Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex België | Ander land

 search

Plaatsing zonneboiler: Ontvang snel meerdere gratis offertesPlaatsing zonneboiler-zonneboiler

Ontvang nu meerdere offertes: ZonneboilerOfferte aanvragen-zonneboiler

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Zonneboiler
Oost-Vlaanderen
zonneboiler voor een woning Merelbeke
Graag had ik meer informatie verkregen over de mogelijkheden voor een zonneboiler te plassen op een hellend dak met dakpannen. Eventueel zou ik dit systeem wensen te gebruiken voor vloerverwarming en warm water. Er is voldoende oppervlakte zuid voorzien. In de offerte moet ook de plaatsing en aansluiting zijn voorzien.
Zonneboiler
Oost-Vlaanderen
zonneboiler voor een woning in Melle
Dit is voor een eigen privéwoning. Dit is een pannendak met aan de voorkant zuidwestelijke en aan de achterkant noordoostelijke oriëntatie. Er is zeker 5-10m² beschikbaar een de beide kanten zonder schaduwplekken. Momenteel maken we gebruik van een elektrische boiler in de badkamer. Deze wensen we eventueel wel te vervangen door een nieuwe zonneboiler. Ik ben op dit nummer bereikbaar voor een afspraak ter plaatsen te maken. Graag ter plaatse dan ook naast de offerte verdere informatie over de plaatsing en rendement van deze zonneboiler.
Zonneboiler
Limburg
Zonneboiler voor een woning in Gingelom
Ik heb een privéwoning met daaraan een werkplaats en een benzinestation. Omdat ik nu met pensioen ga wens ik mogelijk een zonneboiler te plaatsen voor de opvang van de kosten. Ik heb twee platte daken waarvan het grootst; zo'n 200m², oostelijk is gericht. Hier zijn echter geen problemen om de collectoren naar het zuiden te richten. Dit dak staat boven de garage waar ook de huidige elektrische boiler staat. Deze zou eventueel vervangen dienen te worden voor een zonneboiler. Vlak boven kunnen de zonnecollectoren geplaatst worden. Het dak is roofing met daaronder een houten laag. Graag een gerichte prijsofferte voor dergelijk systeem inclusief de plaatsing alsook de mogelijke premies die nog mogelijk zijn voor zonneboilers.
Zonneboiler
Vlaams Brabant
offerte voor zonneboiler te Overijse
eigenaar van de woning. 2 mensen. Dak is precies Noord-Zuid gericht. +-80 m² beschikbaar. 4 veluxramen.
Zonneboiler
Oost-Vlaanderen
Zonneboiler voor een woning in Lokeren
Dit is te plaatsen op mijn hoofdwoning. Ik heb momenteel wel reeds zonnepanelen geplaatst op het zuidwestelijke deel van de woning. Naar mijn eerste ruwe schatting is er voor de thermische panelen wel nog een kleine 5-6m² over. Mijn huidige boiler staat op de zolder maar is sinds kort in pannen gevallen, vandaar dat ik nu graag zou wensen te bekijken wat de mogelijkheden en de kostprijs zijn voor een zonneboiler. Gelieve ook rekening te houden dat mijn huidig waterverbruik waarschijnlijk nog zal dalen in de nabije toekomst, als de kinderen het huis uit zijn.
Zonneboiler
Oost-Vlaanderen
Demande de devis pour l'installation de chauffe-eau solaire
Je voudrais avoir plusieurs devis à titre comparatif pour l'installation d'un chauffe-eau solaires dans la but de réduire nos coûit en terme d'énergie. J'ai un toit incliné à 45° d'une surface approximative de 30 m2 côté sud. Merci de prendre contact avec moi et de me soumettre votre offre.
Zonneboiler
Limburg
Zonneboiler voor een woning in Hasselt
Woning met een bekleding in dikke leistenen. Ik wens hier een geschikte zonneboiler instalatie te plaatsen. Hier is een zuidelijke oriëntatie en ik vermoed voldoende oppervlakte , 5-10m². U kunt mij op dit nummer bereiken voor een afspraak ter plaatse om de offerte te kunnen opmaken. Ook had ik graag nog wat verdere praktische informatie gewenst over het rendement en de plaatsing van deze zonneboiler.
Zonneboiler
West-Vlaanderen
Zonneboiler voor een woning in Zwevegem
Ik stook momenteel op aardgas en heb maandelijkse stookkosten van ongeveer €300,-. Ik zou graag willen weten of het voor mij voordeliger is om een zonneboiler aan te schaffen. Het dak is 30-35 graden en naar het zuiden gericht. Graag vrijblijvende offertes hiervoor.
Zonneboiler
Limburg
Zonneboiler voor een woning in Ham
Dit is een vrijstaande woning met een zeer groot dak van ongeveer twee keer 100m². Ik wens na of tijdens de isolatie van dit dak de mogelijkheid bekijken om een zonneboiler te plaatsen. Is het nodig dat hiervoor het dak reeds geïsoleerd is voor de thermische panelen geplaatst worden of kan dit ook erna ? De bekleding zijn gewone dakpannen. Ik wens graag een offerte voor de plaatsing en installering van deze panelen en zonneboiler.
Zonneboiler
Oost-Vlaanderen
Zonneboiler voor een woning in Dendermonde
Ik heb reeds zonnepanelen op een plat dak van een bijgebouw. Omdat hier echter geen plaats is wens ik de panelen voor de zonneboiler te plaatsen op een hellend dak. Deze is van voor zuidwestelijk gericht en aan de achterkant zuidoostelijk. Op beide zijde staan er twee veluxramen, maar ik denk dat de oppervlakte voor elke dakhelft wel groter zal zijn dan 20 vierkante meter. Er zijn geen grote schaduwplekken. Bekleding zijn gewone dakpannen. Volledige offerte met prijs voor panelen, boiler en plaatsing. Graag ook verdere informatie over de plaatsing.

Plaatsing zonneboiler

Lekker warm water door de zon!

Hoe komt u aan uw warm water in uw woning of eigendom? Beschikt u over een waterverwarmer op gas? Dacht u wel eens aan een milieuvriendelijk alternatief? Een zonneboiler is een milieuvriendelijke manier om uw sanitair water te verwarmen. Een zonneboiler heeft zonnecollectoren die energie opvangen om water te warmen of een woning te warmen.

Thermische panelen versus zonnepanelen.

Thermische panelen bevatten zonnecollectoren die de warmte van de zon opvangen. In tegenstelling tot zonnepanelen, die maakt gebruik van fotovoltaïsche cellen die de energie van de zon opvangen om elektriciteit te produceren. Allebei de panelen worden op het dak geplaatst om zo het zonlicht op te vangen.

Een zonnecollector, wat is dat?

Het principe van een zonnecollector is heel eenvoudig: Een metalen voorwerp dat een tijdje in de zon ligt wordt warm. Zonnecollectoren werken volgens hetzelfde principe. Zo een zonnecollector is gemaakt u metaal, waar vervolgens een vloeistof doorloopt om de warmte op te nemen en vervolgens aan het opslagvat met water af te geven.Offerte aanvragen-zonneboiler
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Het is wel gemakkelijk om van verschillende firma's offertes te ontvangen met een minimum aan w..."

L. Wagemans

"Het is handig dat meerdere aannemers door jullie worden gecontacteerd."

M. Van De Voorde


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.