Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex België | Ander land

 search

Prijsofferte waterkoeler op waterleiding: Ontvang snel meerdere gratis offertesPrijsofferte waterkoeler op waterleiding-waterkoeler met fles

Ontvang nu meerdere offertes: Waterkoeler met flesOfferte aanvragen-waterkoeler met fles

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Waterkoeler of waterdispenser
Limburg
Waterkoeler voor een zaak te Hasselt
Ik zoek een waterkoeler via waterleiding voor het bedrijf. Rond de 20 personen dagelijks, gekoeld enkel.
Waterkoeler of waterdispenser
West-Vlaanderen
waterkoeler te Zedelgem
Beste Waterkoeler met bidons, graag ook warm water. Op dit moment hebben we nog geen waterkoeler. 3 personen werken hier en zelden bezoekers. Kan u mij contacteren met een offerte ? Mvg
Waterkoeler of waterdispenser
West-Vlaanderen
Waterkoeler voor een zaak in Roeselare
Graag ontvang ik vrijblijvende offertes van waterkoelers. Ik heb geen voorkeur of dit op waterleiding gaat of op fles. We zijn een klein bedrijf met 2 werknemers. Alvast bedankt voor het voorstel.
Waterkoeler met fles
Antwerpen
Aanvraag voor 3 à 4 dispensers
Wij zijn met 30 medewerkers en dan ook nog bezoekers. Betreft een dispenser van 12 liter die momenteel dagelijks volledig opgebruikt wordt. Omwille van verhuis zijn we op zoek naar 2 extra dispensers, van 1 loopt het contract nog tot half 2014. Het verbruik zou niet echt stijgen, voornl. een opsplitsing is nodig over de verschillende verdiepingen.
Waterkoeler of waterdispenser
Vlaams Brabant
Waterkoeler voor een school in Vilvoorde
Dit gaat over een volledig nieuw project. We zoeken 1 tot maximaal 2 waterkoelers op de waterleiding. Deze zullen dagelijks gebruikt worden door 40-50 mensen. In deze offerte mag u ook opties zoals bijvoorbeeld bruiswater of verwarmd water aanbieden. Ook hebben we nog geen beslissing genomen voor een aankoop of huur. Graag hierover meer informatie en een prijsofferte.
Waterkoeler of waterdispenser
Vlaams Brabant
Waterkoeler voor 9 personen
Binnen een 2-tal maanden ga ik met een andere activiteit van start, en ik had graag offertes ontvangen om daar een waterkoeler te laten plaatsen.
Waterkoeler op waterleiding
Limburg
Waterkoeler voor een Vzw In Hasselt
Ik zoek een offerte voor een waterkoeler met bruis en zonder bruis. Graag een compact model om op een toog te zetten. Ook wens ik een opvangbakje en elektronisch paneel. Is het mogelijk om bij de prijs van zowel huur als aankoop ook de prijs te geven voor CO2 flessen. Er zullen hier dagelijks een kleine 40 mensen gebruik van maken. +
Waterkoeler op waterleiding
Brussel
Waterkoeler op waterleiding - Fontaine à eau sur réseau
Wij zijn op zoek naar een leverancier voor een waterkoeler op waterleiding voor ons kantoor in Brussel. Deze waterfontein zou voor een 20-tal binnendienst medewerkers zijn. Graag een volledig prijsofferte en voorwaarden. ------------------- Nous sommes à la recherche d'un fournisseur pour la livraison d'une fontaine à eau sur réseau. Il 'sagit d'un bureau à Bruxelles et nous désirons un distributeur d'eau pour 20 personnes du service interne. Merci de nous faire parvenir vos meilleures conditions.
Waterkoeler of waterdispenser
West-Vlaanderen
Waterkoeler op waterleiding voor een school in Nieuwpoort
Ik wens graag een aankoopofferte voor 4 of 5 waterkoelers voor in het restaurant te plaatsen. Deze heeft een capaciteit van ongeveer 500 man. Ik wens graag ofwel een tafel ofwel een staand model. Bedankt voor een snelle reactie.
Waterkoeler met fles
Antwerpen
Waterkoeler op fles voor in de wachtkamer van een praktijk, Hemiksem
We hebben een praktijk waar we samenwerken met een tandarts en een dokter. IK zou graag in de wachtkamer een waterkoeler plaatsen voor de patiënten. Ik geloof dat er per dag maximaal 50 mensen gebruik zullen maken van de waterkoeler.
Waterkoeler of waterdispenser
Vlaams Brabant
Waterkoeler voor een evenementenbureau in Kampenhout
Graag een vrijblijvende offerte van een waterkoeler. We hebben 12 werknemers in diens. Regelmatig hebben we stagiaires en ook klanten. Die zouden ook gebruik kunnen maken van de waterkoeler. Bedankt voor de offerte!
Waterkoeler of waterdispenser
Antwerpen
Waterkoeler voor een bedrijf in Grobbendonk.
We zijn reeds verhuist van locatie. Nu had ik graag voor het personeel en bezoekers een waterkoeler geplaatst. Wat gaat het me kosten? Graag een vrijblijvende offerte. Het personeel alleen al is 30à40man.
Waterkoeler of waterdispenser
Oost-Vlaanderen
Waterkoeler voor een drukkerij in Meerbeke.
Graag een vrijblijvende offerte van een waterkoeler. We zijn met 20 man werkzaam in een drukkerij. Nu maken we al gebruik van een waterkoeler, graag een prijsvergelijking. Alvast bedankt voor de offerte!
Waterkoeler of waterdispenser
Limburg
Waterkoeler voor een bedrijf in Limburg.
Graag een offerte van een waterkoeler. Dagelijks zijn er 15 personen werkzaam op onze zaak. alvast bedankt voor de vrijblijvende offerte!
Waterkoeler of waterdispenser
Limburg
Waterkoeler voor een bedrijf in Bree.
Graag een vrijblijvende offerte van een waterkoeler. We hadden graag een prijsvergelijking willen ontvangen. Dagelijks zullen 10à20 personen gebruik willen maken van deze machine.
Waterkoeler of waterdispenser
Antwerpen
Waterkoeler voor een bedrijf in Antwerpen.
We zijn met 12 werknemers werkzaam in onze zaak. Daarbij komen geregeld klanten over de vloer. We hebben een koffiemachine en waterkoelers staan. Maar we hadden toch willen vergelijken om te kijken of we bij de juiste leverancier zijn. Graag een prijsofferte van waterkoelers.
Waterkoeler of waterdispenser
Henegouwen
Waterkoeler voor een bedrijf in Henegouwen.
Graag een vrijblijvende offerte van een waterkoeler. We hebben al een waterkoeler op waterleiding, maar hadden graag een prijsvergelijking van andere leveranciers willen ontvangen. Dagelijks te gebruiken door 20 personen.
Waterkoeler met fles
Oost-Vlaanderen
waterkoeler voor een magazijn in Oost-Vlaanderen
We werken met 16 mensen in het magazijn en er komen geregeld ook leveranciers langs. Graag een vrijblijvende offerte
Waterkoeler of waterdispenser
Limburg
Prijsvergelijking waterkoeler voor een bedrijf in Limburg.
We hebben een waterkoeler staan op waterleiding. Ik had graag een prijsvergelijking willen ontvangen van andere leverancier. Dagelijks gebruik voor meer dan 20 personen. Vriendelijk bedankt voor het voorstel!
Waterkoeler met fles
Oost-Vlaanderen
waterkoelers op fles voor seminarie in Oost-Vlaanderen
We zouden graag twee waterkoelers met fles huren voor ons centrum. Intern zullen tien mensen hier dagelijks gebruik van maken. Tijdens seminaries komen hier maximaal 50 bezoekers bij. Enkel waterkoelers met fles aub.
Waterkoeler met fles
West-Vlaanderen
Waterkoeler voor een lingeriezaak, West-Vlaanderen
Deze waterkoeler is voor in de winkel te plaatsen. We zijn al langer ontevereden over de service van onze huidige leverancier en zouden daarom willen uitkijken naar een nieuwe.
Waterkoeler of waterdispenser
Antwerpen
Waterkoeler voor een schoonmaakbedrijf in Antwerpen.
Ik had graag een vrijblijvende offerte willen ontvangen van een waterkoeler. We hebben 70 werknemers. Nu weet ik niet of ik een waterkoeler op fles wens of op waterleiding. Kan ik van beide offertes ontvangen? Alvast bedankt!
Waterkoeler of waterdispenser
Antwerpen
Waterkoeler voor een praktijk in Antwerpen.
Ik wil graag offerte ontvangen van waterkoelers op waterleiding en waterkoelers op flessen. Wat is voordeliger en praktischer? Dagelijks zal het door 10à20 personen gebruikt worden. Bedankt voor de offertes alvast!
Waterkoeler op waterleiding
Antwerpen
Prijsvergelijking waterkoeler voor een bedrijf in Antwerpen.
We hebben 2 waterkoelers staan van Sip-Wel, alleen vindt ik die nogal prijzig. Nu zou ik graag een prijsvergelijking willen. Dagelijks zijn er 40 personen die gebruik maken van een waterkoeler. In de winter kan het oplopen tot 60 personen. Bedankt voor de offerte!
Waterkoeler op waterleiding
Oost-Vlaanderen
Waterkoeler voor ene bedrijf in Oost-Vlaanderen.
Graag een offerte van waterkoelers op fles en op waterleiding. Te gebruiken voor een 100-tal medewerkers. Alvast bedankt voor de offertes!

Prijsofferte waterkoeler op waterleiding

Water is lekker en gezond voor iedereen. Er bestaan honderden studies die het bevestigen. Wie elke dag voldoende water drinkt leeft gezonder. En het spreekt voor zich dat u wilt dat uw werknemers gezond zijn en blijven. Door elke dag gratis water ter beschikking te stellen kunt u ervoor zorgen dat iedereen op kantoor gezond blijft. Een simpele en effectieve oplossing.

Wat heeft u juist nodig van uw waterkoeler. Een waterkoeler met fles kan u overal zetten waar u maar wil. Er is geen wateraansluiting nodig. De leverancier zorgt elke week, elke twee weken of elke maand voor de levering van een nieuwe fles. Vaak kiezen bedrijven voor een waterkoeler met fles in plaats van een waterkoeler op waterleiding. Een waterkoeler met fles heeft dan ook een aantal voordelen:

  • Altijd fris mineraalwater
  • Geen nood aan dure filters die regelmatig vervangen moeten worden
  • Mogelijkheid tot bruisend water
  • Gezond water

Vergelijk verschillende oplossingen voor de voorziening van drinkbaar water op kantoor. Geniet elke dag van een heerlijk glas water. Ontvang snel offertes op maat en oordeel zelf.Offerte aanvragen-waterkoeler met fles
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Tevreden, maar een lokale firma had nog interessantere voorwaarden. Ik heb deze wel kunnen toet..."

L. Colson

"Ik ben zeer tevreden over de dienstverlening van Bobex. Heb contact gehad met Keizerdakwerken e..."

D. Lambrechts


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.