Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex Belgi | Ander land

 search

Prijsvergelijk: Ontvang snel meerdere gratis offertesPrijsvergelijk-voertuiglokalisatie

Ontvang nu meerdere offertes: VoertuiglokalisatieOfferte aanvragen-voertuiglokalisatie

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Dakisolatie
West-Vlaanderen
Isolatie buitenkant plat dak in de regio Oostende
Ik wens het dak van het appartement dat ik verhuur te laten isoleren. Plat dak met roofing , 4 schouwen, n koepel, opp. +100m, bouwjaar 1965.
Dakisolatie
Antwerpen
Isolatie binnenkant dak in de regio Beerse
Ik zou het dak van mijn prive te laten isoleren. Hellend dak met dakpannen zonder onderdak, opp. +90m, huis van 1963.
Dakisolatie
Antwerpen
Isolatie binnenkant dak in de regio Vorselaar
Ik wens het dak van mijn prive te laten isoleren. Hellend dak met dakpannen en onderdak, opp. 130m, huis van 1996.
Dakisolatie
Oost-Vlaanderen
Dakisolatie in Hoorbeke
Geachte, Als eigenaar van een vrijstaande woning van de jaren 20 zoeken we iemand die het dak kan isoleren. Het dak is van 2001. Onze zolder is toegankelijk en er zijn 2 veluxen en 2 schouwen ( langs elke zijde 1) in het dak. Kan u mij bellen voor een plaatsbezoek. Dank u, Ilse
Dakisolatie
Oost-Vlaanderen
Isolatie binnenkant dak in de regio Aalst
Ik zou het dak van mijn woning die ik verhuur willen laten isoleren. Hellend dak met dakpannen en onderdak en dampfolie, opp. 45-50m.
Dakisolatie
Antwerpen
Isolatie buitenkant plat dak in de regio Deurne
Ik wens het dak van mijn prive willen laten isoleren. Plat dak met roofing zonder koepel, opp. 45m. Rijhuis van 1955.
Tankkaart
Vlaams Brabant
50 Tankkaarten in Groot-Bijgaarden
We zoeken een vergelijk voor een 50tal kaarten. Nu zijn we bij Lukoil. Er is 1 benzine en de rest is enkel diesel. Kan u mij contacteren samen met een mooie offerte voor 50 tankkaarten
Dakisolatie
Vlaams Brabant
offerte dakisolatie in Londerzeel
We zijn eigenaar. De woning dateert van 1984. De dakbedekking zijn pannen. De zolder is gedeeltelijk kruipzolder, gedeeltelijk kan je rechtstaan. Er is geen onderdak. Er zijn geen ramen in het dak. We wensen de vloer te laten isoleren (jaren geleden hebben ze ons spuiten voorgesteld, maar dan kan je er niet meer op lopen, en we zouden tochop een gedeelte van de zolder willen kunnen gebruiken. We willen er toch ook nog gedeeltelijk op kunnen lopen De oppervlakte van de vloer is tussen 30 en 40 m2. We willen met de firma bekijken hoe we best isoleren: dak? vloer?
Dakisolatie
Antwerpen
Platte dak isolatie in Merksem
Beste, Ik zoek offertes voor platte dak isolatie. Het huis is van 1965 en is een rijwoning met 12 m gevel. Het platte dak dat moet gesoleerd worden is 6m op 12 m. Er ligt nu roofing en steentjes op het platte dak. Aan de mos afzetting te zien liggen ze er al lang. Er zit 1 koepel in van anderhalve meter op 1 m.
Dakisolatie
West-Vlaanderen
Dakisolatie voor een plat dak in Pittem
Beste, Wij zijn eigenaar van een vrijstaande woning die ik verhuur. Er zijn geen lichtkoepels te bespeuren. Er is afgewerkt met gewone roofing. Heel de woning heeft een plat van meer dan 100m. Graag contact nemen voor een afspraak en offerte. Met vriendelijke groeten,
Dakisolatie
West-Vlaanderen
Dakisolatie voor een woning in Waregem
Ik ben eigenaar van een rijwoning met 10m gevel. Oud maar goed dak. Onderdak is aanwezig. Geen Veluxen aanwezig maar wel een schouw op de zijkant. Isoleren langs de binnenkant is een must. Gewone oranje dakpannen.
Alarmsysteem
Antwerpen
Alarmsysteem en camerabeveiliging in horecazaak te Lier
Vrij dringend, we willen nog genieten van het belastingsvoordeel voor onze zaak.
Dakisolatie
Oost-Vlaanderen
Dakisolatie voor een woning in Gent
Ikzelf ben de huurder van deze woning , maar ik heb van de eigenaar de toestemming gekregen deze werken uit te voeren indien ik een uitgebreide prijsvergelijk van verschillende leveranciers maak. Er is reeds een onderdak, maar het is nog niet winddicht gemaakt. Graag wens ik deze via de zolder te isoleren. Deze is bereikbaar. Zo'n 60m te isoleren. Hier is wel al een dakvenster in berekent en later wens ik er ook nog een tweede te plaatsen. De bekleding zijn gewone dakpannen.
Tankkaart
Vlaams Brabant
Tankkaart offerte voor zelfstandige
Ik start binnenkort als zelfstandige en ben op zoek naar een brandstofkaart voor het gemak alsook voor de facturatie enz. Kan u mij een offerte bezorgen van de verschillende tankkaarten en de daarbijhorende kortingen? Kunnen meerdere tankstations gecombineerd worden?
Voertuiglokalisatie
Antwerpen
Offerte aanvraag voor tracking systeem voor 5 bestelwagens, Antwerpen
Tracking syteem dat mij in staat stelt om te controleren wanneer en waar er gereden is en tegen welke snelheid.
Voertuiglokalisatie
West-Vlaanderen
Voertuiglokalisatie voor een bedrijf in West-Vlaanderen
Ik wil graag een blackbox voor onze 10 bestelwagens. Graag een prijsofferte van verschillende leveranciers zodat we een vergelijking kunnen maken.
Voertuiglokalisatie
Antwerpen
Offerteaanvraag Track&Trace systeem voor een bedrijf in Birgerhout.
Graag een offerte van een voertuigvolgsysteem. We hebben 9 personenauto's en 1 bestelwagen.
Voertuiglokalisatie
West-Vlaanderen
Voertuiglokalisatie systeem voor fijnbakkerij in West-Vlaanderen
Het is de bedoeling mijn chauffeurs te kunnen controleren waar ze zijn of zaten of hoe lang de wagen stilstaat bij een levering. Hoe lang ze losten of laden op bepaalde plaatsen en bij eventuele diefstal mijn voertuig te kunnen lokaliseren. Graag een prijsopgave. Bedankt.
Voertuiglokalisatie
West-Vlaanderen
Voertuiglokalisatie systeem voor bedrijf in Damme
Graag een voorstel voor een voertuiglokalisatiesysteem, dit voor 2 bestelwagens. Graag een voorstel van enkele bestaande mogelijkheden zoals bv registratie van tijdstip vertrek op de werf. Alvast bedankt voor de snelle reactie.
Voertuiglokalisatie
Antwerpen
Opvolging van het personeel
Graag een prijsvoorstel voor een track en trace systeem, dit voor het opvolgen van het personeel. Alvast bedankt voor de snelle reactie.
Voertuiglokalisatie
Limburg
Opvolgingssysteem voor bestelwagens
Ik zoek een opvolgingssysteem voor 4 bestelwagens i.v.m. bewijsvoering dat de voertuigen niet voor particuliere doeleinden gebruikt worden. Bedankt.
Voertuiglokalisatie
Antwerpen
Visuele aanduiding lokatie bedrijfsvoertuig
Graag een visuele aanduiding van de locatie waar het voertuig zich bevindt, al dan niet "on line". Aantal wagens: 2. Bedankt voor uw prijsofferte en voorstel.
Voertuiglokalisatie
West-Vlaanderen
Voertuiglokalisatie systeem voor klusjesdienst in Kortrijk
Als klusjesdienst hebben we momenteel 4 dienstwagens in gebruik. Doordat we niet altijd weten waar de medewerkers op een bepaald moment zich bevinden, en we regelmatig dringende zaken moeten oplossen, zou het handig zijn om op elk moment te weten waar de voertuigen zich bevinden. Zo kunnen we bij dringende interventies de dichtstbijzijnde dienstwagen sturen ter oplossing van het probleem.
Voertuiglokalisatie
Oost-Vlaanderen
Lokaliseren voertuig van vertegenwoordiger
Graag een prijsopgave + bijkomende inlichtingen omtrent voertuiglokalisatie. Wat bieden jullie aan? Betreft hier een enkele wagen (om te beginnen), dit om te kunnen zien waar mijn vertegenwoordiger zich op dat ogenblik bevindt. Alvast bedankt. De savoir ou se trouvent mes vendeurs
Voertuiglokalisatie
Oost-Vlaanderen
Tracking systeem met mogelijkheden naar rapportering toe
Graag een gedetailleerde prijsopgave voor een tracking systeem met goede mogelijkheden naar rapportering toe. Om te beginnen 1 wagen (personenwagen - kleinere type), om later in het jaar uit te breiden naar 2 wagens. Alvast bedankt.

Prijsvergelijk

Wenst u de activiteiten van uw mobiele teams beter te beheren en overbodige verplaatsingen te vermijden? Wij helpen u. Ontvang nu 3 voorstellen en vergelijk.

Leid uw personeel in goede banen

Hebt u mobiel personeel in uw bedrijf? Dan zal voertuiglokalisatie u ten goede komen. Geolokalisatie zal u helpen om uw chauffeurs, leveranciers, werfpersoneel, technici, verkopers en vertegenwoordigers in goede banen te leiden. Met Fleet Management systems kan je volgende dingen:

 • Zie welke technicus het dichtst bij de klant is
 • Beheer uw mobiel personeel
 • Verhoog de productiviteit van uw verkoopteams
 • Vermijd nutteloze verplaatsingen van uw vertegenwoordigers
 • Verbeter de veiligheid van uw chauffeurs
 • Beveilig uw materiaal
 • Verkort het aantal afgelegde kilometers
 • Hou eco-scores van uw personeel bij
 • Bevorder eco-driving
 • Verlaag de benzinekosten van uw vloot
 • Ga voor een ecologisch bedrijf
 • Krijg overzicht over welke opdrachten uitgevoerd zijn

Met Real-time tracking van voertuigen zal uw onderneming efficiënter te werk kunnen gaan. Het zal uw winsten ten goede komen. Bovendien is het een handig hulpmiddel om uw klanten een nog betere dienstverlening te bieden. Geen wonder dat steeds meer bedrijven gebruik maken van track en trace.

U kan kiezen voor een Geofencing-optie. Met deze optie baken je een bepaald gebied af. Wanneer de auto, camion, camionette, ... buiten dit gebied gaat krijg je een melding. Maar ook voor vele andere dingen kan je een melding krijgen. Zo kan je ervoor zorgen dat je een SMS krijgt wanneer het autoalarm afgaat. Of dat je een mail krijgt wanneer de auto aan een bepaald aantal kilometers zit en dus nog eens naar de controle zou moeten. Vraag daarom meer informatie aan. Vul onderstaand formulier in en kom in contact met verschillende leveranciers. Zo vergelijk je zelf de mogelijkheden en kosten van voertuigtracking in België.

Je kan ook kiezen voor een heel aantal andere beveiligingsopties. Zo kan je ervoor zorgen dat je het voertuig van op afstand onbruikbaar kan maken. Stel dat jouw auto gestolen wordt. Dan kan je met één enkele muisklik de motor onbruikbaar maken. De auto zal vanaf dan niet meer kunnen starten, tot jij de actie ongedaan maakt.

Zeg wat u wenst en ontvang verschillende offertes

Wenst u ook te gaan voor een efficiënt beheer van uw buitendiensten? En zou u ook graag geen overbodige ritten meer laten doen door uw personeel? Vul de vragenlijst hieronder in en ontvang snel offertes voor track en trace van uw voertuigen.Offerte aanvragen-voertuiglokalisatie
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Zeer tevreden, want we werden snel opgebeld door leveranciers."

I. Stam

"Vlotte samenwerking. We zijn inderdaad tevreden."

L. VANDER SCHUEREN


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.