Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex BelgiŽ | Ander land

 search

Plaatsen zonnepanelen: Ontvang snel meerdere gratis offertesPlaatsen zonnepanelen-zonnepanelen

Ontvang nu meerdere offertes: ZonnepanelenOfferte aanvragen-zonnepanelen

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Zonnepanelen
Antwerpen
zonnepanelen voor een woning in Boom
Ik wens de opties te bekijken voor het plaatsen van zonnepanelen op een oost en westelijk gelegen dak. Voorkant is oostelijk gericht. Geen idee van de oppervlakte.
Zonnepanelen
Antwerpen
zonnepanelen voor een woning in Nijlen
We zouden graag zonnepanelen wensen te plaatsen op een bijgebouw. Dit is een betonnen dak met witte kunststof. Deze is 15x5 m. De woning is origineel van de jaren 60 maar volledig vernieuwd.
Zonnepanelen
Oost-Vlaanderen
zonnepanelen voor een woning in Destelbergen
16.500 kWh (1/3 nachttarief en 2/3 dagtarief) zuidzuidoost gericht dak. Dak bestaat uit dakpannen. oppervlakte voor de zonnepanelen te plaatsen is nooit nagemeten,; twee veluxramen.
Zonnepanelen
Oost-Vlaanderen
zonnepanelen voor een woning in Gent
Ik wens panelen te plaatsen op een recente gekochte woning van de jaren 60. Hier is een dak in dakpannen. Oppervlakte en oriŽntatie zijn nog nooit nagemeten. Niet zo'n hoog verbruik.
Zonnepanelen
Oost-Vlaanderen
zonnepanelen voor een woning in Brakel
We zouden zonnepanelen willen plaatsen op een plat dak met een kleiner dak boven. Dit is een roofing dak met keien. Dit is van hoofdwoning zelf. Ik verbruik zo'n 10.000kw. We hebben elektrische verwarming.
Zonnepanelen
West-Vlaanderen
zonnepanelen voor een woning in Kortrijk
Ik wens panelen te plaatsen op een pannendak van een halfopen woning. Graag hiervoor een offerte. Het dak is zuidoost gericht . Geen idee van de oppervlakte. Woning gebouwd in 1974.+-3000kw verbruik. Plaatsing 2017.
Zonnepanelen
Oost-Vlaanderen
zonnepanelen voor een woning in Berlare
Plaatsing van zonnepanelen mogelijk een pannendak van 45į. Het gebouw is 9m breed en een dakvlak van 6m hoog. OriŽntatie is dwars naar het zuiden, Dus meer een oost en west oriŽntatie. Verbruik van elektriciteit is nooit echt nagemeten.
Zonnepanelen
Antwerpen
zonnepanelen voor een woning in Muizen
Graag had ik op een de achterbouw van mijn woning zonnepanelen geplaatst. Dit zijn verschillende platte daken met een oppervlakte van zo'n 24m≤. Deze daken zijn roofing of epdm , daken zijn een 18 jaar terug vernieuwd. Dak op het hoofdgebouw is volledige vernieuw , ook onderdak n dakpannen. Achterbouw is oostelijk gericht. Ik heb op dit moment niet echt een schatting van mijn verbruik.
Zonnepanelen
Vlaams Brabant
zonnepanelen voor een woning in Humbeek
Ik wens een offerte voor het plaatsen van zonnepanelen op een pannendak. Dit is een woning van 83. De oppervlakte is nog niet opgemeten maar er is een zuidwestelijke oriŽntatie aan de achterkant. Verbruik van een kleine 10.000kw elektrische verwarming bij geteld.
Zonnepanelen
West-Vlaanderen
Zonnepanelen voor een woning in Sint Michiels
Woning van 1968. Dak in klunstleien. Dit dak is zuidoostelijk gericht en heeft een geschikte oppervlakte van 40m≤. Graag had ik de mogelijkheden bekeken voor de plaatsing van zonnepanelen op deze oppervlakte.
Zonnepanelen
Vlaams Brabant
Zonnepanelen voor een woning in Wemmel
Hellende dak waarvan rond de 20m≤ zuidelijk is gericht. Ik wens hier zonnepanelen te plaatsen om mijn verbruik op te vangen. Dit ligt rond de 20.000kw. Woning van 1994.
Zonnepanelen
West-Vlaanderen
Zonnepanelen voor een woning in Oostende
Ik wens de zonnepanelen te plaatsen op een pannendak. Ik heb wel geen idee van de oriŽntatie maar het dak is 20m≤. Geen idee van verbruik.
Zonnepanelen
Limburg
Zonnepanelen voor een woning in Rekem
Ik zoek een offerte voor het plaatsen van zonnepanelen. voor een woning met een verbruik van 6500kw. Geen idee van de oppervlakte of oriŽntatie.
Zonnepanelen
Oost-Vlaanderen
Zonnepanelen voor een woning in Nevele
Dag en nachttarief +- 5000kw samen. Opgesplitst 2000 nacht en 3000 dag. Dak waarop ik eventueel de panelen wens te plaatsen zijn stromppannen 44. 40-50m≤ aan de zonnezijde, dit is zuid gericht voor 80%.
Zonnepanelen
Vlaams Brabant
Zonnepanelen voor een woning in Malderen
Dit is voor een halfopen woning van zeker 40 jaar. Ik zou graag een offerte voor het plaatsen zonnepanelen. Ik heb wel geen idee van verbruik , oriŽntatie of oppervlakte van de woning.
Zonnepanelen
West-Vlaanderen
Zonnepanelen voor een woning in Lombardsijde
Verbruik van 3900kw. De mogelijkheid voor het plaatsen van de zonnepanelen is op een zuidelijk gericht dak met dakpannen. Geen idee van oppervlakte. Geen dakvensters.
Zonnepanelen
Antwerpen
Zonnepanelen voor een woning in Turnhout
Geen idee van verbruik. Er is zowel de mogelijkheid voor de zonnepanelen te plaatsen op een dakppannen dak naar het oosten gericht. Het platte dak van de garage is ook een mogelijkheid . Beide daken zijn groter dan 20m≤
Zonnepanelen
Antwerpen
Zonnepanelen voor een woning in Sint Amands
Ik wens deze zonnepanelen te gebruiken voor zowel mijn bedrijfsgebouw als mijn privťwoning. Deze zijn op hetzelfde adres. Verbruik van ruwweg zo'n 3850kw. Ik heb mogelijkheden voor het plaatsen en een plat roofing dak en een hellend dak met dakpannen. Dit laatste is zuidwesten gerichten en +- 60m≤.
Zonnepanelen
Limburg
Zonnepanelen voor een woning in Tessenderlo
We zouden graag bekijken wat de mogelijkheid is voor het plaatsen van zonnepanelen op een hellend dak in dakpannen. Hier zijn geen dakvensters, geen schaduwplekken of dakkapellen. De precieze oppervlakte of oriŽntatie ken ik wel niet. Ook het verbruik van elektriciteit zal ter plaatsen moeten worden bekeken.
Zonnepaneel installatie
Oost-Vlaanderen
Zonnepanelen voor een woning in Dendermonde
We wensen een offerte voor het plaatsen van zonnepanelen op mijn eigen privťwoning. Hier is er mogelijkheid voor de plaatsing op een pannendak van 16-20m≤ met een 45į helling. Ik heb wel geen idee van de oriŽntatie. Verbruik is niet gekend maar ik betaal grofweg 40Ä per maand.
Zonnepanelen
West-Vlaanderen
Zonnepanelen voor een woning in Waregem
Momenteel betaal ik 370Ä per maand aan elektriciteit. Ik gebruik elektriciteit zowel voor koken , elektrisch vuur, alsook verwarming via accumulatoren. Ik heb een driedubbele meter. Mijn precieze verbruik ken ik wel niet. Ik heb wel een perfect gelegen pannendak van zeker 20m≤ beschikbare oppervlakte. Graag had ik daarom met iemand bekeken ter plaatsen wat de mogelijkheden voor zonnepanelen zouden zijn.
Zonnepaneel installatie
Oost-Vlaanderen
Zonnepanelen voor in de regio Boekhoute
Ik zou zonnepanelen wensen op mijjn prive. Hellend dak met dakpannen en 2 dakkapellen op. 2500 kw/u, zuidgericht. Rond de 45m≤ denk ik.
Zonnepanelen
Limburg
Zonnepanelen voor een woning in Stokrooie
Ik wens de mogelijkheid na te kijken voor zonnepanelen te plaatsen op een licht t hellende dak in betonnen pannen met daaronder unidekplaten. Volledige zuid gericht. Geen idee van de oppervlakte. Geen schaduwplekken.4200 kw.
Zonnepaneel installatie
Antwerpen
Zonnepanelen voor een woning in Schoten
Per maand betaal ik 190Ä. Het hellend dak bestaat uit dakpannen. Zuidelijke dakpannen en en tussen de 100-150m≤. Graag had ik een gerichte offerte ter plaatsen gekregen.
Zonnepanelen
Oost-Vlaanderen
Zonnepanelen voor een woning in Knesselare
Ik wens graag een offerte voor het plaatsen van zonnepanelen. Dakpannen dak met een vermoedelijk zuid tot zuidwestelijke gericht. Enkel 1 velux. Woning van 30 jaar oud.

Plaatsen zonnepanelen

De zon, de beste energieleverancier

Op zoek naar de beste partner voor zonnepanelen? Vul de vragenlijst hieronder in en ontvang gratis advies en offertes van ervaren leveranciers! Wij helpen u bij de zoektocht naar de beste installateur voor zonnepanelen.

Zonnepanelen, een goede investering!

Zonnepanelen zijn een milieuvriendelijke en financieel interessante investering. U produceert zelf groene energie, en vermindert zo uw elektriciteitskosten. Bovendien geniet u momenteel nog van aanzienlijke overheidssubsidies bij de aankoop van zonnepanelen. Snel zijn is hierbij de boodschap want deze subsidies worden steeds sneller afgebouwd.

Vind de juiste installateur!

Bobex geeft u advies om de juiste installateur van zonnepanelen te vinden. Ontvang nu snel tot 3 offertes op maat. Daarna kan u rustig alle aanbiedingen bekijken en vergelijken.Offerte aanvragen-zonnepanelen
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Was in orde. We zijn tevreden"

M. Van Kerckhove

"Ik ben tevreden over de snelle service van Bobex."

P. wielandt


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.