Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex België | Ander land

 search

Plat dak: Ontvang snel meerdere gratis offertesPlat dak-dakwerken

Ontvang nu meerdere offertes: DakwerkenOfferte aanvragen-dakwerken

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Dakisolatie
Antwerpen
Isolatie buitenkant plat dak in de regio Deurne
Ik zou het dak van mijn prive te laten isoleren. Plat dak met roofing en kiezels, opp. 70mē (+ bijbouw ook nog), bouwjaar 1953.
Dakisolatie
Antwerpen
Isolatie buitenkant plat dak in de regio Lier
Ik wens het dak van mijn prive te laten isoleren. Plat dak met roofing, opp. +80-90mē, bouwjaar 1969.
Dakwerken
West-Vlaanderen
Dakwerken voor een woning in Roeselare
Het gaat over een nieuw opgetrokken achterbouw met drie lichtstraten in bestaande uit beton. Daar zouden we een plat dak (isolatie en epdm) willen. Ten tweede gaathet over een garage waar we ook een plat dak willen. Het bestaat uit osb-platen (epdm, geen isolatie). De werken zouden voor eind maart, begin april 2017. Alvast bedankt!
Zonnepanelen
Antwerpen
Aanvraag Zonnepanelen te Beerse
Wij zijn op zoek naar offertes voor zonnepanelen. Wij zijn eigenaars van onze woning dat een plat dak heeft. Op ons dak ligt roofing, en wij hebben geen dakkoepels op het dak. Ons dak meet +/- 50mē in oppervlak, en wij verbruiken elektriciteit met 4 personen.
Zonnepanelen
West-Vlaanderen
Aanvraag Zonnepanelen te Bellegem
Wij zoeken offertes voor zonnepanelen. Wij zijn eigenaars van onze woning, en hebben een plat dak met oregon. Wij kennen het dakoppervlak niet precies en hebben enkele dakkoepels. Het betreft het dak van de garage. Wij verbruiken elektriciteit met 2 personen.
Zonnepanelen
Antwerpen
Aanvraag Zonnepanelen te Schilde
Wij zoeken offertes voor dakisolatie. Wij hebben een plat dak met roofing waarop zich 1 lichtkoepel bevindt. Het dak meet +/- 120mē in oppervlak, en wij zijn eigenaars van deze woning. Onder het dak bevinden zich 2 slaapkamers. Wij hebben een verbruik van 4 personen.
Dakwerken
West-Vlaanderen
Aanvraag Dakwerken te Harelbeke
Wij zijn op zoen naar offertes voor dakwerken. Wij hebben een plat dak dat +/- 70mē in oppervlak meet. Wij wensen de zinklaag op het dak te laten vervangen. Wij zijn eigenaars van deze woning.
Dakwerken
West-Vlaanderen
Dakwerken voor de regio Kortrijk
Ik wens dakwerken voor mijn privewoning(bjbouw). Plat dak met roofing op, graag isolatie op en nieuwe roofing/epdm op. Opp. +55mē, bouwjaar voor 1950.
Dakwerken
Limburg
Dakwerken voor de regio Hasselt
Ik wens dakwerken voor mijn prive. Graag een dak dat voor de volgende jaren lekvrij zou zijn. Eventueel ook nog 2 garages met platdak, nu roofing op, opp. +20mē ongeveer. Huis van 1973.
Dakisolatie
Oost-Vlaanderen
Isolatie buitenkant plat dak in de regio Deinze
Ik wens het dak van mijn prive te laten isoleren. Plat dak met roofing, opp. 90m, huis van 1977,
Dakisolatie
West-Vlaanderen
Isolatie buitenkant plat dak in de regio Blankenberge
Ik wens het dak van mijn prive te laten isoleren. Plat dak met EPDM zonder koepel, opp. rond de 100mē, huis van 1978.
Zonnepanelen
Antwerpen
Aanvraag Zonnepanelen te Antwerpen
Wij zoeken offertes voor zonnepanelen. Wij zijn syndicus van een appartementsgebouw en wensen offertes te ontvangen voor zonnepanelen. Het betreft een plat dak met kiezels, dat +/- 160 tot 200mē in oppervlak meet. Wij hebben geen dakkoepels in het dak. Het dak is Zuidelijk georiënteerd. Wij kennen ons verbruik niet precies. verbruyik gn idee zdlijk
Dakwerken
Antwerpen
Dakwerken te Mortsel
We moeten dringend ons roofingdak laten herstellen van de aanbouw (20m). Het grote pannendak moet ook vernieuwd worden, maar dat is iets minder dringend.We zijn midden in verbouwingen en moeten het roofingdak zo snel mogelijk in orde krijgen.
Dakwerken
Oost-Vlaanderen
Dakwerker gezocht in Deinze
Wij hadden graag een offerte gekregen wat de kostprijs zou zijn om onze dakgoot te vernieuwen , het is een alleenstaande woning en ruw geschat zou het 50 lopende meter , met 4 afvoerbuizen , en alles ,wat erbij komt , zoals bochten ,uitzettingsvoegen enz... Wij hadden graag een prijs gekregen , wat deze ons zou kosten indien jullie deze zouden vernieuwen. Kan u mij bereiken voor een afspraak ? Mvg,
Dakisolatie
Antwerpen
Isolatie buitenkant plat dak in de regio Zwijndrecht
Ik wens het dak van mijn appartement te laten isoleren (prive-ik beheer dat). Plat dak met roofing en keien, opp. +100mē, bouwjaar 1991.
Dakisolatie
Antwerpen
Isolatie buitenkant plat dak in de regio Deurne
Ik wens het dak van mijn prive te laten isoleren Plat dak met roofing en één koepel, opp. 70mē, bouwjaar rond 1970.
Dakwerken
Oost-Vlaanderen
Dakwerken voor een woning in Wetteren
Beste, Naar aanleiding van waterschade via een lek in het dak (combinatie slijtage lood en loskomend mos tijdens hevige regenval), zou ik graag een offerte ontvangen voor het reinigen/onderhoud en al dan niet de herstellingen. Welke info heeft unodig om dit te kunnen opstellen? Alvast bedankt
Dakwerken
West-Vlaanderen
Dakwerken voor de regio Kortrijk
Ik wens dakwerken voor onze privewoning. Plat dak met roofing nu, graag nieuwe roofing op, rond de 30mē, bouwjaar 1978.
Dakwerken
Vlaams Brabant
Dakwerken voor een woning in Diest
Afbreken en wegvoeren betondeksteen, isolatie plaatsen minstens 20 centimeter dikte 40 vierkante meter, dakbedekking boven isolatie, afwerken isolatie aan schouw, want schouw geeft uit op plat dak. Ook de woning naast mij, de woning van, mijn broer zal ook moetwne worden geïsoleerd.
Dakwerken
Antwerpen
Aanvraag dakwerken te Brasschaat
Wij wensen offertes te ontvangen voor dakwerken. Wij hebben een klein plat dak dat +/- 20mē in oppervlak meet. Wij wensen de roofing hierop te laten vervangen, en er is ook een stukje rot hout dat wij wensen te laten vervangen. Wij zijn eigenaars van deze woning. Wij hebben ook een ander plat dak (groot plat dak) waar wij inlichtingen zoeken voor het vervangen van de roofing. Wij hebben geen dakkoepels of andere constructies op deze 2 daken.
Dakwerken
Antwerpen
Dakwerken voor de regio Stabroek
Ik heb een woning gekocht te Stabroek en de bijbouw heeft een plat dak waar nieuwe roofing op moet komen (momenteel lek). Opp. 15mē. Daarnaast zou ik van jullie ook graag bekijken voor zijkant dak te bekleden. Bouwjaar huis 1970. Op lange termijn wil ik ook nieuwe dakpannen leggen.
Dakisolatie
Antwerpen
Dakisolatie te Brasschaat
Dakisolatie voor een plat dak van een apartementsgebouw. Het dak is ongeveer 270 mē. Het is bekleed met roofing en gebouwd in 1981. De roofinglaag zelf is in 2001 gezet.
Dakisolatie
Oost-Vlaanderen
Isolatie buitenkant plat dak in de regio Aalst
Ik wens het dak van mijn prive te laten isoleren. Plat dak met EPDM, opp. +60mē, voor nog dit jaar. Rijhuis van jaren 50.
Dakisolatie
Antwerpen
Isolatie buitenkant plat dak in de regio Deurne
Ik wens het dak van mijn prive willen laten isoleren. Plat dak met roofing zonder koepel, opp. 45mē. Rijhuis van 1955.
Dakisolatie
Antwerpen
Isolatie buitenkant plat dak in de regio Antwerpen
Ik zou het dak van mijn prive willen laten isoleren. Plat dak met roofing nu, opp. rond de 100mē, herenrijhuis van 1910 ongeveer. Werken liefst in september graag.

Plat dak

  • Hoe groot het dak ?
  • Plat dak ? Hellend ?
  • Herstellen of nieuwdak ?

Zoektermen:

 ,   ,   ,   ,   ,   ,   ,   , 

Offerte aanvragen-dakwerken
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Zeer tevreden over Bobex. De centralisatie van je aanvraag is handig."

W. Vastavel

"Ik was tevreden."

D. Dewolf


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

Đ 2000-2016 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.