Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex BelgiŽ | Ander land

 search

Prijsofferte offerte afspraakplanning: Ontvang snel meerdere gratis offertesPrijsofferte offerte afspraakplanning-teleprospectie & afspraakplanning

Ontvang nu meerdere offertes: Teleprospectie & afspraakplanningOfferte aanvragen-teleprospectie & afspraakplanning

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Teleprospectie & afspraakplanning
West-Vlaanderen
Call center voor afspraakplanning over gans Vlaanderen
Ik ben op zoek naar een call center die voor mij 64 afspraken per week zou kunnen nemen, zowel particulieren als bedrijven gelegen in Vlaanderen. Graag uw beste prijs. Bedankt.
Teleprospectie & afspraakplanning
Oost-Vlaanderen
Teleprospectie voor nieuwe cosmeticalijn, Oost-Vlaanderen
Op 8 juli lanceren we een revolutionaire rimpelbehandeling en we zouden alle schoonheidsinstituten willen opbellen om te vragen of ze interesse hebben om deze toe te voegen aan hun gamma, waarna ze uitgenodigd worden op onze presentatie van 8 juli. Voornamelijk schoonheidsinstituten gelegen in Vlaanderen (Antwerpen, Oost-Vlaanderen, ...). Graag een voorstel. Bedankt.
Teleprospectie & afspraakplanning
Limburg
Afspraakplanning via teleprospectiebedrijf, Limburg
Wij hebben als bedrijf al meerdere malen gewerkt met teleprospectiebedrijven. Wij zijn gespecialiseerd in het herstellen van glas. Graag hadden wij een overzicht willen krijgen omtrent uw services: werkwijze, tarieven, ... De bedoeling zou zijn om bedrijven te gaan opbellen om daarmee afspraken te regelen zodat onze vertegenwoordigers voor de rest kunnen zorgen. Alvast bedankt voor de snelle reactie.
Teleprospectie & afspraakplanning
Antwerpen
Afspraakplanning voor verkoper, Antwerpen
Wij zijn op zoek naar iemand die voor ons afspraken zou kunnen maken voor onze verkoper. Wij zijn aan het overwegen indien we beroep zouden doen op een call center of eventueel een nieuwe bediende in dienst zouden nemen. Graag een voorstel van prijs alsook informatie. Bedankt.
Teleprospectie & afspraakplanning
Antwerpen
Afspraakplanning voor een persoon, Antwerpen
Wij zijn op zoek naar een telemarketing bedrijf, dit voor het maken van afspraken om onze diensten inzake luchtopname op events en particuliere terreinen te promoten. 1 ŗ 2 afspraken per dag MAXIMUM, voor een persoon. Graag een voorstel. Bedankt.

Prijsofferte offerte afspraakplanning

Zaken doen zonder goede afspraken kan haast niet. Maar ook uw tijd is kostbaar. Laat de afspraakplanning en teleprospectie over aan professionals en u doet waar u goed in bent. Vergelijk hier offertes van Call Centers.

Een klant telefonisch aan de lijn krijgen is vaak al een uitdaging. Wanneer u dan na de zoveelste keer te zijn doorverbonden eenmaal de juiste persoon aan de lijn hebt begint het verkoopsgesprek nog maar. U doet er goed aan een afspraak te maken en met de persoon in levende lijven af te spreken. Maar zou het niet efficiënter zijn als iemand anders deze verkoopsgesprekken voor u plant?

Laat dit over aan specialisten. Zo kan jij productiever werken, want je verliest geen tijd meer met lange telefoontjes. En zo verhoog je de kans dat je ook effectief een afspraak krijgt met een prospect. Want een professioneel Teleprospectieteam weet hoe ze iemand kunnen overtuigen van het nut van een afspraak. Zorg dat uw prospects te weten komen dat het de moeite is over uw product te praten.

De voordelen van Afspraakplanning zijn dus duidelijk:

  • De afspraken worden voor u gemaakt, op maat van uw behoeften. U hoeft enkel in de agenda te kijken en naar de afspraken te gaan.
  • Uw vertegenwoordigers en verkopers kunnen zich concentreren op het gesprek met de klant zonder tijd te moeten verliezen met het maken van een afspraak.
  • U werkt met een professioneel team samen. Lead Generation en het organiseren van agenda's is hun vak.

Een Callcenter kan uw bedrijf trouwens ook op een hele hoop andere manier helpen. De telefoon is een bijzonder efficiënte manier om goederen te verkopen. Maar met Telemarketing kunt u ook oude en nieuwe klanten (opnieuw) aan uw bedrijf linken. Of een marktonderzoek laten uitvoeren. Praat met een Telemarketeer over wat je nodig hebt en zij zullen je verder helpen.

Wenst u meer info over de manier waarop een team van Telemarketeers uw onderneming kan helpen? Vul dan vrijblijvend onze aanvraag in en ontvang tot drie verschillende offertes van Callcenters.

 Offerte aanvragen-teleprospectie & afspraakplanning
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Zeer goede service. Uiteraard afhankelijk van de ingeschreven/deelnemende ondernemingen. Mijn z..."

"Het heeft ons verbaasd (wij zijn in dit vak leken) dat het zoveel uiteenlopende reacties heeft ..."

J. Aerts


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.