Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex BelgiŽ | Ander land

 search

Prijsofferte zonnepanelen: Ontvang snel meerdere gratis offertesPrijsofferte zonnepanelen-zonnepanelen

Ontvang nu meerdere offertes: ZonnepanelenOfferte aanvragen-zonnepanelen

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Zonnepanelen
Limburg
Zonnepanelen te Ophoven
Voor onze 2 appartenmenten zijn wij opzoek naar een leverancier voor het plaatsen van zonnepanelen. Het wordt op een hellend dak geplaatst gericht naar het zuiden. Huishouden bestaat uit 4 personen.
Zonnepanelen
Oost-Vlaanderen
Zonnepanelen te Ninove
Wij hebben een magazijn waarop de panelen geplaatst kunnen worden. Het dak is ongeveer 6 op 12 meter. De woning staat er ondertussen al 18 jaar. Ons gezin bestaat uit 4 personen.
Zonnepanelen
Limburg
Zonnepanelen te Meeuwen-Gruitrode
Zonnepanelen plaatsen op een plat dak. De grootte is ongeveer 20 m≤. Huishouden bestaat uit 4 personen. Verbruik is ongeveer 5000 kWh.
Zonnepanelen
Antwerpen
Zonnepanelen te Lille
Zonnepanelen worden geplaatst op een dak gericht naar het zuiden. Het dak is bekleed met dakpannen. De grootte is ongeveer 9.90 lang en 5 meter hoog. Huishouden bestaat ongeveer uit 2 personen
Zonnepanelen
Vlaams Brabant
Zonnepanelen voor een woning
Ik wil zonnepanelen voor mijn woning. Grote van het hellend dak is rond de 10x8m2. Het dak bestaat uit dakpannen. Ik woon met 6 personen.
Zonnepanelen
Oost-Vlaanderen
Zonnepanelen voor een woning
Ik wil zonnepanelen voor op mijn hellend dak. Grote van het dak is rond de 100m2. Het dak bestaat uit pannen. Mijn energie verbruik is per maand 115euro.
Zonnepanelen
Vlaams Brabant
Zonnepanelen te Weerde
Plaatsen zonnepanelen op de voorzijde van een dak. De grootte is ongeveer 50 m≤. Dak is bekleed met dakpannen. Huishouden bestaat uit 2-3 personen.
Zonnepanelen
Limburg
Zonnepanelen te Hamont-Achel
De panelen worden geplaatst op een hellende dak. Het dak is 140 m≤ groot. Bekleed met dakpannen. Huishouden bestaat uit 3 volwassenen.
Zonnepanelen
West-Vlaanderen
Zonnepanelen voor een woning in Ingelmunster
Dit is voor de plaatsing van zonnepanelen op aanbouw aan de oostkant. Deze is in epd rubber. Verbruik van 5000kw.
Zonnepanelen
Limburg
Zonnepanelen te Bilzen
Wij willen zonnepanelen plaatsen op onze platte dak. Het dak is ongeveer 50 m≤ groot. Het gaat om een nieuwbouw waarin een gezin van 3 personen woont.
Zonnepanelen
Limburg
Zonnepanelen te Hechtel Eksel
FotovoltaÔsche zonnepanelen die geplaatst worden op een plat dak. Het dak is ongeveer 110 m≤ groot. Bekleed met roofing. Het huishouden bestaat uit 2 perosnen.
Zonnepanelen
Antwerpen
Zonnepanelen te Retie
Wij wensen zonnepanelen te plaatsen op onze dak. Het gaat om een plat dak van ongeveer 40 m≤. Het huishouden bestaat uit 4 personen. Jaarlijks verbruiken wij ongeveer 4600 kwH
Zonnepanelen
Antwerpen
Zonneboiler te Wuustwezel gezocht voor op een plat dak
Beste, Wij zoeken een zonneboiler voor op een plat dak met roofing. Dit is een woning van de jaren 50. Ons plat dak is snel een 25m. Op termijn komt er een jaccuzi. Kan u mij contacteren voor een afspraak en offerte bijgevolg
Zonnepanelen
Oost-Vlaanderen
Zonnepanelen voor een woning
Ik wil graag zonnepanelen voor op de grond in de achtertuin. Daar ligt een asfalt grondbedekking. Ik verbruik per jaar 3000khw per jaar. De oppervlakte is rond de 50m2.
Zonnepanelen
Vlaams Brabant
Zonnepanelen voor een woning in Meerbeek
Graag had ik een prijsvergelijking voor zonnepanelen. Woning van 36 maar volledige gerenoveerd. Dak bestaat uit dakpannen. Dit is een zadeldak met zuidwestelijke oriŽntatie. +- 80m≤.
Zonnepanelen
Oost-Vlaanderen
Zonnepanelen voor een woning
Ik wil graag zonnepanelen voor op mijn hellend dak. Het dak is rond de 20m2. Het dak bestaat uit dakpannen. Mijn energie verbruik is rond de 6000khw per jaar.
Zonnepanelen
Vlaams Brabant
Zonnepanelen voor een woning
ik wil graag zonnepanelen voor mijn woning. Het zal gaan voor op een hellend dak met dakpannen. De dak is rond de 100m2. Deze is gericht op het zuiden. Ik verbruik per jaar 7000khw.
Zonnepanelen
West-Vlaanderen
Zonnepanelen voor een woning in Moorslede
Ik zoek een offerte voor zonnepanelen. Dit is een woning dat we drie weken geleden hebben aangekocht. Dit is een leien dak maar ik weet niet welk type van het dak. +- 80m≤. Deze heeft een zuidwets oriŽntatie aan de achterkant. Woning wordt elektrische verwarming
Zonnepanelen
Oost-Vlaanderen
Zonnepanelen voor een woning in Erembodegem
Ik doe deze aanvraag voor mijn eigen woning. Geen idee van het verbruik. Het dak bestaat bestaat uit dakpannen. +- 100m≤. Geen idee van de oriŽntatie.
Zonnepanelen
West-Vlaanderen
Zonnepanelen voor een woning in Aalbeke
Momenteel heb ik een vebruik van 200Ä aan elektriciteit per maand. Geen idee van oppervlakte of oriŽntatie.
Zonnepaneel installatie
Oost-Vlaanderen
Zonnepanelen voor in de regio Stekene
Ik zoek zonnepanelen voor op mijn prive. Hellend dak met dakpannen en 3 veluxen, zuidgericht, 4000-5000kwh, opp. +50m≤, wanneer ligt aan de offerte.
Zonnepanelen
Antwerpen
Zonnepanelen voor een woning in Rumst
We wensen een prijsofferte voor zonnepanelen voor een verbruik van 9475 kWh. Dit is van 2015. Dak is gericht naar het zuiden. Dit is een pannendak. Toegang is mogelijk vanaf de garage.
Zonnepanelen
Vlaams Brabant
Zonnepanelen voor een woning
Ik wil graag zonnepanelen voor op mijn hellend dak. Het dak bestaat uit dakpannen met een grote van 40m2. Het bouwjaar van de woning is 1960.
Zonnepanelen
West-Vlaanderen
Zonnepanelen voor in de regio Desselgem
Ik wens zonnepanelen voor op onze prive. Hellend dak met dakpannen op, 4500 kwh, zuidgericht, opp. 50m≤, ook 2 platte daken mogelijk, plaatsing is te bekijken.
Zonnepanelen
Limburg
Zonnepanelen te Zonhoven
De zonnepanelen worden geplaatst op een licht hellend dak. De grootte van het dak is ongeveer 50-60 m≤. Het dak is bekleed met platen.

Prijsofferte zonnepanelen

De zon, de beste energieleverancier

Op zoek naar de beste partner voor zonnepanelen? Vul de vragenlijst hieronder in en ontvang gratis advies en offertes van ervaren leveranciers! Wij helpen u bij de zoektocht naar de beste installateur voor zonnepanelen.

Zonnepanelen, een goede investering!

Zonnepanelen zijn een milieuvriendelijke en financieel interessante investering. U produceert zelf groene energie, en vermindert zo uw elektriciteitskosten. Bovendien geniet u momenteel nog van aanzienlijke overheidssubsidies bij de aankoop van zonnepanelen. Snel zijn is hierbij de boodschap want deze subsidies worden steeds sneller afgebouwd.

Vind de juiste installateur!

Bobex geeft u advies om de juiste installateur van zonnepanelen te vinden. Ontvang nu snel tot 3 offertes op maat. Daarna kan u rustig alle aanbiedingen bekijken en vergelijken.Offerte aanvragen-zonnepanelen
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Ik vind dit een hele goede site, geeft ons de kans om op een eenvoudige en snelle manier prijsv..."

C. Snoeys

"Het was de eerste keer dat ik gebruik maakte van Bobex, maar het was een heel goede ervaring. I..."

D. Deleu


     Bobex.be  |       Bobex.fr  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2016 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.