Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex België | Ander land

 search

Problemen met wanbetalers: Ontvang snel meerdere gratis offertesProblemen met wanbetalers-incassobureau

Ontvang nu meerdere offertes: IncassobureauOfferte aanvragen-incassobureau

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Incassobureau
Antwerpen
Incassobureau voor bedrijf te Antwerpen
Graag een offerte voor mijn openstaande facturen naar particulieren toe terug te vorderen. Dit betreft facturen van geboekte reizen van een 15 a 20 tal personen. Het openstaand bedrag ligt tussen de 5000€ en 10.000€ Deze mensen zijn allemaal gedomicilieerd in België. Gelieve mij te contacteren om hierover af te spreken.
Incasso
Antwerpen
Incasso te Deurne
Ik verkoop pakketten prepaidkaarten aan krantenwinkels en detailhandelaars. Het gaat hier over ongeveer 50 klanten waarbij ik het gevoel krijg dat ik juridisch druk moet zetten. Dit zijn bedragen tussen 1000 en 2000 euro.
Incasso
Oost-Vlaanderen
Incasso voor een elektricien in Lovendegem
Ik heb een particulier die momenteel nog een rekening heeft openstaan van 1900 - 2000€. Ik stuur nu een laatste brief duur en zou vanaf volgende week graag willen opstarten met een incasso.
Incasso
Brussel
Incasso voor een bedrijf in Brussel
We hebben enkele rekeningen die open blijven staan. Dit gebeurd wel vaker maar meestal betalen de bedrijven na een periode van 30 dagen, maar momenteel zijn er enkele rekeningen waarmee er problemen zijn. Het totale bedrag zou tussen de 50.000 en de 70.000 € liggen. Wij doen enkel zaken met bedrijven met een Belgische Btw-nummer.
Incasso
Limburg
Incasso voor een achtitectenbureau in Berbroek
We hebben enkele rekeningen openstaan bij zowel particulieren als bedrijven. Gemiddeld is elke rekening tussen de 1000 en de 3000€. We hebben reeds een advocaat op een zaak gezet, maar omdat dit nogal traag vooruit gaat wensen we offertes te ontvangen van Incassobureaus. We doen enkel zaken met Belgische bedrijven en particulieren.
Incassobureau
Oost-Vlaanderen
Incassobureau voor een huisbaas in Beveren
Ik heb een huurder die al 1 jaar en 3 maanden zijn huur niet betaald. Het gaat om een totaalbedrag van €8000,- Het vredesgerecht heeft me voorgesteld om contact op te nemen met de incassobureau. Wat gaat het me kosten als ik een incassobureau inschakel? Graag een vrijblijvende offerte.
Incassobureau
Oost-Vlaanderen
Incassobureau voor een bedrijf in Oost-Vlaanderen.
Ik wil graag een offerte ontvangen van een incassobureau. Het geld innen van bedrijven die facturen niet op tijd betalen. En in de toekomst wanbetalers tegen te gaan. Alvast bedankt!
Incassobureau
Antwerpen
Incassobureau voor een vzw in Antwerpen.
Een particulier heeft bij ons een onbetaalde factuur openstaan van €198,-. Nu weet ik niet of een incassobureau relevant zal zijn voor dit bedrag. De factuur staat open sinds eind maart. Graag een offerte.
Incasso
West-Vlaanderen
Incassobureau voor terugvorderen van onbetaalde facturen voor een bedrijf in West-Vlaanderen
Wij zitten met een aantal aanslepende achterstallige betalingen. Bedankt voor uw prijsofferte wat er mogelijk is om deze alsnog te gaan innen.
Incasso
Antwerpen
Offerteaanvraag incassobureau voor bedrijf in Antwerpen
Meeste van onze klanten beschikken over een BTW-nummer, maar particulieren horen ook bij onze wanbetalers. Wij moeten zo'n 20 ŕ 30.000 EUR terugvorderen. Graag een voorstel en meer informatie. Bedankt.
Incassobureau
Antwerpen
Incassobureau voor terugvorderen van onbetaalde facturen, Antwerpen
Wij hebben nu een 3-tal facturen die nog steeds onbetaald blijven, dit voor een globaal bedrag van zo'n 30.000 EUR. Graag een incassobureau die het geld voor ons zou kunnen terugvorderen. Bedankt.
Incassobureau
Antwerpen
Incassobureau voor freelancer, Antwerpen
Ik werk nu al 12 jaar lang als freelancer voor een vertaalbureau en ben voor de eerste keer geconfronteerd aan een zeer lastige debiteur. Ik had dus graag eens geweten wat de mogelijkheden zijn voor het terugvorderen van 2 onbetaalde facturen, dit voor een bedrag van 1.100 EUR. Alvast bedankt voor de snelle reactie!!
Incassobureau
Antwerpen
Incassobureau voor bedrijf in Antwerpen
Vooreerst krijgen we te maken met een slecht betalende klant. Het moet eens de eerste zijn zeker. Daarom had ik graag van u vrijblijvend een offerte ontvangen, vermoed dat we in de toekomst nog wel vaker dergelijke praktijken zullen meemaken. Firma kent zowel grote projecten als kleinschalige, bedragen dat kunnen openstaan zijn dan ook variërend. Alvast bedankt voor de moeite.
Incassobureau
Vlaams Brabant
Terugvorderen van achterstallige huur, Vlaams Brabant
Ik ben zelf particulier die appartementen verhuurd (in totaal 3 appartementen). Vorige maand had ik 1 huurder die reeds 1 maand achter stond en die gisteren is komen betalen. Aangezien ik niet wil dat dit ieder maand gebeurd had ik graag even willen weten hoeveel het mij zou kosten om beroep te doen op een incassobureau. Ter informatie: huur voor de diverse appartementen bedraagt: 1x 799 euro/ 1 x 560 euro/ 1 x 535 euro. Alvast bedankt.
Incassobureau
Antwerpen
Incassobureau voor terugvorderen onbetaalde factuur, Antwerpen
Wij moeten een factuur terugvorderen van een klant (B2B). Betreft een onbetaalde factuur van zo'n 46.000 euro. Graag wat informatie omtrent de mogelijkheden. Bedankt.
Incassobureau
West-Vlaanderen
Terugvorderen van onbetaalde facturen, West-Vlaanderen
Leverancier gezocht voor het terugvorderen van een 6-tal facturen (van dezelfde persoon) voor een globaal bedrag van zo'n €4.000. Heb reeds al verschillende herinneringen gestuurd + aangetekende zendingen, die ik gewoon terug krijg !! Graag had ik willen weten indien ik beroep kan doen op jullie, en dit zonder advocaat. Alvast bedankt voor het snel antwoorden.
Incassobureau
Antwerpen
Incassobureau voor terugvorderen van facturen bij wanbetalers, Antwerpen
Als bouwfirma werk ik nu al samen met een incassobureau maar heb wat last met de communicatie onderling. Ik ben dus op zoek naar nieuwe alternatieven. Voor het ogenblik heb ik 2 openstaande facturen staan voor een bedrag van iets meer dan €3.000 (1x B2B/ 1x B2C). Graag een voorstel. Bedankt.
Incassobureau
Oost-Vlaanderen
Incassobureau voor brouwerij in Oost-Vlaanderen
Graag had ik wat informatie gekregen omtrent uw diensten. Graag een voorstel voor het terugvorderen van onbetaalde facturen om een BELEEFDE manier, zonder enig dreigement! Alvast bedankt.
Incassobureau
West-Vlaanderen
Incassobureau voor groothandel in West-Vlaanderen
Wij zijn een groothandel in geschenkartikelen en werken voornamelijk met KBC commercial finance voor het innen van de facturen die verzekerd zijn, ik zoek een incassobureau voor de andere klanten die rechtstreeks aan ons moeten betalen. Dit zijn zowel Belgische als buitenlandse klanten. Graag een voorstel. Bedankt.
Incassobureau
Antwerpen
Terugvorderen openstaande betalingen voor kinderdagverblijf, Antwerpen
Incassobureau gezocht voor het terugvorderen van een aantal openstaande betalingen van kinderopvang; +/- 969 euro nog terug te vorderen, +/- 1.000 euro al teruggevorderd via schuldbemiddelaar. Bedankt.
Incassobureau
Brussel
Last van wanbetalers, Brussel
Zoals velen hebben wij wat last met wanbetalers. Graag had ik wat informatie gekregen alsook een voorstel voor een incassobureau. Hoe gaan jullie tewerk? Wat is uw kostprijs, ... Bedankt.
Incassobureau
Limburg
Incassobureau voor terugvorderen van onbetaalde facturen bij particulieren
Als bedrijf heb ik, zoals alle anderen, wat last van wanbetalers, dit zijn voornamelijk particulieren die slim willen doen en die de deur dicht smijten. Graag had ik willen weten wat een incassobureau kost, hoe het werkt, .... Voor het ogenblik 2 openstaande facturen waarvan 1 x 300 euro alsook een tweede voor een bedrag van 3.000 euro. Bedankt voor uw voorstel.
Incassobureau
Antwerpen
Incassobureau voor tegelbedrijf in Antwerpen
3 facturen + 1 credit nota totaal voor 28.631,50 € te innen als onderaannemer t o v hoofdaannemer; bouwsector. Graag een voorstel. Bedankt.
Incassobureau
West-Vlaanderen
Incassobureau voor terugvorderen van onbetaalde factuur, West-Vlaanderen
Na 3 aanmaningen willen we verdere stappen ondernemen. Graag een voorstel. Alvast bedankt.
Incassobureau
Oost-Vlaanderen
Informatie voor incassobureau
Mijn echtgenoot is aannemer en zit met een aantal slechte betalers. Graag had ik wat informatie willen krijgen alsook een voorstel voor het terugvorderen van onbetaalde facturen via een externe dienst. Wat kost dit, hoe zit dat in elkaar. Een aantal dossiers hebben we verstuurd naar de advocaat aangezien het hier gaat over grote bedragen (+/- 14.000 euro). Alvast bedankt voor de snelle reactie.

Problemen met wanbetalers

U geeft uw klanten krediet als een blijk van vertrouwen. Uiteraard, zo bouwt u een goede band op met de klant in kwestie. Het grootste deel van de Belgische ondernemingen is gezond en zal zijn schuld ook wel betalen. Maar zelfs een beperkt aantal late betalers - of erger faillissementen - tasten uw winst rechtstreeks aan. Je doet er dus goed aan een aantal incasso-oplossingen te vergelijken.

Wordt u ook steeds vaker geconfronteerd met klanten die hun betalingsverplichting niet nakomen? Door de aanhoudende economische problemen wordt het elke dag moeilijker een goede werkkapitaalcyclus te garanderen. Een snelle terugvordering van schulden zou veel bedrijven een stevig handje kunnen helpen.

Steeds meer ondernemers komen dus in de problemen door wanbetalers. Hebt u openstaande facturen en wenst u uw geld sneller te innen? Vul onze vragenlijst en ontvang gratis advies. Wij bestuderen uw vraag en brengen u in contact met verschillende incassobureaus, zo kan u rustig en doordacht een beslissing nemen.

Openstaande facturen die maar niet betaald worden zijn een reële bedreiging voor de financiële gezondheid van uw bedrijf. De energie en tijd die het vraagt om dit zelf op te volgen kan u beter gebruiken voor klanten die wel betalen. Laat het debiteurenbeheer van uw bedrijf dan ook over aan een extern bureau. Zij gaan op een professionele manier om met uw slecht betalende klanten.

Respectvolle geldterugvordering is niet evident maar wel van vitaal belang voor elk bedrijf. De vrees om klanten te verliezen houdt vele ondernemers tegen een incassobureau in te schakelen. U moet echter weten dat deze bureaus ervaring hebben met het innen van onbetaalde facturen. Een incassobureau weet hoe ze wanbetalers kunnen overtuigen zonder de commerciële band met uw bedrijf te verbreken.

Leg ons uit wat u wenst en vind de beste oplossing. Rekenen op een incassodienst is een goed idee. Vul daarom onze vragenlijst in. Wij brengen u in contact met verschillende incassobureaus en zij bezorgen u tot drie verschillende offertes. U vergelijkt zelf de offertes en kiest zo het beste bureau.Offerte aanvragen-incassobureau
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"We zijn goed geholpen. Dank u voor de snelle service!"

J. Hoedenaeken

"Vlotte werking. Heel accuraat."

P. Lebeer


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.