Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex BelgiŽ | Ander land

 search

Opstijgend grondvocht: Ontvang snel meerdere gratis offertesOpstijgend grondvocht-vochtbestrijding

Ontvang nu meerdere offertes: VochtbestrijdingOfferte aanvragen-vochtbestrijding

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Vochtbestrijding
Vlaams Brabant
Vochtbestrijding voor een woning in Aarschot
Recent aangekochte woning van de jaren 70. Hier is in de gevels een probleem met opstijgend grondvocht. Graag hadden we dit zo snel mogelijk opgelost zodat we vervolgens de muren kunnen isoleren. Woning met volle stenen muren.
Vochtbestrijding
West-Vlaanderen
Vochtbestrijding voor een woning in Knokke-Heist
Dit is een woning waar ik naar ga verhuizen. Deze woning heeft een tijd leeg gestaan . De vochtplekken zijn wel reeds over plakt. Het is opstijgend grondvocht door een fout in de constructie.
Vochtbestrijding
Antwerpen
Vochtbestrijding voor een woning in Malle
In het verleden hadden we last van grondvocht. Toen hebben dit zelf bewerkt . na isolatie van de spouwmuren is dit echter zwaar teruggekomen. Daarom zoeken we nu iemand om dit op te lossen. gebouw van de jaren 60/70.
Vochtbestrijding
Oost-Vlaanderen
Vochtbestrijding voor een woning in Lovendegem
Dit is voor een bedrijfsgebouw waarvan ik de eigenaar ben. We merken vooral problemen op de vloer met opstijgend grondvocht. Dit is een betonvloer waar nu wit salpeter opkomt. Hier zijn al jaren problemen.
Vochtbestrijding
Antwerpen
Vochtbestrijding voor een woning in Herentals
Dit is een gewone kelder die we gebruiken als praktijkruimte. We hebben altijd al wat problemen gehad met opstijgend grondwater . Dit is sinds enkele jaren al problemen, door een fout van de aannemer.
Vochtbestrijding
Vlaams Brabant
Vochtbestrijding voor een woning in Tienen
Ik doe deze aanvraag voor de woning van mijn ouders waarvoor ik de regelingen zal treffen voor de afspraken en de offertes. Hier hebben ze problemen met op stijgend grondvocht in zowel de kelder als het gelijkvloers achteraan de gevel. In de kelder is opstijgend vocht de keldervloer. Deze is in aarde. Reeds jaren problemen.
Vochtbestrijding
Limburg
Vochtbestrijding voor een woning in Hasselt
We hebben problemen met de keldervloer. Waarschijnlijk opstijgend grondvocht. Dit is een betonvloer waar deze problemen altijd al zijn geweest. Dit is oudere woning in renovatie.

Opstijgend grondvocht

Heeft u ongewenste vochtplekken in uw woning? Wist u trouwens dat te veel vocht negatieve gevolgen heeft voor uw gezondheid en uw woning? Daarom is het belangrijk om deze problemen tijdig aan te pakken en te bestrijden. Zo alleen kunt u ervoor zorgen dat uw isolatie en bouwmaterialen niet beschadigd worden.

Om vocht in uw woning of op uw eigendom te bestrijden moet u een diagnose laten maken. Deze opdracht is zonder deze grondige diagnose niet zo gemakkelijk, aangezien vochtproblemen verschillende oorzaken kunnen hebben. Grotendeels zijn er drie soorten vochtproblemen mogelijk. U kan last hebben van opstijgend vocht, doorslaand vocht en lekken of condensatievocht. Elk van deze vochtproblemen heeft een specifieke aanpak.


Zoektermen:


Offerte aanvragen-vochtbestrijding
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Ik ben zeker tevreden over de Bobex service."

W. Sevenants

"Zeer tevreden. Ik kreeg goede ondersteuning vanuit Bobex."

M. wauters


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.