Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex Belgi | Ander land

 search

Prijsofferte: Ontvang snel meerdere gratis offertesPrijsofferte-spouwmuurisolatie

Ontvang nu meerdere offertes: SpouwmuurisolatieOfferte aanvragen-spouwmuurisolatie

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Spouwmuurisolatie
Antwerpen
Spouwmuurisolatie voor de regio Ruisbroek
Ik wens de spouw van mijn prive laten isoleren. Halfopen bebouwing van 1960, diepte spouw 5,6cm, gevels niet bewerkt, opp. 75m.
Spouwmuurisolatie
Antwerpen
Spouwmuurisolatie voor de regio Hove
Ik wens de spouw van mijn prive laten isoleren. Halfopen bebouwing van 1960, diepte spouw 5cm denk ik, achtergevel geschilderd, opp.+50m.
Spouwmuurisolatie
Limburg
Spouwmuurisolatie voor de regio Houthalen
Ik wens spouw van een woning die ik verhuur laten isoleren. Vrijstaand huis van 1953, diepte spouw onbekend, spouw is er wel, gevels niet bewerkt, opp. 200-250m.
Vloerisolatie
Antwerpen
Vloerisolatie te Berlaar
Wij zijn bezig met het verbouwen van onze schuur tot een woning. Van deze vloer willen wij de vloer isoleren. DE vloer is ongeveer 8 op 16 meter.
Spouwmuurisolatie
Limburg
Spouwmuurisolatie voor de regio Diepenbeek
Ik zou de spouw van mijn prive te laten isoleren. Vrijstaand huis van 1976, diepte spouw onbekend, gevels niet bewerkt, opp. 150-200m.
Spouwmuurisolatie
West-Vlaanderen
Spouwmuurisolatie voor de regio Brugge
Ik wens de spouw van mijn prive willen laten isoleren. Halfopen bebouwing van 1975, diepte spouw onbekend, spouw is nog leeg wel, gevels niet bewerkt. Opp. +100m.
Waterverzachter / Waterontkalker
Oost-Vlaanderen
Waterverzachter voor de regio Sint-Gillis-Waas
Ik wens een volledig nieuwe waterverzachter voor mijn prive. Enkel leidingwater, 3 personen, rond de 100m per jaar.
Spouwmuurisolatie
West-Vlaanderen
Spouwmuurisolatie voor de regio Lombardsijde
Ik wil de spouw van mijn prive laten isoleren. Rijwoning van 1967, diepte spouw 6-7cm, gevels niet bewerkt, opp. rond de 50m.
Spouwmuurisolatie
Oost-Vlaanderen
Spouwmuurisolatie voor de regio Deinze
Ik wens de spouw van mijn prive te laten isoleren. Halfopen bebouwing van 1985, diepte spouw onbekend, gevels niet bewerkt, opp. 100-150m.
Waterverzachter / Waterontkalker
Limburg
Waterverzachter voor de regio Tongeren
Ik zoek een volledig nieuwe waterverzachter voor mijn prive(bouwjaar 2007). Leidngwater en regenwater, 4 personen, 6 tal aansluitingen.
Spouwmuurisolatie
Oost-Vlaanderen
Spouwmuurisolatie voor de regio Gent
Ik wens de spouw van mijn prive te laten isoleren. Rijhuis bouwjaar onbekend, diepte spouw onbekend, (spouw is er wel), opp. 80m, gevels niet bewerkt.
Dakisolatie
Antwerpen
Isolatie buitenkant dak in de regio Herentals
Ik wens het dak van mijn prive(bijbouw) te laten isoleren. Via buiten, hellend dak met dakpannen en plat dak ook, opp. +25m.
Spouwmuurisolatie
Vlaams Brabant
Spouwmuurisolatie voor de regio Londerzeel
Ik wens de spouwmuur van mijn prive te laten isoleren. Rijwoning van 1970, diepte spouw onbekend, gevels niet bewerkt, opp. +50m.
Spouwmuurisolatie
Oost-Vlaanderen
Spouwmuurisolatie voor de regio Bazel
Ik wens de spouw van mijn prive te laten isoleren. Vrijstaand huis van 1972, diepte spouw 5cm, gevels niet bewerkt, opp. 150m.
Waterverzachter / Waterontkalker
West-Vlaanderen
Waterverzachter voor de regio Izegem
Ik wens een andere waterverzachter voor mijn prive. Nu Aqua Service (kapot), leidingwater enkel, 4 personen, 4 tal aansluitingen.
Spouwmuurisolatie
West-Vlaanderen
Spouwmuurisolatie voor de regio Gistel
Ik wens de spouw van mijn prive te laten isoleren. Halfopen bebouwing van 1970, diepte spouw onbekend, gevels niet bewerkt, opp. 105m.
Spouwmuurisolatie
West-Vlaanderen
Spouwmuurisolatie voor de regio Beveren-Leie
Ik zou de spouw van mijn prive willen laten isoleren. Halfopen bebouwing van 1993, diepte spouw 5cm, gevels niet bewerkt, opp. +100m.
Spouwmuurisolatie
Oost-Vlaanderen
Spouwmuurisolatie voor de regio Zottegem
Ik zou de spouw van mijn prive willen laten isoleren. Halfopen bebouwing van 1978, diepte spouw onbekend, gevels niet bewerkt, opp. +80m.
Spouwmuurisolatie
West-Vlaanderen
Spouwmuurisolatie voor de regio Zedelgem
Ik zou de spouw van mijn prive willen laten isoleren. Halfopen bebouwing van 1980 ergens, diepte spouw 6,2cm, gevels niet bewerkt, opp. 90m.
Spouwmuurisolatie
Antwerpen
Spouwmuurisolatie voor de regio Zoersel
Ik wens de spouw van mijn prive te laten isoleren. Vrijstaand huis van 1980, diepte spouw 5cm, gevels niet bewerkt, opp. +60m. Liefst knauf glaswol.
Waterverzachter / Waterontkalker
Antwerpen
Waterverzachter voor de regio Beerse
Ik wens een volledig nieuwe waterverzachter voor mijn prive. Leidingwater en regenwater(buitenkraan en toiletten), 4 personen, veel kalkvorming. 8-10 tal aansluitingen.
Spouwmuurisolatie
West-Vlaanderen
Spouwmuurisolatie voor de regio Gits
Ik zou de spouw van mijn prive(bijbouw) willen laten isoleren. Vrijstaande bijbouw, diepte spouw 5-6cm, gevels niet bewerkt, opp. +60m. Huis zelf is van 1930, bijbouw van 1995.
Spouwmuurisolatie
West-Vlaanderen
Spouwmuurisolatie voor de regio Woesten
Ik wens de spouw van mijn prive willen laten isoleren. Vrijstaand huis van 1986, diepte spouw 5cm, gevels niet bewerkt, opp. +100m.
Spouwmuurisolatie
Antwerpen
Spouwmuurisolatie voor de regio Weelde
Ik zou de spouw van mijn prive willen laten isoleren. Halfopen bebouwing van 1970, diepte spouw 5cm, gevels geschilderd, opp. 165m.
Spouwmuurisolatie
Limburg
Spouwmuurisolatie voor een woning
Ik wil graag de spouwmuren laten isoleren. Ik heb een vrijstaande woning uit 1970. Het zal gaan om 6 gevels te isoleren. De oppervlakte zal rond de 130m2 zijn.

Prijsofferte

Bent u op zoek naar spouw- en muurisolatie? Dan kunt u hier zeker het juiste advies ontvangen. Vul een aanvraag in en vergelijk offertes van verschillende gespecialiseerde aanbieders in spouw en muurisolatie. Wij werken met de beste aanbieders die u een breed gamma aan materialen en gericht advies kunnen geven.

Naast muurisolatie kunt u ook opteren om vloerisolatie en dakisolatie te plaatsen in uw woning of eigendom. Uw muren goed isoleren is belangrijk, aangezien het u heel wat energie bespaart. Zo laat u de kostbare energie die u heeft opgewekt niet zomaar door de muren ontsnappen. De ruimtes van uw woning of eigendom zullen met muurisolatie niet zo onderhevig zijn aan felle temperatuurschommelingen. Met de juiste isolatiematerialen zal de ruimte minder snel afkoelen, waardoor u minder energie moet verbruiken om deze weer opgewarmd te krijgen.

Daarnaast geniet u nog van andere voordelen. Uw woning of eigendom is met degelijke muurisolatie beschermd tegen verschillende weersomstandigheden, zoals felle regen, Siberische koude, enzovoort. Het is soms onvermijdelijk dat door felle regenbuien vocht in het metselwerk en muren binnendringt. Het vocht mag niet met de binnenmuren in contact komen. Goed isoleren is dus de boodschap!Offerte aanvragen-spouwmuurisolatie
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Bobex was mij niet onbekend en het werkt nog steeds zoals verwacht."

"Heel tevreden over de mogelijkheden om in contact te komen met interessante leveranciers. Inter..."


     Bobex.be  |       Bobex.fr  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

2000-2016 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.