Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex BelgiŽ | Ander land

 search

Prijs spouwmuurisolatie: Ontvang snel meerdere gratis offertesPrijs spouwmuurisolatie-spouwmuurisolatie

Ontvang nu meerdere offertes: SpouwmuurisolatieOfferte aanvragen-spouwmuurisolatie

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Spouwmuurisolatie
Oost-Vlaanderen
Spouwmuurisolatie te Waasmunster
Ik zoek spouwmuurisolatie voor een halfopen bebouwing van 1954. Naakte vrije baksteen aanwezig. De spouw zou +- 5cm diep zijn.
Spouwmuurisolatie
Limburg
Spouwmuurisolatie voor de regio Hasselt
Ik wens de spouw van mijn prive te laten isoleren. Rijwoning van 1962 of 68, diepte spouw onbekend, gevels niet bewerkt, opp. 80m≤.
Spouwmuurisolatie
Limburg
Spouwmuurisolatie te Bree
Ik ben eigenaar van een vrijstaande woning van 1955 en zoek offertes voor spouwmuursiolatie. Ik heb geen idee van een spouwdiepte. Kan u mij bellen voor een afspraak.
Spouwmuurisolatie
Oost-Vlaanderen
Spouwmuurisolatie te Drongen
Als eigenaar van een halfopen bebouwing van 1957 zoeken we een offerte voor spouwmuurisolatie. De baksteen is naakt en vrij. Kan u mij bellen voor een afspraak en offerte.
Spouwmuurisolatie
Oost-Vlaanderen
spouwmuurisolatie voor een woning in Petegem
Dit is een Halfopen woning van 1977. Ik zou hier graag laten bekijken of spouwmuurisolatie mogelijk is en tegen welke prijs. Gevels in vrije gevelsteen.
Spouwmuurisolatie
Antwerpen
Spouwmuurisolatie voor een woning in Tielen
Ik ben eigenaar van een vrijstaande woning van 1985 en we wensen onze spouwen te isoleren. We hebben geen idee van de spouwdiepte. De gevels zijn in naakte vrije baksteen. Kan u mij bellen voor een afspraak en offerte bij gevolg
Spouwmuurisolatie
Oost-Vlaanderen
Spouwmuurisolatie te Sint Lievens Houtem
We zijn eigenaar van een halfopen bebouwing van de jaren 60. We zoeken nu enkele offertes voor spouwmuurisolatie. De woning is 106m≤. De gevels zijn in naakte vrije baksteen. Kan u mij een offerte maken na plaatsbezoek. Alvast bedankt.
Spouwmuurisolatie
Limburg
Spouwmuurisolatie te Maasmechelen
Halfopen bebouwing maar omdat er niemand is naast gebouw heb ik 4 gevels te isoleren; Gebouw is ouder dan 30 jaar en heeft niet bewerkte gevels in de originele gevelsteen. Spouw van zo'n 5cm. Grondoppervlakte is 8x10 met twee verdiepingen en een spitse zolder. Ik heb geen voorkeur van een te gebruiken isolatiemateriaal. Het is een 190 m≤ spouw.
Spouwmuurisolatie
Oost-Vlaanderen
Spouwmuurisolatie te Knesselare
Ik ben eigenaar van een vrijstaande woning van 1954. Onze gevelsteen is in naakte baksteen. Wij zoeken enkele offertes om te vergelijken voor spouwmuurisolatie. Ik denk dat de spouw zo een 7cm is. Kan u mij contacteren voor een afspraak en offerte.
Spouwmuurisolatie
Oost-Vlaanderen
Spouwmuurisolatie te Machelen
Ik ben eigenaar van een woning van 1982. Er is een spouw aanwezig van eerder 8 cm ( de muren zijn 60 cm dik ). Betreft een vrijstaande fermette stijl met naakte baksteen aan de gevels. Kan u mij contacteren voor het uitwerken van offertes voor spouwmuurisolatie.
Spouwmuurisolatie
Oost-Vlaanderen
Spouwmuurisolatie te Haaltert
Geachte, We zijn eigenaar van een huis met bouwjaar 1989. Het is een halfopen bebouwing. De gevel vooraan is ongeveer 7m en de zijgevel 13m diep. Volledige naakte baksteen. Kan u mij bellen voor een afspraak. Alvast bedankt.
Spouwmuurisolatie
Oost-Vlaanderen
Spouwmuurisolatie te Destelberg
Beste, Ik ben eigenaar van een vrijstaande woning 1980. Er is een spouw van 6 cm. Het metselwerk is in zandsteen zonder een crepi - of verflaag. Kan u mij contacteren voor een mooie offerte voor spouwmuurisolatie. Dank u. Emmanuel E.
Spouwmuurisolatie
Antwerpen
Spouwmuurisolatie voor een woning te Vorselaar
Spouwmuurisolatie voor een woning te Vorselaar. Ik ben eigenaar van de woning. Het betreft een vrijstaand huis. Bouwjaar is 1955, en er is een spouw van een 6-tal cm aanwezig. De gevelsteen is niet geschilderd of beplaasterd. Bedankt voor uw prijsofferte.
Spouwmuurisolatie
Oost-Vlaanderen
Spouwmuurisolatie voor een woning in Lede
Graag een offerte voor de isolatie van een 3-gevelwoning. De gevels bestaan nu uit gewone steen, maar ik wens hier in het voorjaar, na de isolatiewerken, crepi op te plaatsen. Oppervlakte is ongeveer , ramen bijgeteld, een 120m≤. Graag een gericht advies en prijs voor deze spouwisolatie. Om de spouw zelf op te meten kan er na contact een afspraak ter plaatse worden gemaakt.
Spouwmuurisolatie
Limburg
Spouwmuurisolatie voor een woning in Peer
Graag de prijs voor spouwmuurisolatie. Dit is voor een vrijstaande woning met een muuroppervlakte van ongeveer 200m2. Ik wens naast de precieze prijs ook meer informatie over wat de mogelijkheden zijn om geld terug te vorderen via premies. Ik ben telefonische bereikbaar voor een afspraak ter plaatsen.

Prijs spouwmuurisolatie

Bent u op zoek naar spouw- en muurisolatie? Dan kunt u hier zeker het juiste advies ontvangen. Vul een aanvraag in en vergelijk offertes van verschillende gespecialiseerde aanbieders in spouw en muurisolatie. Wij werken met de beste aanbieders die u een breed gamma aan materialen en gericht advies kunnen geven.

Naast muurisolatie kunt u ook opteren om vloerisolatie en dakisolatie te plaatsen in uw woning of eigendom. Uw muren goed isoleren is belangrijk, aangezien het u heel wat energie bespaart. Zo laat u de kostbare energie die u heeft opgewekt niet zomaar door de muren ontsnappen. De ruimtes van uw woning of eigendom zullen met muurisolatie niet zo onderhevig zijn aan felle temperatuurschommelingen. Met de juiste isolatiematerialen zal de ruimte minder snel afkoelen, waardoor u minder energie moet verbruiken om deze weer opgewarmd te krijgen.

Daarnaast geniet u nog van andere voordelen. Uw woning of eigendom is met degelijke muurisolatie beschermd tegen verschillende weersomstandigheden, zoals felle regen, Siberische koude, enzovoort. Het is soms onvermijdelijk dat door felle regenbuien vocht in het metselwerk en muren binnendringt. Het vocht mag niet met de binnenmuren in contact komen. Goed isoleren is dus de boodschap!Offerte aanvragen-spouwmuurisolatie
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Prima"

H. Coppieters

"We hebben heel snel een reactie gekregen op ons verzoek naar offertes. De persoon die ons conta..."

F. Dreesen


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.