Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex Belgi | Ander land

 search

Prijsopgave frisdrankautomaat: Ontvang snel meerdere gratis offertesPrijsopgave frisdrankautomaat-koude drankautomaat

Ontvang nu meerdere offertes: Koude drankautomaatOfferte aanvragen-koude drankautomaat

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Koude drankautomaat
West-Vlaanderen
Aanvraag Koude drankautomaat te Roeselare
Het betreft een nieuwe vestiging (opgestart in februari 2015). Momenteel heb ik nog geen leverancier, ik wil een toestel huren. Ik zou dit toestel binnen willen plaatsen in de wachtzaal van ons rijexamencentrum. De wachtende klanten zouden hiervan gebruik maken.
Koude drankautomaat
Oost-Vlaanderen
Nieuwe drank- en snackautomaat
Wij hebben nu een oude automaat staan, maar deze functioneert niet langer naar behoren. Wij wensen ook het aanbod uit te breiden met warme dranken en snacks.
Koude drankautomaat
Antwerpen
Offerteaanvraag frisdrankautomaat
Wij halen nu onze drank bij de kruidenier iets verderop. Dit wordt door onze baas betaald, maar dit begint iets te duur uit te vallen, dus hadden we graag eens gekeken wat de mogelijkheden zijn van een automaat.
Koude drankautomaat
Vlaams Brabant
Frisdrankautomaat voor de groendienst in Leuven
De drankautomaat zou binnen in het gebouw van de groendienst worden geplaatst. Hier zou het vooral gebruikt worden door het personeel. Graag een offerte voor huren en kopen. Wij wensen enkel frisdranken en dus geen water.
Koude drankautomaat
Vlaams Brabant
Frisdrankautomaat voor een 10-tal medewerkers
Wij werken hier momenteel met 7 personen, maar daar komen in de toekomst nog een aantal mensen bij zodanig dat we met een 10-tal mensen zullen zijn. Bedankt voor uw prijsofferte voor een frisdrankautomaat voor al deze medewerkers.
Koude drankautomaat
Oost-Vlaanderen
Frisdrankautomaat om in een serviceflat te plaatsen
Voor een serviceflat zijn wij op zoek naar een frisdrankautomaat. Bedankt voor uw offerteopgave.
Koude drankautomaat
Antwerpen
Frisdrankenautomaat voor een vereniging in Antwerpen.
Wij zijn een VZW vakantieverblijf en willen graag een frisdrankenautomaat plaatsen voor vakantiegangers. In het weekend zijn er makkelijk 80-man aanwezig. Doordeweeks wat minder. Graag een offerte.
Koude drankautomaat
Vlaams Brabant
Frisdrankautomaat voor voetbalclub in Vlaams Brabant
We hebben een voetbalclub en met deze club staan we onder contract bij een brouwer. Nu zouden we graag een drankautomaat in de kleedkamers plaatsen omdat tijdens de trainingen de kantine niet altijd open kan zijn. Eventueel hebben we interesse in een automaat huren of er een aan te kopen met onderhoud.
Koude drankautomaat
West-Vlaanderen
Offerteaanvraag frisdrankenautomaat voor een bedrijf in West-Vlaanderen.
Graag een offerte te ontvangen van een frisdrankenautomaat. 59 personen kunnen er dagelijks gebruik van maken. Alvast bedankt voor de offerte
Koude drankautomaat
Oost-Vlaanderen
Frisdrankautomaat voor kringwinkel
Wij zijn een sorteermagazijn van meubelen, huisraad en kledij en hebben continu een 50-tal mensen op onze werkvloer lopen. Bedankt voor uw prijsofferte.
Koude drankautomaat
Limburg
Frisdrankautomaat voor bed & breakfast
Wij gaan met onze B&B nog uitbreiden en hadden graag een offerte ontvangen voor het plaatsen van een frisdrankautomaat. Bedankt voor uw offerteopgave.
Koude drankautomaat
Limburg
Frisdrankautomaat voor fitnesscentrum te Limburg
Ik ga een fitness centrum overnemen en zoek geschikte sportdrank automaten voor de leden.
Koude drankautomaat
West-Vlaanderen
Offerteaanvraag frisdrankenautomaat voor een paardenfokkerij.
We hebben al een frisdrankenautomaat, en wensen graag een prijsvergelijking te maken met andere leveranciers. Het gaat om een kleine automaat voor 58 personen per dag.
Koude drankautomaat
West-Vlaanderen
Frisdrankautomaat voor broodjeszaak in Koekelare
Ons huidig frisdrankautomaat is aan vervanging toe. Graag een voorstel voor een nieuwe. Bestemd voor buitenverkoop, broodjeszaak. Alvast bedankt.
Koude drankautomaat
Limburg
Offerteaanvraag frisdrankenautomaat voor een basisschool in Maasmechelen
Voor onze basisschool in Maasmechelen zijn wij op zoek naar een frisdrankenautomaat die gebruikt zal worden door meer dan 30 man per dag.
Koude drankautomaat
West-Vlaanderen
Frisdrankenautomaat voor een hotel in Blankenberge.
Voor een hotel in Blankenberge wensen wij een frisdrankenautomaat te plaatsen. We hebben 54 hotelkamers die dagelijks vol zitten. Dus veel klanten die gebruik kunnen maken van de frisdrankenautomaat. De frisdrankenautomaat kan eventueel geplaatst worden in de lobby. Graag een offerte frisdrankenautomaat.
Koude drankautomaat
Vlaams Brabant
Frisdrankautomaat voor 2 rusthuizen
Wij hadden graag een frisdrankautomaat geplaatst voor 2 rusthuizen. Bedankt voor uw offerteopgave.
Koude drankautomaat
Vlaams Brabant
Prijsopgave frisdrankautomaat
Wij baten een winkel uit en zouden graag buiten een frisdrankautomaat plaatsen voor als de winkel gesloten is, bvb. de zondagnamiddag, de maandag en ook na 18u, want dan is er hier niks in de buurt.
Koude drankautomaat
Limburg
Frisdrankautomaat voor hotel in Limburg
Graag een offerte voor een frisdrankautomaat, dit voor een hotel gelegen in Herk-de-Stad. Alvast bedankt voor de snelle reactie.
Koude drankautomaat
Vlaams Brabant
Plaatsen van frisdrankautomaat, drukkerij in Vlaams Brabant
Ik zou graag een drankautomaat laten plaatsen. Graag een voorstel met daarin een overzicht van de verschillende mogelijkheden alsook kostprijs e.d. Bedrijf telt zo'n klein 20-tal mensen. Bedankt.
Koude drankautomaat
Limburg
Frisdrankautomaat voor autohandel in Limburg
Graag een offerte voor een frisdrankautomaat, dit voor een 20 50-tal mensen per dag. Wij verhuren wagens (personenwagens/bestelwagens, ...). Alvast bedankt voor uw voorstel.
Koude drankautomaat
Vlaams Brabant
Prijsofferte voor kleine drankautomaat, Vlaams Brabant
Op zoek naar kleine drankautomaat (eventueel tweedehands om te kopen). Niet voor water, want we hebben reeds waterfontein. Enkel voor blikjes. +/- 16 17 personen/dag. Bedankt.
Koude drankautomaat
Antwerpen
Offerteaanvraag frisdrankautomaat in Olen
Graag een offerteaanvraag frisdrankenautomaat. Wij hebben nooit een frisdrankautomaat gehad en we zijn benieuwd of het interessant zal zijn voor onze medewerkers en bezoekers.
Koude drankautomaat
Antwerpen
Offerteaanvraag frisdrankenautomaat voor een kapsalon.
Graag een offerte frisdrankenautomaat voor een kapsalon. Wij hebben dagelijks een 15 20 bezoekers in ons kapsalon. En 4 vaste werknemers. Een frisdrankautomaat zal heel goed passen in ons kapsalon.
Koude drankautomaat
West-Vlaanderen
Offerteaanvraag frisdrankenautomaat voor een slagerij.
Voor mijn slagerij wens ik een offerte te ontvangen van een frisdrankenautomaat. Naar onze schatting zullen er tussen de 50-100 mensen gebruik maken van de frisdrankenautomaat.

Prijsopgave frisdrankautomaat

Vind een goede Frisdrankautomaat

U bent op zoek naar een frisdrankautomaat?

Zou u graag uw werknemers en bezoekers een frisse Cola of Fanta kunnen aanbieden? Dan is een frisdrankautomaat een goed idee.  U beslist hoe ruim het assortiment hoort te zijn van uw automaat. Gewoon Coca-Cola, of ook Fanta, Sprite en nog vele andere dranken? U kan uw werknemers en bezoekers een ruim assortiment aanbieden. Wij helpen u graag verder bij het vinden van een goede leverancier. Vul de velden hieronder in en omschrijf wat u zoekt. U ontvangt dan snel tot drie offertes, zodat u rustig een goede keuze kan maken.

Verhuur, een goede keuze

Een drankautomaat huren is een goede keuze. In dat geval zorgt de leverancier voor de levering van de dranken. U blijft echter wel verantwoordelijk voor het plaatsen van de bestelling, het bijvullen en verzamelen van de muntstukken. Wilt u een verdeelautomaat voor frisdranken huren? Vul dan onze vragenlijst in en ontvang tot drie offertes. Zo kan u verschillende prijzen vergelijken.

Full service, een zorgeloze keuze

Wenst u een vending machine zonder zorgen? Kies dan voor een Full Service pakket. De leverancier zorgt voor alles: de plaatsing, het bijvullen, het tellen en het verzamelen van de munten. Zo verliest u geen tijd aan zo’n machine. Bovendien hoeft u niets te investeren en is er geen huurgeld. Op zoek naar een goede full service oplossing? Vul dan onze vragenlijst in en ontvang tot drie verschillende prijsopgaven. Zo kan u rustig verschillende prijzen en diensten vergelijken en maakt u een goed overwogen keuze. Zo helpt Bobex u bij het maken van een slimme keuze.Offerte aanvragen-koude drankautomaat
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Meer offertes gekregen dan verwacht dus zeer tevreden."

S. De Brauwer

"Ik ben tevreden. Een prijs-kwaliteitsvergelijking is bij zulke investeringen belangrijk."

P. Beunens


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.