Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex BelgiŽ | Ander land

 search

Overstappen sociaal secretariaat: Ontvang snel meerdere gratis offertesOverstappen sociaal secretariaat-sociaal secretariaat

Ontvang nu meerdere offertes: Sociaal secretariaatOfferte aanvragen-sociaal secretariaat

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Sociaal secretariaat
Oost-Vlaanderen
Sociaal secretariaat
Wij werkten vroeger voor de boekhouding en loonadministratie met kantoor Meuleman, die is sinds kort overgenomen geweest door een ander kantoor, wij hebben dat vernomen maar op een zeer bruuske manier, graag had ik dus de andere opties willen vergelijken, indien wij dus niet tevreden zijn met die nieuwe kantoor is het mogelijk dat wij onze opzeg geven om dan volgend jaar met een ander secretariaat te gaan samenwerken. Alvast bedankt om mij te contacteren.
Sociaal secretariaat
Oost-Vlaanderen
Informatie en offerte veranderen van sociaal secretrariaat voor loonberekening
Ik zag dat er tot eind juni kan overgestapt worden van sociaal secretariaat. Ik ontvang graag contact, uw informatie, en een offerte om dan een beslissing te kunnen nemen. Alvast bedankt

Overstappen sociaal secretariaat

Zoekt u een partner voor uw loonberekening of om uw HR-taken op te volgen? Vul hier uw informatieaanvraag in en ontvang een vrijblijvend voorstel.

Loonberekening, sociale documenten en fiscale aangiften vragen heel wat tijd en opzoekwerk. een erkend sociaal secretariaat beheerst deze materie door en door, zodat u zich op uw basisactiviteit kunt concentreren.

Werkt u al samen met een sociaal secretariaat? Ontdek de vele facetten van het engagement van Partena HR en vergelijk ze met wat uw huidige partner biedt.

Naast loonberekening, biedt Partena u ook vele HR-beheerstools, professioneel advies van juridische experten, tijdelijke of permanente HR-outsourcing en heel wat publicaties en opleidingen.

Vul de vragenlijst hieronder in om er meer over te weten.Offerte aanvragen-sociaal secretariaat
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Ik ben heel tevreden over de diensten van Bobex. Ondertussen heb ik drie offertes ontvangen waa..."

S. Sandyck

"Tevreden over de diensten van Bobex."

P. De Winter


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.