Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex BelgiŽ | Ander land

 search

Prijsofferte zonnepanelen: Ontvang snel meerdere gratis offertesPrijsofferte zonnepanelen-zonnepanelen

Ontvang nu meerdere offertes: ZonnepanelenOfferte aanvragen-zonnepanelen

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Zonnepanelen
Antwerpen
Zonnepanelen te Bouwel
Ik heb een zadeldak die gericht is naar alle vier kanten. De grootte van de juiste kant is ongeveer 20-25 m≤. Het huishouden bestaat uit 3 personen.
Zonnepanelen
Oost-Vlaanderen
zonnepanelen voor een woning in Herzele
Ik zou graag de opties wensen te bekijken voor de plaatsen van zonnepanelen op een licht hellend dak. Dak bestaat uit sandwichpanelen. Dit dak aan de zuidkant van de woning.Dit is 20-25m≤. Verbruik rond de 5000kw.
Zonnepanelen
Antwerpen
Zonnepanelen te Rumst
Wij hebben een optie tussen 2 daken. Het gaat over een plat dak van 40 m≤ en een hellend dak van 45į met een oppervlakte van 30 m≤. Het hellende dak is gericht naar het zuidwesten. Het huishouden bestaat uit 4 personen.
Zonnepanelen
Oost-Vlaanderen
Zonnepanelen te Evergem
Een offerte voor het plaatsen van ongeveer 22 panelen. Het dak is bekleed met dakpannen. Het is een huishouden van 4 personen met een verbruik van 5500 kWh.
Zonnepanelen
Antwerpen
Zonnepanelen voor in de regio Schoten
Ik zoek zonnepanelen voor mijn privewoning. Hellend dak met dakpannen of plat dak , zuidoost gericht, 8000 kwh, opp. +40m≤. Wanneer is nog te bekijken.
Zonnepanelen
Antwerpen
zonnepanelen voor een woning in Burcht
We hebben momenteel reeds panelen voor een zonneboiler. Er is plaatsing mogelijk op een plat dak aangebouwd aan de woning en is een roofing dak. Op het het hellende dak is er een zuidwaartse oriŽntatie en dit een aluminium dak. Woning van zo'n 75 jaar oud. Plaatsing voor in de loop van de 2017.
Zonnepanelen
Limburg
Zonnepanelen te Paal
Wij zijn opzoek naar een offerte voor het plaatsen van zonnepanelen. Op het dak kunnen in totaal 30 panelen ge plaatst worden. Het dak is bekleed met roofing. In totaal bestaat het huishouden uit 4 personen.
Zonnepanelen
West-Vlaanderen
Zonnepanelen te Brugge
Zonnepanelen worden geplaatst op een hellend dak van een woning die gericht is naar het zuidwesten. Het huishouden bestaat uit 4 personen. Het dak is bekleed met dakpannen.
Zonnepanelen
Vlaams Brabant
Zonnepanelen te Boortmeerbeek
Wij willen zonnepanelen plaatsen op een hellend dak. Het dak is gericht naar zuidwesten. De grootte van het dak is 7 op 5 meter. Het huishouden bestaat uit 2 personen.
Zonnepanelen
Oost-Vlaanderen
zonnepanelen voor een woning in Gent
Ik zoek een prijsofferte voor zonnepanelen. Geen idee van het verbruik van de woning omdat het een nieuwbouw van dit jaar is. Plaatsing op een dakpannen dak. Zuidwestelijke oriŽntatie. Oppervlakte rond de 35m≤ met velux. Plaatsing gepland voor de eerste heflt van volgend jaar.
Zonnepanelen
Oost-Vlaanderen
zonnepanelen voor een woning in Berlare
Ik heb een woning van 23 jaar oud. Hier is een dakpannen dak. Oppervlakte van dak nooit opgemeten maar grondoppervlakte is 6x10m. Een kant van het dak is noordwest gericht en andere kant zuidoost. Verbruik van 3000kw per jaar.
Zonnepanelen
West-Vlaanderen
zonnepanelen voor een woning in Ledegem
Geen idee van verbruik. Ik heb een vrijstaand gebouw met betonnen dakpannen. Oppervlakte en oriŽntatie beste ter plaatsen te bekijken. Woning van de jaren 70. Ik wil hier wel snel over beslissen.
Zonnepanelen
Antwerpen
Zonnepanelen te Itegem
Wij willen zonnepanelen plaatsen op een hellend dak. Het dak is gericht naar het zuiden. Het is een zadeldak van 250 m≤. Huishouden bestaat uit 4 personen.
Zonnepanelen
Vlaams Brabant
Zonnepanelen te Sint-Pieters-Leeuw
Wij zijn opzoek naar een offerte voor zonnepanelen. De panelen worden geplaatst op een hellend dak. Het dak is gericht naar zuid-west. De grootte van het dak is ongeveer 7 op 4 meter en het is bekleed met dakpannen.
Zonnepaneel installatie
Oost-Vlaanderen
zonnepanelen voor een woning in Oudegem
Ik wens de panelen te plaatsen op een roofing dak. Het dak zal vernieuwd worden want de woning is zeer oud. De nieuwe roofing wordt begin volgend jaar geplaatst. De volledige oppervlakte van het huis is meer dan 200m≤. Ik weet wel niet of de hele oppervlakte bruikbaar is. Geen idee van elektrciteitsverbuik.
Zonnepanelen
Antwerpen
Zonnepanelen te Antwerpen
Ik woon in een appartementsgebouw waarvan ik een stuk dak mag gebruiken. In totaal gaat het ongeveer om 30 m≤. Mijn huishouden bestaat uit 1 persoon.
Zonnepanelen
Oost-Vlaanderen
Zonnepanelen te Zulte
Wij willen een offerte voor het plaatsen van zonnepanelen. De panelen worden geplaatst op een wijde. Het huishouden bestaat uit 2 personen.
Zonnepanelen
West-Vlaanderen
Zonnepanelen te Koekelare
Wij hebben een dak dat niet volledig gericht is naar het zuiden. niet volledig naar het zuiden. Het huishouden bestaat uit 4 personen. We verbruiken jaarlijks ongeveer 7000 kWh dit omdat we een warmtepomp hebben. Ze worden geplaatst op hellend dak van 120į graden schuin.
Zonnepanelen
Limburg
Zonnepanelen te Diepenbeek
Ik heb onlangs een woning gekocht. Het gaat om een nieuwbouw. Op het dak willen wij zonnepanelen plaatsen het gaat om een dak van ongeveer 100 m≤. Het huishouden bestaat uit 3 personen.
Zonnepanelen
Oost-Vlaanderen
zonnepanelen voor een woning in Temse
zonnepanelen zouden op een plat dak moeten komen van een pool house achteraan in de tuin. OriŽntatie ZZW . Mijn energieverbruik zal niet kunnen gedekt worden door de beschikbare oppervlakte. Dit is een epdm rubber dak . dak aan de bovenzijde geÔsoleerd. Verzonken dak. Een boom van de buren die wat schaduw geeft maar deze boom gaat wel weg.
Zonnepanelen
Oost-Vlaanderen
Zonnepanelen te Oudenaarde
Offerte voor zonnepanelen worden geplaatst op een hellend dak van een privťwoning. Het dak is gericht naar zuid-oost. Een stuk van het dak is bekleed met leien en een ander stuk met dakpannen. Huishouden bestaat uit 5 personen.
Zonnepanelen
Vlaams Brabant
Zonnepanelen te Beigem
Wij willen een offerte voor het plaatsen van zonnepanelen. Ze worden geplaatst op een hellend dak. Het dak is gericht naar oost-zuid. Dak is bekleed met leien.
Zonnepanelen
Limburg
Zonnepanelen te Vliermaalroot
Wij willen zonnepanelen plaatsen op onze hellende dak. Het dak is gericht naar oost-west. Op het dak liggen er dakpannen. Het huishouden bestaat uit 2 personen.
Zonnepanelen
Antwerpen
zonnepanelen voor een woning in Borgerhout
Dit is een woning die we recent gekocht hebben. We zullen in deze woning in februari gaan betrekken. Dit is een gebouw van 1920-1930. Plat dak met roofing . De oppervlakte is minstens 40m≤.
Zonnepanelen
Vlaams Brabant
Zonnepanelen te Zaventem
Offerte voor het plaatsen van zonnepanelen. Het gaat om een dak gericht naar het zuiden. De oppervlakte is in totaal 124 m≤. Het wordt geplaatst op een hotel met in totaal 34 kamers.

Prijsofferte zonnepanelen

De zon, de beste energieleverancier

Op zoek naar de beste partner voor zonnepanelen? Vul de vragenlijst hieronder in en ontvang gratis advies en offertes van ervaren leveranciers! Wij helpen u bij de zoektocht naar de beste installateur voor zonnepanelen.

Zonnepanelen, een goede investering!

Zonnepanelen zijn een milieuvriendelijke en financieel interessante investering. U produceert zelf groene energie, en vermindert zo uw elektriciteitskosten. Bovendien geniet u momenteel nog van aanzienlijke overheidssubsidies bij de aankoop van zonnepanelen. Snel zijn is hierbij de boodschap want deze subsidies worden steeds sneller afgebouwd.

Vind de juiste installateur!

Bobex geeft u advies om de juiste installateur van zonnepanelen te vinden. Ontvang nu snel tot 3 offertes op maat. Daarna kan u rustig alle aanbiedingen bekijken en vergelijken.Offerte aanvragen-zonnepanelen
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Heel tevreden."

M. D'Hont

"Bobex is een zeer interessante tool voor verbouwingswerken."

I. Fredrix


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2016 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.