Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex BelgiŽ | Ander land

 search

Printing: Ontvang snel meerdere gratis offertesPrinting-drukken van folder, flyer of affiche

Ontvang nu meerdere offertes: Drukken van folder, flyer of afficheOfferte aanvragen-drukken van folder, flyer of affiche

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Speciaal drukwerk
Antwerpen
Stickervellen kraslaag
Wij zouden graag een geboortekaartje met kraslaag maken. Voor het kraslaagje zoeken we een plaats waar we stickervellen met kraslaag kunnen kopen of laten aanmaken, liefst groter dan 5cm doorsnede. Ik weet dat je kant-en-klare kraskaartjes kan kopen, maar wij willen dit graag toepassen op ons eigen ontwerp. Oplage is niet gekend, eventueel een richtprijs voor 150 of 250 exemplaren. Bobex kwaliteitscontrole: Deze klant houdt zich daarmee bezig in bijberoep. Indien u nog vragen hebt mag je de klant gerust telefonisch of via e-mail bereiken. Alvast bedankt.
Speciaal drukwerk
Geen regio
Bedrukt toiletpapier
Om de nationale campagne handhygiŽne bij onze medewerkers extra onder de aandacht te brengen wensen wij als ziekenhuis toiletpapier bedrukt met een hygiŽneboodschap te verspreiden over de personeelstoiletten. Bobex kwaliteitscontrole, op 19/12/2008: Er kan een PDF aangeleverd worden met de af te drukken tekst in. De klant had graag een offerte ontvangen voor 500, 1000 en 1500 stuks. Gelieve een gedetailleerde offerte op te stellen.
Drukken van folder, flyer of affiche
Oost-Vlaanderen
Folders danslessen
Ik zou graag 5000 duizend kleurencopies laten maken van een A4-blad. Bobex kwaliteitscontrole, op 09/12/2008: Het af te drukken document dient op wit offset papier gedrukt te worden. Er kan een elektronische versie van het af te drukken document aangeleverd worden.
Drukken van folder, flyer of affiche
Oost-Vlaanderen
Folders en leaflets
Ik zou graag leaflets laten maken in mijn huisstijl en met foto's : sober, mooi, stijlvol met de vermelding van naam, adres, datum erop. Verder wens ik ook folders te laten drukken met voorstelling van modellen en prijzen, de naam van het bedrijf en het adres erop. Bobex kwaliteitscontrole, op 01/12/2008: Er dienen 5000 exemplaren in het totaal gedrukt te worden. De klant wenst mat papier te gebruiken van 90 gr/m≤. Het document moet een hoogte hebben van 300 mm op een breedte van 150 mm. De klant wenst een gedetailleerde offerte te ontvangen via de Bobex-website.
Speciaal drukwerk
West-Vlaanderen
Drukken van stickers
Wij willen voor onze vereniging stickers laten drukken om ons materiaal en dergelijke te naamtekenen. Deze stickers zouden 2 kleuren moeten bevatten en weersbestendig zijn. Formaat: +/- A7. Bobex kwaliteitscontrole, op 21/11/2008: De klant heeft 300 ŗ 400 stickers nodig. Het materiaal dat aan de drukker zal aangeleverd worden, bestaat uit een document in elektronisch formaat.
Drukken van folder, flyer of affiche
Brussel
Drukken van postkaarten
Ik zoek een drukker voor het drukken van postkaarten. De postkaarten dienen recto-verso afgedrukt te worden op papier van minimum 400g. Er dienen 15000 exemplaren afgedrukt te worden. Bobex kwaliteitscontrole, op 20/11/2008: Het gewenste formaat voor de postkaarten is A6. De klant wenst gebruik te maken van mat papier. Iedere verpakking moet 2500 postkaarten bevatten. Het af te drukken document zal als elektronisch formaat aan de drukker gegeven worden.
Drukken van folder, flyer of affiche
Brussel
Afdrukken van posters
Ik ben op zoek naar een drukker om 75 posters te laten afdrukken. De posters zouden op A2-formaat moeten worden afgedrukt. Het aangeleverde document zal in een PDF A2 pressquality formaat zijn. Gelieve in kleur af te drukken op 172 gr/m≤ papier. Ik had graag een glossy afwerking. Bobex kwaliteitscontrole, op 19/11/2008: Er dienen 45 posters in het Nederlands en 30 posters in het Frans gedrukt te worden. De klant wenst een prijsofferte te ontvangen voor digitale druk. Er zijn geen perforaties nodig.
Speciaal drukwerk
Geen regio
Flyers A4 met krasvlakjes
Wij zijn op zoek naar een belgische drukker die ons van flyers met krasvlakjes kan voorzien. Bobex kwaliteitscontrole, op 18/11/2008: De klant bevindt zich in Nederland, meer bepaald te 6716 Ede (Gelderland). Hij wenst 50.000 exemplaren te laten drukken. De flyers dienen voorzien te worden van 40 krasvlakjes en gevouwen te worden naar een A5-formaat. De klant wenst een 4-kleurendruk.
Drukken van brochure of catalogus
Geen regio
Drukker voor brochures met verlopende pagina's
Wij zijn op zoek naar een belgische drukker voor brochures met verlopende pagina's. Omvang: cover (met extra flap) + 12 bladzijden Formaat A4 oblong, de eerste zes binnenpagina's telkens 12.5 mm korter Papier: cover in maco 300 grams mat, binnenwerk in maco mat 170 grams Bedrukking in full colour Afwerking: 2x geniet in de rug Oplage: 50.000 stuks 10.000 meer in de dezelfde run Kan u de prijs vermelden indien cover in 250 gram en binnenwerk in 150 gram wordt gedrukt. Bobex kwaliteitscontrole, op 18/11/2008: De klant bevindt zich in Nederland, 6716 Ede (Gelderland). Hij wenst een brochure van 15 pagina's te laten drukken in 4-kleurendruk. Alles zou op mat papier moeten worden gedrukt en de pagina's op de binnenzijde moeten tweezijdig worden bedrukt.

Offerte aanvragen-drukken van folder, flyer of affiche
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Tevreden met de verschillende info die we hebben gekregen."

M. Peeters

"Snelle reacties van goede leveranciers."

J. Loyens


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.