Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex BelgiŽ | Ander land

 search

Prijsofferte ritregistratie: Ontvang snel meerdere gratis offertesPrijsofferte ritregistratie-track & trace

Ontvang nu meerdere offertes: Track & TraceOfferte aanvragen-track & trace

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Track & Trace
Vlaams Brabant
Track & trace systeem voor bouwbedrijf, Vlaams Brabant
Wens een gerichte controle te kunnen uitvoeren op de geleverde prestaties van mijn arbeiders/personeel, namelijk wat het traject is dat ze met een voertuig van mijn firma hebben afgelegd, waar ze zijn gestopt, hoelang ze hebben stilgestaan en dergelijke. Indien de mogelijkheid bestaat had ik meer specifiek ook gewenst dat er kan gecheckt worden wanneer de motor van het voertuig wordt gestart en wanneer de motor wordt uitgezet. Ik ben namelijk actief in de bouwsector en mijn core business voorziet dat mijn werknemers enkele uren werken, dan 1 of 2 uur dienen te wachten om terug te beginnen werken erna, ... Ik zoek een manier om na te gaan hoelang mijn arbeiders hebben gewacht, vandaar dat ik dacht aan het aan en uitzetten van de vrachtwagen/camionette als controlemiddel. Suggesties zijn welkom.
Ritregistratie
West-Vlaanderen
Ritregistratiesysteem voor loonwerken BVBA, West-Vlaanderen
Ons beroep is grondwerken en loonwerken. Wij zoeken een systeem dat we zowel in onze auto's als in onze machines kunnen toepassen. Bedankt voor de snelle reactie.

Prijsofferte ritregistratie

Track en trace van auto's of andere voertuigen is een handige oplossing voor vele bedrijven en organisaties. Met de GPS-applicatie kan u alle voertuigen in real-time online volgen. U komt tot op de meter te weten waar uw medewerkers zich bevinden. Bovendien kan je snel en handig de historiek van een wagen opvragen. Zo kan u snel te weten komen waar er een pauze is genomen, hoeveel klanten uw werknemer op die dag bezocht heeft en het verbruik van elke wagen afzonderlijk berekenen zonder de auto zelf te moeten controleren.

Een van de meest gebruikte opties van track en trace systemen voor voertuigen is toch wel dat u te weten kan komen welke wagen zich het dichts bij een dringende oproep bevindt. Voertuiglokalisatie van bedrijfswagens komt dan ook steeds vaker voor.

Wilt u ook een track & trace systeem voor uw bedrijfswagens, bestelwagens, vrachtwagens,...? Vul dan onze vragenlijst in en wij zoeken voor u de beste leverancier met de beste track & trace oplossing voor uw vraag.Offerte aanvragen-track & trace
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Werking Bobex is correct en snel."

D. Vrijelinck

"Zeer praktische site. Ik ben heel tevreden en plan in de toekomst zeker nog verder gebruik te m..."

P. Baek


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.