Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex BelgiŽ | Ander land

 search

Perk: Ontvang snel meerdere gratis offertesPerk-zonneboiler

Ontvang nu meerdere offertes: ZonneboilerOfferte aanvragen-zonneboiler

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Zonneboiler
Vlaams Brabant
Zonneboilergezocht in Perk
Specifikatie voor zonneboiler Perk Voor 1-2 personen Nog te bespreken Ik heb al PV voor elektriciteit Plaats voor extra zonnepanelen voorzonne boiler ? te bekijken ter plaatse ! Plaats voor boiler en accessoires ! Te bekijken Alleen offertes uit Vlaanderen ! Rentabiliteit te bekijken - Kost investering, uw beste prijs - De diverse premies - - Voorwaarden voor krediet - - In overweging nemen dat ik in najaar 2010 een kond ketel + boiler (doorstroom) heb geplaatst; misschien heeft men me niet volledig ge-informeerd op dat moment - - over de mogelijkheden hiervan ! - Ik vraag een berekening ? met details -van - NPV - IRR 1-2 personen; ik heb al zonnepanelen voor elektriciteitopwekking; betalingsvoorwaarden ! Wat zijn uw sterke punten, als leverancier ? ========================================================= Addendum dd 03/07/2013 van Zonstraal vzw@zonstraal.be 11:56 (1 minuut geleden) aan mij Beste, Dit is wel degelijk de juiste link om het forum te bereiken : http://www.zonstraal.be/forum Om een bericht te kunnen plaatsen moet je wel apart op het forum registreren via deze link : http://www.zonstraal.be/forum/ucp.php? mode=register&sid=f6041955e2ebf918d75e119c1842d504 Er is op het forum een onderwerp waar u een offerte kan aanvragen : http://www.zonstraal.be/forum/viewforum.php?f=30 Er werden daar tot nu toe weliswaar nog geen vragen gesteld. Het hangt er ook vanaf of er veel zonneboiler installateurs daar komen kijken. Zelf heb ik geen lijst van mogelijke installateurs of referenties. Let wel op want er zijn veel installateurs die de zaken veel rooskleuriger voorstellen dan ze zijn : vraag zeker naar eventuele (jaarlijkse) onderhoudskosten. Ook de mogelijke besparingen worden soms enorm overschat (bvb Futech reclame. Als je momenteel warm water produceert met gas, dan zullen de kosten van een zonneboiler installatie vrijwel nooit terugverdiend kunnen worden. Heb je momenteel een electrische boiler, dan kan een zonneboiler wel rendabel zijn, maar je zal altijd nog wel een naverwarming of alternatief moeten voorzien voor de winterperiode. Dus mocht je offertes krijgen, let dan goed op en probeer je zoveel mogelijk zelf te informeren. Mvg Erik De Decker Ik vraag aan de leverancier dit kritisch en punt voor punt te bekijken en te evalueren ! vr groeten, Melotte Joseph Kraaienbos 7 18250 Perk, in B tel 02/751 74 68 leveranciers enkel uit Vlaanderen graag. =======================================

Perk

Lekker warm water door de zon!

Hoe komt u aan uw warm water in uw woning of eigendom? Beschikt u over een waterverwarmer op gas? Dacht u wel eens aan een milieuvriendelijk alternatief? Een zonneboiler is een milieuvriendelijke manier om uw sanitair water te verwarmen. Een zonneboiler heeft zonnecollectoren die energie opvangen om water te warmen of een woning te warmen.

Thermische panelen versus zonnepanelen.

Thermische panelen bevatten zonnecollectoren die de warmte van de zon opvangen. In tegenstelling tot zonnepanelen, die maakt gebruik van fotovoltaïsche cellen die de energie van de zon opvangen om elektriciteit te produceren. Allebei de panelen worden op het dak geplaatst om zo het zonlicht op te vangen.

Een zonnecollector, wat is dat?

Het principe van een zonnecollector is heel eenvoudig: Een metalen voorwerp dat een tijdje in de zon ligt wordt warm. Zonnecollectoren werken volgens hetzelfde principe. Zo een zonnecollector is gemaakt u metaal, waar vervolgens een vloeistof doorloopt om de warmte op te nemen en vervolgens aan het opslagvat met water af te geven.


Zoektermen:


Offerte aanvragen-zonneboiler
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Als je offertes aanvraagt en ze kunnen je helpen, word je binnen de 24 u tot 48u gecontacteerd ..."

M. Scheymans

"Prima, bedankt"

P. Bloemen


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.