruk.
Belettering auto's, gevels of spandoeken
Oost-Vlaanderen
Beletering voertuigen van een schilderszaak , Oost-Vlaanderen
Belettering van camionette en meerdere wagens. Bobex kwaliteitscontrole: Het is een schilderszaak, betreft hier 1 bestelwagen en 3 personenwagens.
Reclamemateriaal ontwerp
West-Vlaanderen
Freelance medewerker gezocht voor sanitair bedrijf in West-Vlaanderen
Wij zoeken, ter versterking van ons grafisch team, een freelance medewerker die op vrij regelmatige basis zich kan verplaatsen naar Kortrijk waar onze kantoren gevestigd zijn. Wij zoeken iemand creatief, stressbestendig en met voldoende kennis van de recente opmaakprogramma's (Indesign, Illustrator, Photoshop). De persoon die we zoeken moet perfect in staat zijn een briefing te vertalen naar creatieve concepten en ontwerpen. Bobex kwaliteitscontrole: klant gelegen in Oost-Vlaanderen. Indien interesse, gelieve de klant persoonlijk te contacteren. Merci.
Belettering auto's, gevels of spandoeken
Oost-Vlaanderen
Kleine kunststof panelen
Ik ben op zoek naar een leverancier van kleine kunststof werfpanelen voor publiciteit: +/- 50 * 35 cm. Bobex kwaliteitscontrole: Bedankt voor uw prijsopgave voor 1.000, 1.500, 2.000,... exemplaren.
Belettering auto's, gevels of spandoeken
Oost-Vlaanderen
Belettering voor diverse zaken
Ik ben op zoek naar belettering voor een nieuwe "Praktijk Psychomotorische Therapie en Lichaamsgerichte Psychotherapie". Mogelijkheid voor het bedrukken van inkomdeur (dubbele met glazen), bedrukken van garagepoort met mat glas. Plaatsen van Forex borden. Plaatsen van lichtbak (elektriciteit en bouten reeds voorzien). Bobex kwaliteitscontrole: Zie bijlage voor een aantal afbeeldingen. Verwachte afwerking in hedendaags design. Bedankt voor uw offerteopgave.
Reclamemateriaal ontwerp
Antwerpen
Logo voor gevelreclame
Ik ben op zoek naar iemand die een logo voor gevelreclame kan ontwikkelen. Bobex kwaliteitscontrole: Deze klant is op zoek naar een jonge, frisse stijl. Zie bijlages voor een aantal voorbeelden. Bedankt voor uw reactie indien interesse in deze opdracht.
Belettering auto's, gevels of spandoeken
Vlaams Brabant
Reclamebord
Ik ben op zoek naar een reclamebord dat langs beide kanten bedrukt dient te worden en dat op minimum 1 meter van de grond zal komen te staan. Het bord moet 1 meter hoog en 2 meter breed zijn en moet ook bestand zijn tegen stormweer. Voor onze haag hebben wij tot aan de stoeprand 1 meter open grond waarin men palen o.d. kan bevestigen. Bobex kwaliteitscontrole, op 16/07/2009: Deze winkel gelegen te Wilsele is op zoek naar een reclamebord om de naam van hun winkel, de producten en de openingsuren op te vermelden. Een tuinbord van wat de klant wenst is beschikbaar. Bedankt voor u prijsofferte.
Belettering auto's, gevels of spandoeken
Antwerpen
Reclamebord
We starten een winkel op in Schilde. Er zou een reclamebord tegen de gevel moeten hangen. Bobex kwaliteitscontrole, op 12/05/2009: Het reclamebord zou 6 meter lang en 1 meter hoog moeten zijn met de naam en logo van de winkel. bedankt voor uw offerte.
Belettering auto's, gevels of spandoeken
Limburg
Reclameborden en spandoek
Ik ben op zoek naar een groot en een klein reclamebord, en ook naar een groot reclamespandoek. Bobex kwaliteitscontrole, op 11/05/2009: Tweede offerteaanvraag van deze klant op Bobex. Zie verder in de aanvraag wat er moet opkomen. Bedankt voor uw prijsofferte.
Reclamemateriaal ontwerp
Antwerpen
Reclamebord voor binnengevel van een gebouw
Wij zijn op zoek naar een reclamebord met logo van onze firma op, om aan de binnengevel van het gebouw te hangen. Bevestiging af te spreken met leverancier alsook de grootte van het bord. Logo kan vectorieel geleverd worden en moet in het midden van het bord geplaatst worden. Bobex kwaliteitscontrole, op 13/11/2008: De klant wenst een nieuw ontwerp te laten ontwikkelen voor het reclamepaneel. Hij had graag een witte achtergrond met daarop het logo.

Offerte aanvragen-belettering auto's, gevels of spandoeken
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Ik zal zeker nog beroep doen op Bobex."

J. Lodewyks

"Heel tevreden."

M. D'Hont


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.