Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex Belgi | Ander land

 search

Plat dak: Ontvang snel meerdere gratis offertesPlat dak-dakwerken

Ontvang nu meerdere offertes: DakwerkenOfferte aanvragen-dakwerken

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Zonnepanelen
Antwerpen
Aanvraag Zonnepanelen te Antwerpen
Wij zoeken offertes voor zonnepanelen. Wij zijn syndicus van een appartementsgebouw en wensen offertes te ontvangen voor zonnepanelen. Het betreft een plat dak met kiezels, dat +/- 160 tot 200m in oppervlak meet. Wij hebben geen dakkoepels in het dak. Het dak is Zuidelijk georinteerd. Wij kennen ons verbruik niet precies. verbruyik gn idee zdlijk
Dakwerken
Antwerpen
Dakwerken te Mortsel
We moeten dringend ons roofingdak laten herstellen van de aanbouw (20m). Het grote pannendak moet ook vernieuwd worden, maar dat is iets minder dringend.We zijn midden in verbouwingen en moeten het roofingdak zo snel mogelijk in orde krijgen.
Dakwerken
Oost-Vlaanderen
Dakwerker gezocht in Deinze
Wij hadden graag een offerte gekregen wat de kostprijs zou zijn om onze dakgoot te vernieuwen , het is een alleenstaande woning en ruw geschat zou het 50 lopende meter , met 4 afvoerbuizen , en alles ,wat erbij komt , zoals bochten ,uitzettingsvoegen enz... Wij hadden graag een prijs gekregen , wat deze ons zou kosten indien jullie deze zouden vernieuwen. Kan u mij bereiken voor een afspraak ? Mvg,
Dakisolatie
Antwerpen
Isolatie buitenkant plat dak in de regio Zwijndrecht
Ik wens het dak van mijn appartement te laten isoleren (prive-ik beheer dat). Plat dak met roofing en keien, opp. +100m, bouwjaar 1991.
Dakisolatie
Antwerpen
Isolatie buitenkant plat dak in de regio Deurne
Ik wens het dak van mijn prive te laten isoleren Plat dak met roofing en n koepel, opp. 70m, bouwjaar rond 1970.
Dakwerken
Oost-Vlaanderen
Dakwerken voor een woning in Wetteren
Beste, Naar aanleiding van waterschade via een lek in het dak (combinatie slijtage lood en loskomend mos tijdens hevige regenval), zou ik graag een offerte ontvangen voor het reinigen/onderhoud en al dan niet de herstellingen. Welke info heeft unodig om dit te kunnen opstellen? Alvast bedankt
Dakwerken
West-Vlaanderen
Dakwerken voor de regio Kortrijk
Ik wens dakwerken voor onze privewoning. Plat dak met roofing nu, graag nieuwe roofing op, rond de 30m, bouwjaar 1978.
Dakwerken
Vlaams Brabant
Dakwerken voor een woning in Diest
Afbreken en wegvoeren betondeksteen, isolatie plaatsen minstens 20 centimeter dikte 40 vierkante meter, dakbedekking boven isolatie, afwerken isolatie aan schouw, want schouw geeft uit op plat dak. Ook de woning naast mij, de woning van, mijn broer zal ook moetwne worden gesoleerd.
Dakwerken
Antwerpen
Aanvraag dakwerken te Brasschaat
Wij wensen offertes te ontvangen voor dakwerken. Wij hebben een klein plat dak dat +/- 20m in oppervlak meet. Wij wensen de roofing hierop te laten vervangen, en er is ook een stukje rot hout dat wij wensen te laten vervangen. Wij zijn eigenaars van deze woning. Wij hebben ook een ander plat dak (groot plat dak) waar wij inlichtingen zoeken voor het vervangen van de roofing. Wij hebben geen dakkoepels of andere constructies op deze 2 daken.
Dakwerken
Antwerpen
Dakwerken voor de regio Stabroek
Ik heb een woning gekocht te Stabroek en de bijbouw heeft een plat dak waar nieuwe roofing op moet komen (momenteel lek). Opp. 15m. Daarnaast zou ik van jullie ook graag bekijken voor zijkant dak te bekleden. Bouwjaar huis 1970. Op lange termijn wil ik ook nieuwe dakpannen leggen.
Dakisolatie
Antwerpen
Dakisolatie te Brasschaat
Dakisolatie voor een plat dak van een apartementsgebouw. Het dak is ongeveer 270 m. Het is bekleed met roofing en gebouwd in 1981. De roofinglaag zelf is in 2001 gezet.
Dakisolatie
Oost-Vlaanderen
Isolatie buitenkant plat dak in de regio Aalst
Ik wens het dak van mijn prive te laten isoleren. Plat dak met EPDM, opp. +60m, voor nog dit jaar. Rijhuis van jaren 50.
Dakisolatie
Antwerpen
Isolatie buitenkant plat dak in de regio Deurne
Ik wens het dak van mijn prive willen laten isoleren. Plat dak met roofing zonder koepel, opp. 45m. Rijhuis van 1955.
Dakisolatie
Antwerpen
Isolatie buitenkant plat dak in de regio Antwerpen
Ik zou het dak van mijn prive willen laten isoleren. Plat dak met roofing nu, opp. rond de 100m, herenrijhuis van 1910 ongeveer. Werken liefst in september graag.
Dakisolatie
West-Vlaanderen
Isolatie buitenkant plat dak in de regio De Haan
Ik zou het dak van mijn woning die ik verhuur te laten isoleren. Plat dak met roofing op en n koepel, opp. zeker 100m Bouwjaar 1960, tijdstip hangt van de offerte af.
Zonnepanelen
Antwerpen
Zonnepanelen voor een woning
Ik heb een plat dak waar ik zonnepanelen op zou willen plaatsen. Het dak bestaat uit roofing en is 24m2 groot. Het dak ligt volledig in de zon. Ik verbruik 4400khw per jaar.
Dakwerken
Antwerpen
Dakwerken voor de regio Schoten
Ik wens dakwerken voor mijn privewoning. Hellend dak met singels nu, ook 2 stukken plat dak met roofing. Nieuw dak op, liefst ook te isoleren. Opp. in total meer dan 100m. Bouwjaar 1939.
Dakwerken
Antwerpen
Dakwerken voor de regio Schilde
Ik wens het dak van mijn te laten isoleren(via buitenkant). Plat dak met roofing nu, bouwjaar 1960, opp. 100m. Tijdstip hangt van de offerte af.
Dakwerken
Antwerpen
Dakwerken voor de regio Brasschaat
Ik wens dakwerken voor mijn prive. Plat dak met EDPM op, ik wil laten isoleren en EPDM laten vervangen. Opp. 100m, bouwjaar 1979, werken nog dit jaar.
Dakwerken
Antwerpen
Aanvraag Dakwerken te Deurne
Wij zoeken offertes voor dakwerken. Wij hebben een plat dak dat +/- 75m in oppervlakte meet. Wij wensen een nieuw dak te laten plaatsen (oude dak verwijderen en nieuwe plaatsen).
Dakisolatie
Antwerpen
Isolatie buitenkant plat dak in de regio Mortsel
Ik wens het plat dak van prive te laten isoleren. Plat dak met roofing en n koepel, bouwjaar 1983. Opp. 70m. Geen voorkeur van materiaal.
Dakisolatie
Antwerpen
Isolatie buitenkant plat dak in de regio Mortsel
Ik wens het plat dak van mijn prive te laten isoleren. Plat dak met roofing op zonder koepels, 2 daken van totaal 40m. Geen voorkeur van materiaal.
Dakwerken
West-Vlaanderen
Dakwerken in de regio Sint-Kruis
Ik wens het plat dak van mijn prive te herstellen. Achteraan plat dak (50m), nu ligt er een soort roefing op en n koepel. Terwijl mogen er ook isolatiewerken gebeuren. Bouwjaar woning 1948.
Dakwerken
Antwerpen
Dakwerken in de regio Hemiksem
Ik wens dakwerken voor mijn woning. Rijwoning. Het is een plat dak met roefing, dit wil ik vervangen en terwijl ook isoleren. Opp. 6m op 9m groot.
Dakwerken
West-Vlaanderen
Dakvervanging voor in de regio Gistel
Ik wens dakwerken voor mijn woning. Ongeveer 50m (plat dak), dak is 25 jaar oud. Geen koepels, dak is uit roefing. Graag nieuw materiaal uit EPDM.

Plat dak

  • Hoe groot het dak ?
  • Plat dak ? Hellend ?
  • Herstellen of nieuwdak ?

Zoektermen:

 ,   ,   ,   ,   ,   ,   ,   , 

Offerte aanvragen-dakwerken
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Geen opmerkingen of suggesties. Tevreden!"

L. Louis

"We zijn dankzij Bobex in contact gekomen met een leverancier die voldoet aan onze wensen, hoewe..."

P. Lippens


     Bobex.be  |       Bobex.fr  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

2000-2016 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.