Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex België | Ander land

 search

Promotiegeschenken: Ontvang snel meerdere gratis offertesPromotiegeschenken-promotiemateriaal

Ontvang nu meerdere offertes: PromotiemateriaalOfferte aanvragen-promotiemateriaal

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Promotiemateriaal
Oost-Vlaanderen
USB stick met logo
USB stick met logo 2GB of groter. Hoeveelheid is afhankelijk van de prijs. Uitgangspunt 100 stuks.
Promotiemateriaal
Oost-Vlaanderen
Springballen voor school
Ik ben op zoek naar een leverancier van 200 springballen met de naam van de school in het rood op bedrukt.
Promotiemateriaal
Oost-Vlaanderen
Aankopen USB sticks
Wij hadden graag een offerte gekregen voor het aankopen van 2.000 USB-sticks met hanger, 1 GB + opdruk. Bobex kwaliteitscontrole: derde offerteaanvraag op Bobex. Klant gevestigd in Oost-Vlaanderen. Graag uw prijsofferte. Alvast bedankt. Herlancering van deze aanvraag door deze klant.
Promotiemateriaal
Antwerpen
Fluokleurige sjaaltjes met bedrukking
Sjaaltjes voor de Grabbelpasuitstappen. Bobex kwaliteitscontrole: Bedankt voor uw offerteopgave voor 300 exemplaren.
Promotiemateriaal
Antwerpen
Diverse relatiegeschenken
Schrijfpennen met logo Blocnota's met logo USB sticks met logo Vlaggen 70 cm x 20 cm Kleine vlaggen op staander T-shirts met logo op borst Overals met logo op rug Bobex kwaliteitscontrole: Zie logo in bijlage en verderop in de offerteaanvraag voor de gewenste hoeveelheden.
Promotiemateriaal
West-Vlaanderen
Aanvraag concertlampjes
Ik ben op zoek naar concertlampjes (inclusief batterijen) zonder bedrukking. Bobex kwaliteitscontrole: Bedankt voor uw prijsopgave voor 220 exemplaren.
Promotiemateriaal
Antwerpen
Sneeuwbol - sleutelhanger
Ik zou graag weten wat een sneeuwbol-sleutelhanger kost waarin een foto kan geplaatst worden. Bobex kwaliteitscontrole: Afmetingen: 5cm breed op 4 hoog. Ongeveer een 600-tal nodig. Bedankt voor uw offerte.
Promotiemateriaal
West-Vlaanderen
Aanvraag concertlampjes
Ik ben op zoek naar een leverancier voor 600 concertlampjes in sleutelhanger met bedrukking of zonder. Bobex kwaliteitscontrole: Aanvraag van een overheidsinstelling. Bedankt voor uw offerteopgave.
Promotiemateriaal
Limburg
Bedrukken van latjes
Wij willen latjes laten bedrukken als promotiemateriaal in 1 kleur (logog + website + slagzin) De latjes zelf zijn wit (15 cm lang, +/- 3 cm hoog). Bobex kwaliteitscontrole: Graag een prijs voor 2.000 - 3.000 - 4.000 stuks. Graag een gedetailleerde offerte voor deze Limburgse onderwijsinstelling.
Promotiemateriaal
Oost-Vlaanderen
Prijsaanvraag promotievlaggetjes
Ik ben op zoek naar een leverancier van promotievlaggetjes om in de hand te houden. Bedrukt met 3 of 4 kleuren. Bobex kwaliteitscontrole: Bedankt voor uw prijsopgave voor 1.000 of 2.000 exemplaren.
Promotiemateriaal
Vlaams Brabant
Koekendoosjes bedrukken
Ik ben op zoek naar een leverancier voor 750 koekendoosjes bedrukt met logo van de school. Bobex kwaliteitscontrole: Logo in het roze, zie bijlage. Bedankt voor uw prijsofferte voor deze onderwijsinstelling.
Promotiemateriaal
Vlaams Brabant
Aanvraag 500 lampjes
Ik ben op zoek naar een leverancier voor 500 lampjes zoals op de proms. Bobex kwaliteitscontrole: Bedankt voor uw prijsopgave voor deze vereniging uit 1760 Roosdaal.
Promotiemateriaal
Antwerpen
Bedrukte brooddozen
Graag een offerte voor het drukken van brooddozen met daarop het logo van de scouts. Kleur van de doos valt nog te bespreken. Kwantiteit: 200 stuks. Bobex kwaliteitscontrole: Standaardmaat van brooddozen bestemd voor volwassenen/kinderen. Bedankt voor uw prijsopgave.
Promotiemateriaal
Oost-Vlaanderen
Offerteaanvraag kalenders
Voor het nieuwe jaar zijn wij op zoek naar 100 stuks 3-maanden kalender met op elke pagina een nieuwe foto van één van onze werven. 100 stuks bureaukalender horizontaal of verticaal te plaatsen, met op elke pagina een nieuwe foto van één van onze werven. Bobex kwaliteitscontrole: Bedankt voor uw offerteopgave voor deze klant uit 9120 Beveren.
Promotiemateriaal
Oost-Vlaanderen
Tassen, chocolaatjes en muntjes
Ik ben op zoek naar een leverancier van witte bedrukte tassen, bedrukt met ons logo aan de binnenkant (indien mogelijk) met een vierkant onderbordje. Hoeveelheid: 30 stuks. Alsook chocolaatjes en muntjes met op de verpakking ons logo gedrukt, dit ongeveer een 1.000 stuks. Bedrukte draagtassen, milieuvriendelijk plastiek. Bobex kwaliteitscontrole: Het oranje logo van deze klant moet op de zaken bedrukt worden. Bedankt voor uw prijsofferte.
Promotiemateriaal
West-Vlaanderen
Condooms bedrukt met logo
Wij zijn op zoek naar een leverancier voor bedrukte condooms in envelopje met logo. Bobex kwaliteitscontrole: Bedankt voor uw prijsopgave voor 50.000 of 100.000 stuks.
Promotiemateriaal
Limburg
Offerte fietszadelovertrekken
Elk jaar organiseren wij met onze chiro een fuif. Omdat het in 2013 de 10e editie hadden we het idee om promotiemateriaal in de vorm van fietszadelovertrekken te laten maken. Bobex kwaliteitscontrole: Bedankt voor uw prijsopgave voor een 1.000-tal exemplaren.
Promotiemateriaal
Antwerpen
Spaanse waaiers voor danceclub in Antwerpen
Ik zou graag prijsofferte hebben voor : 500-1000 rode (spaanse)waaiers + Het bedrukken ervan met in het wit ons logo op Wel wil ik dit in het groot op de waaier zelf (open vouwende gedeelte) niet op het de kant van het plastiek .Zodaning men enkel het loge ziet als hij open is. Bobex kwaliteitscontrole: Bedrijf is een danceclub gelegen in provincie Antwerpen. Klant wenst twee offertes een voor 500 en een voor 1000 om zo aantal te bepalen.
Promotiemateriaal
Antwerpen
Bedrukte meetlatjes voor jeugdbeweging
Met onze chiro gaan wij elk jaar de scholen rond om reclame te maken voor onze jeugdbeweging. Dit jaar zou ik dat willen doen door bedrukte meetlatjes af te geven aan de kinderen, bedrukt met ons chirologo en een klein tekstje. Het zou gaan over ongeveer 1000 stuks. Bobex kwaliteitscontrole: Aan de linker kan zou deze klant het rode logo doen, aan de rechterkant het andere logo (zie bijlage). Bedankt voor uw prijsopgave.
Promotiemateriaal
Antwerpen
Latje met reclameopdruk
Ik ben op zoek naar een leverancier voor latjes van 15 cm met reclameopdruk. Bobex kwaliteitscontrole: Naam van deze klant en contactgegevens moeten erop komen. Bedankt voor uw offerte.
Promotiemateriaal
Vlaams Brabant
Plastieken vouwbare meters
Plastieke vouwbare meters voor de bouwindustrie met onze firmanaam enerzijds en gsm nr anderzijds. Bobex kwaliteitscontrole: Bedankt voor uw prijsofferte voor 100 stuks en prijsofferte voor 200 stuks.
Promotiemateriaal
Henegouwen
Relatiegeschenken / promotiemateriaal voor kinderen
Voor een klant zijn wij op zoek naar relatiegeschenken/promotiemateriaal voor kinderen. De bedoeling is de mascotte van zijn organisatie op allerlei kindvriendelijke gadgets, denkend aan een frisbee, strandbal, schuifpuzzel, drinkbus, brooddoos, ballonnen,... Met de bedoeling, deze tijdens festivals te verdelen. Bobex kwaliteitscontrole: Graag een prijsopgave voor 500, 1000, 1500, 2000 exemplaren.
Promotiemateriaal
Vlaams Brabant
3D brillen of slaapmaskers
Ik ben op zoek naar gepersonalisseerde 3D-brillen of gepersonaliseerde slaapmaskers op korte termijn. Bobex kwaliteitscontrole: Bedankt voor uw offerteopgave voor 200 exemplaren.
Promotiemateriaal
Oost-Vlaanderen
Offerteaanvraag USB sticks
Ik ben op zoek naar 800 Usb sticks, goedkoopste model, 2 of 4Gb. Eenzijdig bedrukt met logo 3 kleuren. Eventueel meerprijs voor data pre-load. Bobex kwaliteitscontrole: Bedankt voor uw prijsofferte voor een budget model, dienen om een catalogus gratis aan klanten mee te geven.
Promotiemateriaal
Limburg
Offerte latjes
Wij zijn op zoek naar latjes (15cm) gemaakt van hard plastiek met opdruk (we willen het latje volkribbelen met woorden allemaal door elkaar) dus de hele lat benutten. Bobex kwaliteitscontrole: Offerteaanvraag voor een Limburgse school. Bedankt voor uw prijsofferte voor 3.000 stuks.

Offerte aanvragen-promotiemateriaal
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Heel handig om een overzicht te hebben van alle prijzen van de verschillende leveranciers."

"Ik vind dit een zeer gemakkelijke methode om prijsoffertes te bekomen. En dit op een snelle en..."

K. Reyns


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.