Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex BelgiŽ | Ander land

 search

Prijs en informatie koffiemachine: Ontvang snel meerdere gratis offertesPrijs en informatie koffiemachine-koffiemachine

Ontvang nu meerdere offertes: KoffiemachineOfferte aanvragen-koffiemachine

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Koffiemachine
Antwerpen
Koffiemachine voor een bedrijf in Brussel
Dit gaat over een prijsvergelijking met onze huidige leveranciers. We hebben momenteel in totaal 11 grote modellen van koffieautomaten staan. 1 per verdieping. Deze zijn bedoeld voor zowel intern gebruik als bezoekers, bij bvb seminaries of opleidingen. De koffieautomaten zijn bedoeld voor vrij gebruik. Graag een offerte met alle facetten van huur, informatie over onderhoud, aanvulling enz... verder hebben we ook nog 3 betalende drankautomaten.
Koffiemachine
Limburg
Koffiemachine voor een OCMW in Dilsen-Stokkem
Ik wens zowel een aankoop als een huurofferte voor een 3 tot 4 koffieautomaten. Deze automaten moeten in totaal een 100-tal mensen bedienen. Dus 25-30 dagelijks per automaat. Ik wens zeker koffie in al zijn varianten, arme choco, warm water en indien mogelijks soep. Dit is volledig intern gebruik dus een muntsysteem is niet nodig.
Koffiemachine
Oost-Vlaanderen
Koffieautomaat voor klant uit Gent
Wij zijn met ruim 130 medewerkers en hadden graag meer informatie ontvangen over een koffieautomaat. Daarnaast hebben we ook nog bezoekers, deze zijn zelfs niet inbegrepen in hierboven weergegeven cijfer.
Koffiemachine
Antwerpen
Koffiiautomaat voor een gymm in Deurne
Graag een offerte voor de huur van een koffieautomaat voor zowel koffie , thee als warme chocomelk. Deze zal zowel dienen voor intern als extern gebruik. Ik wens nu een huurofferte voor zo'n 6 maanden en indien ik hierover tevreden ben wens ik dit contract te verlengen. Graag een huurofferte voor een automaat met muntsysteem.
Koffiemachine
Limburg
Koffiemachine voor een schoolinstelling in Genk
We hadden graag een aankoop offerte verkregen voor een koffieautomaat. Graag een uitgebreide offerte met voldoende keuzemogelijkheden. We zijn met 600 personeelsleden ongeveer, maar hiervan zijn de meeste halftijds of slechts beperkt aanwezig. Dagelijjks gebruik zal tussen de 30 en de 50 mensen liggen. We wensen een automaat zonder muntsysteem en bij voorkeur koffiebonen.
Koffiemachine
Oost-Vlaanderen
Koffiemachine voor een bedrijf in Gavere
We wensen graag een automatische koffieautomaat voor een kleien 100 medewerkers maximum dagelijks gebruik. We wensen de prijzen voor een aankoop voor dergelijk koffieaudiomaat. Dit moet volautomatisch werken.
Koffiemachine
West-Vlaanderen
Koffiemachine voor een bioscoop in de Haan
We houden een kleine bioscoop open. Tot voor kort waren we in de wintermaanden gesloten maar vanaf nu doen we elke week open. Hierdoor hebben de klanten nogal vaak naar koffie en andere warme dranken gevraagd. Vandaar dat we nu deze offerteaanvraag doen. Ik weet niet hoeveel succes dit gaat hebben, maar ik verwacht per week niet meer dan 10 gebruikers. Mijn persoonlijke voorkeur gaat uit naar aankoop, maar andere offertes zijn ook welkom.
Koffiemachine
Oost-Vlaanderen
Koffiemachine voor een school in Deinze
Ik ben financieel verantwoordelijke van onze basisschool, en heb van de directie opdrachten gekregen voor het aanvragen van een koffieautomaat met muntsysteem. deze zal in de leerkrachtenkamer geplaatst worden. Ik wens graag uitgebreide offertes over de prijzen en verdere informatie.
Koffiemachine
Vlaams Brabant
Koffiemachine voor een garage in Leerbeek.
Wij hebben nu een koffiemachine van Presto in huur bij Elis, werkt goed en lekkere koffie, maar we zijn niet tevreden van de service. Daarom dat we nu graag de prijs offertes en informatie van andere leveranciers hadden ontvangen. deze automaat word gebruikt door eigen personeelsleden en heel af en toe door klanten. we wensen een huurcontract . Gelieve een prijsofferte door te sturen van verscheidene modellen, eventueel ook van modellen die ook thee en warme choco aanbieden.
Koffiemachine
Antwerpen
Koffiemachine voor een bedrijf in Antwerpen
We zoeken een leverancier om een contract mee aan te gaan voor zowel een koffiemachine als de levering van de koffie. Ik wens een automaat die door een 25 tal mensen gebruikt zal worden. De mogelijkheid bestaat dat dit aantal in de toekomst nog zal groeien. Graag een zeer uitgebreide offerte, ook met huur en aankoopprijzen en de mogelijkheid om bekers, melk, suikers enz... bij u aan te kopen.
Koffiemachine
Limburg
Warme drankenautomaat voor in onze school
De leerlingen van onze school, willen graag een warme drankenautomaat in de refter. Volgens onze directie is dit vrij duur, maar als voorzitter van de leerlingenraad vind ik het mijn taak mezelf eens goed te informeren. Bestaat de mogelijkheid om een automaat te plaatsen tegen een voordelige prijs, en kunnen we misschien een proefperiode aangaan? Er gaat natuurlijk een verschil zijn tussen winter en zomer, wat het gebruik van de machine betreft. Kan daar rekening mee gehouden worden?
Koffiemachine
Antwerpen
Koffiemachine voor een bedrijf in Antwerpen
We zoeken naar de vervanging van twee oudere toestellen. Deze moeten volledig vrij te gebruiken zijn.
Koffiemachine
Limburg
Koffiemachine voor een kapsalon in Bilzen.
We zijn een kapsalon met 4 werknemers. We hadden graag een offerte willen ontvangen van een koffiemachine. Te gebruiken voor klanten en personeel. Jaarlijks zullen 3000 tassen koffie getapt worden. Vriendelijk bedankt voor de offerte!
Koffiemachine
Antwerpen
Prijsvergelijking van een koffiemachine voor een bedrijf in Sint Katelijne Waver
We hebben nu al enkele jaren een koffieautomaat staan van Douwe Egbert. De koffiemachine bevat diepvrieskoffie en cappuccino. Ik had graag een prijsvergelijking willen ontvangen om te kijken of ik bij de juiste leverancier zit. We hebben 9 werknemers en 10 bezoekers per dag gemiddeld.
Koffiemachine
Vlaams Brabant
Koffiemachine voor een computerzaak in Galmaarden
Ik heb een offerteaanvraag gedaan voor een frisdrankenautomaat en ik zie dat het ook mogelijk is om een offerteaanvraag te doen voor een koffiemachine. Ik heb een computerwinkel en heb 20 klanten gemiddeld per dag. Ik wil zo klantvriendelijk mogelijks zijn, terwijl dat de klant wacht dat ze een bak koffie kunnen drinken of fris. Alvast bedankt voor de offerte!
Koffiemachine
Antwerpen
Koffiemachine voor een 2de vestiging in Vorselaar.
Graag een vrijblijvende offerte van een koffiemachine. We gaan een 2de vestiging openen. Het is een openbare zaak eigenlijk. Voor deze klanten hadden we graag een koffieautomaat willen plaatsen. Alvast bedankt voor de offerte!
Koffiemachine
Limburg
Warme dranken automaat voor een bedrijf in Genk
wij zijn op zoek naar een warme dranken automaat voor koffie , choco en soep. Verder is nog niets beslist dus gelieve een zeer ruime offerte te maken voor zowel automaten met een betaalsysteem als 'gratis' automaten en ook voor full service en gewoon huur contract. De beslissing zal eind oktober vallen.
Koffiemachine
West-Vlaanderen
Koffiemachine voor een garage in Moen.
We hebben een koffiemachine fountain. Graag een prijsvergelijking van andere koffiemachines. We zijn een garage dus moeilijk aan te geven hoeveel personen gebruik zullen maken van de koffiemachine. Alvast bedankt voor de offerte.
Koffiemachine
Oost-Vlaanderen
Koffiemachine voor een seminaricentrum in Oost-Vlaanderen
We zijn van plan deze automaat in ons centrum te plaatsen. Deze zal achter de coulissen geplaatst worden en zal dienen om zowel de bezoekers als de medewerkers van koffie te voorzien. Graag ook een model waar we een kleine thermos (1l) kunnen vullen. In optie mag u ook een offerte opmaken voor een automaat met andere warme dranken. (capuchino, warme choco, warm water voor thee,....) Geen soep aub. Intern werken we met een tiental mensen. Een seminarie telt meestal tussen de tien en de veertig mensen.
Koffiemachine
West-Vlaanderen
Koffie automaat voor een dagcentrum in West-Vlaanderen
Wij houden een dagcentrum open en bieden daar de mensen zelf iets te drinken aan. Omdat we dit werk wat van de schouders van ons personeel willen nemen zouden we willen nakijken of het mogelijk is om een automaat die werkt met muntinworp in onze hal te plaatsen. Per dag schatten wij op een kleine 15 gebruikers.
Koffiemachine
Vlaams Brabant
Koffiemachine voor een bedrijf in Vlaams-Brabant.
We hebben nu een koffiemachine van Douwe Egbert. Ik had graag een prijsvergelijking willen ontvangen van de andere leveranciers. We hebben 6 personen in vaste dienst,plus enkele vertegenwoordigers. Graag een offerte van een koffiemachine met allerlei warme dranken.
Koffiemachine
Antwerpen
Offerteaanvraag koffiemachine voor een transportbedrijf in Antwerpen.
Graag een offerte van een koffiemachine. Dagelijks te gebruiken vanaf 5 personen. Ik zou het liefst een koffiemachine willen met allerlei warme dranken. Vriendelijk bedankt voor de offerte!
Koffiemachine
Limburg
Koffiemachine voor een bedrijf in Limburg
Graag een gerichte offerte voor een simpele en gerbuiksvriendelijke koffie automaat. We zijn met 10 mensen op kantoor.
Koffiemachine
Limburg
Offerte aanvraag voor een koffiemachine, tuincentrum in Limburg
Wij hebben een tuincenterum met 5 medewerkers en wensen offertes te ontvangen voor een koffieautomaat. Graag een ruime keuze van de beschikbare automaten en de dienstverleningen. We zijn zowel geintreseerd in de aankoop van het apparaat als de huur. Gelieve ook informatie te geven over wat het onderhoud inhoud indien we beslissen een apparaat te huren.
Koffiemachine
Antwerpen
Koffiemachine voor een schoonmaakbedrijf in Antwerpen.
Graag een offerte van een koffiemachine met allerlei warme dranken. We zijn een schoonmaakbedrijf met 70 man. Vriendelijk bedankt voor de offerte!

Prijs en informatie koffiemachine

Vind de beste koffiemachine voor uw bedrijf

Op zoek naar de geschikte koffiemachine voor uw onderneming? Dan bent u aan het juiste adres. Ontvang hier gratis advies voor uw koffieautomaat. Vul nu een aanvraag in en vergelijk offertes van tot drie verschillende leveranciers. Wij werken met de beste leveranciers die u een breed gamma aan mogelijkheden kunnen bieden.

Een lekker kopje koffie is één van de kleine geneugten die een werkdag verlichten. Uw personeel zal er van genieten, een gezonde dosis cafeïne is namelijk goed voor de productiviteit. Ook bezoekers zullen het appreciëren dat ze een kopje koffie kunnen drinken terwijl u bezig ben met een andere klant.

Wilt u een latte macchiato, een romige cappuccino, of liever een straffe espresso? Vertel het ons in onderstaande vragenlijst en wij helpen u verder bij het vinden van de juiste leverancier. Zo kan u rustig alle offertes vergelijken, dat is de Bobex-formule.Offerte aanvragen-koffiemachine
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Ik wist niet dat dit bestond, maar het is alleszins een zeer gemakkelijke manier om aan leveran..."

M. Salembier

"Tevreden, Bobex is een aanrader."

W. Van Nieuwenhuyze


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.