Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex Belgi | Ander land

 search

Plaatsten coca cola automaat: Ontvang snel meerdere gratis offertesPlaatsten coca cola automaat-koude drankautomaat

Ontvang nu meerdere offertes: Koude drankautomaatOfferte aanvragen-koude drankautomaat

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Koude drankautomaat
Oost-Vlaanderen
Nieuwe drank- en snackautomaat
Wij hebben nu een oude automaat staan, maar deze functioneert niet langer naar behoren. Wij wensen ook het aanbod uit te breiden met warme dranken en snacks.
Koude drankautomaat
Antwerpen
Cola automaat voor een bedrijf in Antwerpen
Met ons huidig systeem voor frisdranken hebben we nogal veel verspilling. Daarom hadden we graag een offerte ontvangen voor het plaatsen van een coca cola automaat. We wensen graag 1 automaat per verdieping te plaatsen, 2 in totaal. Deze zullen dienen voor intern gebruik en we wensen deze te plaatsen tegen januari.
Koude drankautomaat
Limburg
Cola automaat voor een scoutsbeweging in Tessenderlo
We zouden graag een coca cola automaat (flesjes) willen plaatsen omdat er teveel misbruikt wordt gepleegd in de lokalen ivm de flesjes.
Koude drankautomaat
West-Vlaanderen
Frisdrankenautomaat voor een bedrijf in West-Vlaanderen.
Graag een offerte van een frisdrankenautomaat. Het is moeilijk aan te geven hoeveel dagelijkse frisdrankengebruikers we zullen hebben. Kan ik een offerte ontvangen van het kleinste model? Alvast bedankt!
Koude drankautomaat
Oost-Vlaanderen
Frisdrankenautomaat voor een VZW in Oost-Vlaanderen.
Graag een offerte van een frisdrankenautomaat voor een vzw in Oost-Vlaanderen. Dagelijks te gebruiken door meer dan 20 personen. Alvast bedankt.
Koude drankautomaat
Oost-Vlaanderen
Frisdrankenautomaat voor een bedrijf in Geraardsbergen.
Graag een offerte van een frisdrankenautomaat voor ons bedrijf. Dagelijks te gebruiken door 13 personen. Vriendelijk bedankt voor de offerte!
Koude drankautomaat
West-Vlaanderen
Frisdrankenautomaat voor een bedrijf in West-Vlaanderen.
We gaan eind oktober veranderen van locatie en overwegen een Frisdrankenautomaat te plaatsen. Dagelijks zullen er 13 personen gebruik maken van de koffiemachine. Graag een prijsofferte van een frisdrankenautomaat.
Koude drankautomaat
Limburg
Frisdrankenautomaat voor een bedrijf in Limburg.
Graag een offerte van een frisdrankenautomaat voor een bedrijf in Limburg. Dagelijks zullen er 1020 personen gebruik maken van de frisdrankenautomaat. Vriendelijke bedankt voor de offerte!
Koude drankautomaat
Antwerpen
Frisdrankenautomaat voor een bedrijf in Antwerpen.
Graag een vrijblijvende offerte van een frisdrankenautomaat. Dagelijks zullen er 1015 personen gebruik maken van de machine. Bedankt voor de offerte!
Koude drankautomaat
Antwerpen
Frisdrankenautomaat voor een BVBA in Antwerpen.
Graag een offerte van een frisdrankenautomaat. Dagelijks te gebruiken vanaf 5 personen. Alvast bedankt voor de offerte!
Koude drankautomaat
Oost-Vlaanderen
Frisdrankenautomaat voor een bedrijf in Oost-Vlaanderen.
We willen graag een frisdrankenautomaat gaan huren. Dagelijks zullen er 2025 personen gebruik maken van de koffiemachine. Bedankt voor het voorstel!
Koude drankautomaat
West-Vlaanderen
Frisdrankenautomaat voor een VZW in West-Vlaanderen.
Graag een vrijblijvende offerte van een frisdrankenautomaat voor onze VZW. Dagelijks gebruik voor 1020 personen. Alvast bedankt voor de offerte!
Koude drankautomaat
Antwerpen
Frisdrankenautomaat voor een vereniging in Antwerpen.
Wij zijn een VZW vakantieverblijf en willen graag een frisdrankenautomaat plaatsen voor vakantiegangers. In het weekend zijn er makkelijk 80-man aanwezig. Doordeweeks wat minder. Graag een offerte.
Koude drankautomaat
Vlaams Brabant
Full service frisdrankautomaat
een Full services frisdrankautomaat.
Koude drankautomaat
Limburg
Offerte voor plaatsen drankautomaat coca cola
Contact informatie en offerte voor het plaatsen van een coca-cola automaat.
Koude drankautomaat
Oost-Vlaanderen
Coca Cola frisdrankautomaat informatie en prijsofferte gewenst
Een voorstel voor het plaatsen van een Coca Cola frisdrankautomaat met prijsofferte en informatie leveringen en dergelijke.
Koude drankautomaat
Oost-Vlaanderen
Offerte voor aankopen of huren van frisdrankautomaat Coca Cola
Ik ontvang graag een offerte voor een automaat van Coca Cola te huren/kopen. Wat kost dit en voorwaarden? Er zouden zo'n tiental personen gebruik van maken.
Koude drankautomaat
Antwerpen
Aankoop of huur van Coca-Cola frisdrankautomaat gezocht, info opties dranken, prijzen en service
Coca cola frisdrankautomaat. Ik zoek ook een koffieautomaat en een snackautomaat, indien deze alledrie van dezelfde leverancier kunnen komen zou dit ideaal zijn. Graag contact.
Koude drankautomaat
Oost-Vlaanderen
Coca cola drankautomaat gevraagd om te plaatsten aan voetbalveld
Ik heb een automaat van Pepsi staan maar die is kapot, ik wens deze te vervangen. De automaat staat aan mijn garage, die aan een voetbalveld ligt, waardoor er vrij veel gebruik van gemaakt wordt.
Koude drankautomaat
Antwerpen
Graag voorstel en prijs voor plaatsen van Coca-cola drankautomaat
Beste, ik had graag de prijs geweten voor een aankoop van een drankautomaat enkel met blikjes, om buiten aan het caf te plaatsen. Groot aantal gebruikers.

Plaatsten coca cola automaat

Vind een goede Frisdrankautomaat

U bent op zoek naar een frisdrankautomaat?

Zou u graag uw werknemers en bezoekers een frisse Cola of Fanta kunnen aanbieden? Dan is een frisdrankautomaat een goed idee.  U beslist hoe ruim het assortiment hoort te zijn van uw automaat. Gewoon Coca-Cola, of ook Fanta, Sprite en nog vele andere dranken? U kan uw werknemers en bezoekers een ruim assortiment aanbieden. Wij helpen u graag verder bij het vinden van een goede leverancier. Vul de velden hieronder in en omschrijf wat u zoekt. U ontvangt dan snel tot drie offertes, zodat u rustig een goede keuze kan maken.

Verhuur, een goede keuze

Een drankautomaat huren is een goede keuze. In dat geval zorgt de leverancier voor de levering van de dranken. U blijft echter wel verantwoordelijk voor het plaatsen van de bestelling, het bijvullen en verzamelen van de muntstukken. Wilt u een verdeelautomaat voor frisdranken huren? Vul dan onze vragenlijst in en ontvang tot drie offertes. Zo kan u verschillende prijzen vergelijken.

Full service, een zorgeloze keuze

Wenst u een vending machine zonder zorgen? Kies dan voor een Full Service pakket. De leverancier zorgt voor alles: de plaatsing, het bijvullen, het tellen en het verzamelen van de munten. Zo verliest u geen tijd aan zo’n machine. Bovendien hoeft u niets te investeren en is er geen huurgeld. Op zoek naar een goede full service oplossing? Vul dan onze vragenlijst in en ontvang tot drie verschillende prijsopgaven. Zo kan u rustig verschillende prijzen en diensten vergelijken en maakt u een goed overwogen keuze. Zo helpt Bobex u bij het maken van een slimme keuze.Offerte aanvragen-koude drankautomaat
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Voor de eerste maal gebruikt. Een ongelooflijke snelle behandeling."

"Goede dienst. Ik heb de leverancier gevonden die ik zocht."

K. Vierstraete


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.