Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex BelgiŰ | Ander land

 search

Prijsofferte verse fruitmand: Ontvang snel meerdere gratis offertesPrijsofferte verse fruitmand-vers fruit op kantoor

Ontvang nu meerdere offertes: Vers fruit op kantoorOfferte aanvragen-vers fruit op kantoor

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Vers fruit op kantoor
Antwerpen
Fruitlevering voor een bederijf in Sint-Katelijne-Waver
Dit is voor een levering van een slordige 400 mensen op zo'n 11 vershcillende locaties . Deze zijn allemaal gelegen in Sint Katelijne Waver. Dit zou gaan om een eerste proeflevering , afhankelijk van de prijs en het succes zou dit later voor 1 of meerdere vestigingen herhaald kunnen worden. Graag daarom een gerichte en uitgebreide offerte met voldoende bijkomende informatie.
Vers fruit op kantoor
Oost-Vlaanderen
Wekelijks vers fruit
Wij zijn met 35 medewerkers, we vermoeden dat ongeveer de helft ge´nteresseerd zal zijn in fruit.
Vers fruit op kantoor
Vlaams Brabant
Fruitlevering voor een bedrijf in Tienen
Graag een offerte voor een wekelijkse levering van 2 verser fruitmanden, deze zullen dienen voor een totaal van ongeveer 50 mensen, dus +- 25 elk.
Vers fruit op kantoor
Antwerpen
Fruitlevering voor een bedrijf in Weelde
Momenteel hebben we al een andere leverancier, maar omdat we niet langer tevreden zijn met de kwaliteit van het fruit wensen we een vergelijking te maken met andere leveranciers. De beslissing zal voor eind februari vallen. Graag een offerte voor de leveren van wekelijks een verse fruitmand voor 10-15 mensen.
Vers fruit op kantoor
Vlaams Brabant
Fruitlevering voor een bedrijf in Ruisbroek
Ik had graag naast de offerte wat verdere informatie over de praktische werking van uw zaak. We zijn namelijk met 60 medewerkers verdeeld over 2 verschillende verdiepingen en wens daarom te weten wat de leveringstermijn, het aanbod en de ophaling van de fruitmanden inhoud. Bedankt voor uw prijsofferte.
Vers fruit op kantoor
Vlaams Brabant
Fruitlevering voor een bedrijf in Machelen
Ik wens graag te weten in welke hoeveelheden u maximum fruit levert. We zitten namelijk in een situatie waar we geen kleine mandjes kunnen leveren aan onze medewerkers. Soms werken we aan projecten waarbij tot 500 mensen aanwezig zijn. Daarom had ik graag van u een offerte ontvangen voor hoeveel kg fruit u kunt leveren en meer informatie hoe u dit praktisch doet.
Vers fruit op kantoor
Limburg
Fruitlevering voor een bedrijf in Houthalen
We werken op ons kantoor met 7 mensen in totaal. Ik wens dit de doen als proeflevering om de reactie van de mensen te zien. Eventueel zal er later nog beslist worden om dit vaker te doen.
Vers fruit op kantoor
West-Vlaanderen
Twee wekelijkse fruitlevering voor het gemeentebestuur van Vleteren
We werken met 10 mensen op het kantoor. Hiervan zijn er echter maar 8 voltijds aanwezig dus daarom raad ik aan om enkel voor deze mensen een offerte aan te maken.
Vers fruit op kantoor
Vlaams Brabant
Offerteaanvraag vers fruit voor 180 medewerkers
Wij zijn met 180 medewerkers en hadden graag uw offerte ontvangen om iedereen vers fruit aan te bieden. Bedankt voor uw prijsopgave.
Vers fruit op kantoor
Antwerpen
Fruitlevering voor een advocatenbureau in Antwerpen
Momenteel hebben we een 3 wekelijkse fruitlevering van 10 kg fruit. We zijn echter niet meer tevreden met deze dienst en wensen daarom over te gaan naar een wekelijkse fruitlevering van zo'n 3 of 4 kg per week. We zijn in totaal met ongeveer 40 medewerkers.
Vers fruit op kantoor
Antwerpen
Fruitlevering voor bedrijf in Antwerpen
wij doen deze aanvraag op aanraden van een van onze toeleveranciers die hier zeer tevreden over waren. Wij hebben eigenlijk twee bedrijven op onze site, een verkoopeenheid waar zo'n 20 bediende werken en een productie eenheid met een 50-tal arbeiders. Deze aanvraag is voor de verkoopeenheid. We zouden de offertes voorleggen op de meeting in augustus , waarna de leveringen in september zouden kunnen starten
Vers fruit op kantoor
Vlaams Brabant
Offerteaanvraag fruit op het werk voor een bedrijf in Vlaams-Brabant.
We zijn met 5 medewerkers, graag wil ik weten wat een fruitmand op de werkvloer gaat kosten. Alvast bedankt voor de offerte!
Vers fruit op kantoor
Brussel
Interesse in fruitmanden
Wij hebben het er al eens intern over gehad en nu we uw mailing ontvangen hebben hadden we graag eens concreet informatie aangevraagd betreffende fruitmanden.
Vers fruit op kantoor
Vlaams Brabant
Prijsopgave fruitmand
We hebben nog nooit zo een fruitmand gehad, maar zijn wel eens ge´nteresseerd om te weten hoeveel dit zou kosten.
Vers fruit op kantoor
West-Vlaanderen
Informatie fruitmanden
Graag meer informatie over uw aanbod, ik moet het op mijn beurt wel nog voorleggen aan de zaakvoerder.
Vers fruit op kantoor
Oost-Vlaanderen
Promoten van gezonde voeding voor scholengroep, Oost-Vlaanderen
Wij zijn een vzw verbonden aan een school voor buitengewoon onderwijs. Graag zouden we gezonde voeding willen promoten. De school telt zo'n 85 medewerkers, en zo'n 225 leerlingen. Wat zijn de mogelijkheden? Alvast bedankt.

Prijsofferte verse fruitmand

Levering van vers en gezond fruit op kantoor? Wij bieden u graag advies. Stuur nu een aanvraag en ontvang snel een offerte voor de regelmatige levering van vers fruit bij u op het werk.

Fruit op het werk aanbieden is een mooi gebaar naar uw werknemers toe. Het is een positieve en gezonde stimulans, die zowel de concentratie verbetert als het aantal ziektedagen helpt te reduceren.

Geef het goede voorbeeld om gezonder te leven en geniet samen met uw personeel van een gevarieerd fruitaanbod. U kan kiezen uit verschillende formaten fruitmanden, en u bepaalt zelf met welke regelmaat u een fruitmand ontvangt. Zo kan u genieten van een dagelijkse of wekelijkse portie vitaminen.

Neem een moment voor uw gezondheid en die van uw personeel. Vraag hier vrijblijvend meer informatie over de levering van fruitmanden op kantoor. Of bestel meteen een proefkorf, deze is gratis wanneer u nadien een bestelling plaatst.Offerte aanvragen-vers fruit op kantoor
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Bobex speelt kort op de bal."

A. De Schepper

"Zeer tevreden."


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

ę 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.