Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex BelgiŽ | Ander land

 search

Plannen van prospectiecampagnes: Ontvang snel meerdere gratis offertesPlannen van prospectiecampagnes-teleprospectie & afspraakplanning

Ontvang nu meerdere offertes: Teleprospectie & afspraakplanningOfferte aanvragen-teleprospectie & afspraakplanning

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Teleprospectie & afspraakplanning
Antwerpen
Teleprospectie telecom operator afspraakplanning
Als partner van een telecomoperator hadden wij graag voor ons B2B verkopers geÔnformeerd wat het kost om afspraken te laten maken. De bedoeling is om kwalitatieve en degelijke afspraken te krijgen. Wij kunnen een online tool bezorgen waaruit gebeld kan worden. Het aantal zal afhangen van de prijs en de kwaliteit van de afspraken.
Teleprospectie & afspraakplanning
Oost-Vlaanderen
Telesales project callcenter
Checken van data in lijst en indien nog geen klant proberen een order te laten plaatsen (telesales), die dan geleverd wordt door een extern leverancier. Graag contact en offerte callcenter hiervoor. Eigenlijk zowel datacleaning als telesales.
Teleprospectie & afspraakplanning
West-Vlaanderen
Callcenter project uitnodigen gasten
Het uitnodigen naar een gratis avondseminar met een van de bekendste keynote speakers van de Benelux, specifiek gericht op ondernemers. Het call center moet zelfstandigen/ondernemers uitnodigen op deze gratis avond, zodat men kan kennismaken met ons bedrijf, en zo verder interesse kan demonstreren naar verdere coaching/seminaries.
Teleprospectie & afspraakplanning
West-Vlaanderen
Vrijblijvende offerte voor teleprospectie
Bestaande gratis leden laten opbellen en hun interesse wekken voor ons maandelijks abonnement. Bedrijven contacteren en hun warm maken om een korting af te staan aan onze leden indien men bij hen een aankoop doen. Leden legimiteren zich met een unieke kortingskaart.
Teleprospectie & afspraakplanning
West-Vlaanderen
Teleprospectie via callcenter
Genereren kwalitatieve afspraken: Mijn verkopers doen nu zelf hun prospectie maar ik had graag die tijd uitgespaard en vervolgens via een callcenter te werken. Lijsten van potentiŽle klanten kan ik bezorgen. Ik ben een Mobistar Business Partner. De klanten die we bezoeken zijn enkel zelfstandigen. Wij bezoeken Proximus klanten en brengen een vlotte overgang naar het Mobistar netwerk. Ik zou graag wat informatie krijgen omtrent prijs en mogelijkheden. Alvast bedankt.
Teleprospectie & afspraakplanning
West-Vlaanderen
Teleprospectie via callcenter, offerte telemarketing campagne, contact callcenters
Graag prijsofferte voor teleprospectie, uit te voeren bij ons op kantoor (regio Brugge). 1 ŗ 2 dagen/week.
Teleprospectie & afspraakplanning
Vlaams Brabant
Offerte enquete bestaande klanten opendeurdag telemarketing callcenter project
We hebben hier al eens een project gehad, en wensen dit te herhalen maar weten niet bij wie of wat. Bij opendeurdagen willen wij alle klanten contacteren en uitnodigen, en tegelijk ook hun gegevens checken en bijwerken. Wij hebben 6000 klanten. Graag contact, info en eventuele offerte
Telemarketing & inbound callcenter
Antwerpen
Offerte teleprospectie via callcenter telemarketing campagne contact callcenters
Niet voor mezelf maar voor een klant in Frankrijk heb ik nodig een inbound en outbound helpdesk/secretary work + andere kleine opdrachten voor outbound sales acties. Bobex kwaliteitscontrole: twijfelachtige lead, maar lijkt een grote opdracht indien serieus, vandaar toch doorgegeven.
Teleprospectie & afspraakplanning
Oost-Vlaanderen
Cold calling teleprospectie project call center, betaling per afspraak telemarketing
Een bedrijf dat onze cold calling activiteiten overneemt. Target: Afspraken met C-level van middelgrote en grote ondernemingen. Betaling per afspraak.
Teleprospectie & afspraakplanning
Oost-Vlaanderen
Teleprospectie via callcenter, offerte telemarketing campagne, contact callcenters
We hebben nog geen ervaring maar overwegen teleprospectie-campagnes. Indien eerste batch succesvol herhalen we dit uiteraard. We hebben niet de capaciteit om dit zelf te doen, vandaar. Graag contact & info. 'Product' zijn IT-diensten.
Teleprospectie & afspraakplanning
Antwerpen
Gezocht telesales bedrijf
Telesales bedrijf: telefonische verkoop van internet visibiliteit d.m.v. publi-redactionele artikels op City Portals met hoge visibiliteit. Alvast bedankt.
Teleprospectie & afspraakplanning
Oost-Vlaanderen
Aanbieding teleprospectie
Ik ben geÔnteresseerd in een aanbod op het vlak van teleprospectie. Wij zijn een kleiner bedrijf dat gespecialiseerd is in wering van ongedierte. Ons klantenpakket is gevarieerd en bevat particulieren en overheden. Om een solide groei te bekomen, willen we ons specifiek op de industriŽle markt gaan richten: voeding, opslag en logistiek, farmaceutische sector, e.d. Het is in die optiek dat ik graag een prijsvoorstel gekregen had. Alvast bedankt.
Telemarketing & inbound callcenter
West-Vlaanderen
Verkopen tickets
Wij zijn een vzw die de strijd aangaat tegen de armoede in eigen land. Niet dat wij iets hebben tegen ontwikkelingshulp, maar wij vinden dat het bij ons ook al voor vele vele mensen twee voor twaalf is. Wij richten jaarlijks een aantal events in, en wij zouden omwille van ons humanitair doel, de mensen willen aansporen om een ticket van ons evenement aan te kopen. Alles gaat naar ons humanitair doel. Wij zijn een vzw die zonder subsidies werkt, maar wij hebben het hart op de juiste plaats. Wij zouden ook graag een programmaboek willen uitbrengen, dus mensen die willen adverteren zijn uiteraard welkom. Mensen die goed aan de telefoon zijn en een aangename telefoonstem en overtuigingskracht hebben. 1) Het telefonisch verkopen van tickets 2) het verkopen van advertentieruimte, waar de adverteerder supervoordelen krijgt, zoals gratis tickets, banner op onze sites gedurende een jaar enz... Mensen mogen hun factuur in hun onkosten steken, btw is 100% fiscaal aftrekbaar en hebben een aangename avond. Op die manier kunnen wij met de netto-opbrengsten ons doelen nastreven. Zoals dit maal hebben wij een benefietweekend gepland. Een heuse Schlagerparade met 11 artiesten waarvan Christoff, Lindsay, Yves Segers, Davy Gilles, Tony Servi enz... en op de tweede dag een heuse en grootse travestietshow met Wendy Van Wanten. Wij hebben nog 400 tickets op een capaciteit die wij zouden moeten kunnen verkopen tegen het benefietweekend 13/11 en 14/11. Dit ondanks dat wij 30.000 flyers A5 hebben laten drukken, alsook 2000 affiches A2 hebben laten drukken. Altijd bereikbaar op gsm, indien u interesse hebt, twijfel niet om contact op te nemen. Alvast bedankt.
Telemarketing & inbound callcenter
Waals Brabant
Offerte telemarketingcampagne met callcenter voor prospectie
Ik zoek een bedrijf dat een callcenter kan inschakelen of andere prospectie mechanismes om afspraken te maken met nieuwe mogelijke klanten ( industrie), alsook het aanvullen van info op lijsten ( namen ) Dit dient te gebeuren voor heel Belgie ( Frans en Nederlands). Graag contact en offerte
Telemarketing & inbound callcenter
Brussel
Contact en voorstel callcenter om B2B leads te genereren
Een call center waar nedelandstalige medewekers b2b telefoneren om leads te genereren. Graag contact voorstel en offerte.
Telemarketing & inbound callcenter
Vlaams Brabant
Voorstel en offerte originele telemarketing campagne voor klantenbinding
We hebben nog niets van budget besteed dit jaar, nu de markt zich lijkt te herstellen denken we rond september een campagne te doen. Ik heb interesse om van jullie originele voorstellen voor klantenbinding te ontvangen, een campagne die niet meteen in de vuilnisbak belandt.
Telemarketing & inbound callcenter
Vlaams Brabant
Telemarketingcampagne offerte en partner gezocht voor klantentevredenheid meten
Wij zoeken een partner om als onderdeel van kwaliteitsmanagement een onderzoek naar klantentevredenheid doen bij onze klanten. Probleem is wel dat het merendeel van onze klanten zich in scandinavische landen bevindt.
Telemarketing & inbound callcenter
Limburg
Contactpersoon telemarketing campagnes en mailings en callcenter acties
Wij verzorgen alle mogelijke administratieve hulp voor onze klanten, en vaak komt er daar ook een vraag om een campagne te voeren, waarvoor we dan steeds een externe partner zoeken en deze dit laten uitvoeren. Ik zou dan ook graag een contactpersoon bij jullie krijgen voor wanneer er nog een dergelijke situatie komt. Bijvoorbeeld in het verleden zochten we voor een klant iemand om een mailingcampagne te voeren op prospects
Telemarketing & inbound callcenter
Antwerpen
Voorstel informatie en offerte telemarketingcampagne met callcenter voor prospectie nieuwe klanten
Ik ben een stemcoach en heb mijn eigen bureau, ik leer mensen hun spraakvaardigheden te optimaliseren. Zo coach ik andere coaches, consultants, scholen, etc. Mijn contactaanvraag heeft 2 doelen, enerzijds, hoe kunnen jullie mij helpen meer klanten te vinden? Via een telemarketing campagne of een call center opdracht. En anderzijds eventueel kan ik ook jullie mensen coachen indien interesse. Graag contact
Telemarketing & inbound callcenter
Oost-Vlaanderen
Contact voor overleg mogelijkheden telemarketing campagne
Wij hebben een marketingcel binnen het bedrijf, het lijkt me wel interessant om de mogelijkheden eens te bespreken of zij gebruik kunnen maken van uw diensten.
Telemarketing & inbound callcenter
Antwerpen
Telemarketingcampagne voor consultancybedrijf
Telemarketing voor recent consultancybedrijf www.clear-vantage.eu gericht op West-Europe (B,F,D,I,E)
Telemarketing & inbound callcenter
Antwerpen
Ontwerpen van telemarketingcampagne, maken van afspraken voor verkopers
Wij willen graag aan telemarketing gaan doen om afspraken te maken voor onze verkopers in Belgie, en ons klantenbestand aanzienlijk uit te breiden. Graag meer info en voorstellen. Wij zijn actief in SEO en het ontwerpen van websites.
Teleprospectie & afspraakplanning
Vlaams Brabant
Teleprospectie mogelijkheden gezocht, faxcampagnes of andere voorstellen
Ik zou willen prospecteren in Nl, BE en Fr, dacht aan een faxcampagne via Skype bijvoorbeeld. Andere voorstellen zijn welkom mits binnen budget. Graag meer informatie

Plannen van prospectiecampagnes

Zaken doen zonder goede afspraken kan haast niet. Maar ook uw tijd is kostbaar. Laat de afspraakplanning en teleprospectie over aan professionals en u doet waar u goed in bent. Vergelijk hier offertes van Call Centers.

Een klant telefonisch aan de lijn krijgen is vaak al een uitdaging. Wanneer u dan na de zoveelste keer te zijn doorverbonden eenmaal de juiste persoon aan de lijn hebt begint het verkoopsgesprek nog maar. U doet er goed aan een afspraak te maken en met de persoon in levende lijven af te spreken. Maar zou het niet efficiënter zijn als iemand anders deze verkoopsgesprekken voor u plant?

Laat dit over aan specialisten. Zo kan jij productiever werken, want je verliest geen tijd meer met lange telefoontjes. En zo verhoog je de kans dat je ook effectief een afspraak krijgt met een prospect. Want een professioneel Teleprospectieteam weet hoe ze iemand kunnen overtuigen van het nut van een afspraak. Zorg dat uw prospects te weten komen dat het de moeite is over uw product te praten.

De voordelen van Afspraakplanning zijn dus duidelijk:

  • De afspraken worden voor u gemaakt, op maat van uw behoeften. U hoeft enkel in de agenda te kijken en naar de afspraken te gaan.
  • Uw vertegenwoordigers en verkopers kunnen zich concentreren op het gesprek met de klant zonder tijd te moeten verliezen met het maken van een afspraak.
  • U werkt met een professioneel team samen. Lead Generation en het organiseren van agenda's is hun vak.

Een Callcenter kan uw bedrijf trouwens ook op een hele hoop andere manier helpen. De telefoon is een bijzonder efficiënte manier om goederen te verkopen. Maar met Telemarketing kunt u ook oude en nieuwe klanten (opnieuw) aan uw bedrijf linken. Of een marktonderzoek laten uitvoeren. Praat met een Telemarketeer over wat je nodig hebt en zij zullen je verder helpen.

Wenst u meer info over de manier waarop een team van Telemarketeers uw onderneming kan helpen? Vul dan vrijblijvend onze aanvraag in en ontvang tot drie verschillende offertes van Callcenters.

 Offerte aanvragen-teleprospectie & afspraakplanning
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Tevreden over Bobex, want we werden door verschillende leveranciers gecontacteerd."

E. Jongeneelen

"heel goed"

M. Leveugle


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.