Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex BelgiŽ | Ander land

 search

Offertes vergelijken: Ontvang snel meerdere gratis offertesOffertes vergelijken-gps tracking systeem

Ontvang nu meerdere offertes: GPS Tracking SysteemOfferte aanvragen-gps tracking systeem

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
GPS Tracking Systeem
West-Vlaanderen
Track & trace voor een zaak te Sint-Andries
Ik wens een track & trace syteem voor 7 voertuigen. Allemaal bestelwagens, enkel in Belgie.
Dakisolatie
Limburg
Dakisolatie voor een woning in Maasmechelen
Ik wil offertes vergelijken voor dakisolatie in regio limburg. Isolatie is mogelijk via een zolder met planken vloer. Woning is van 1988. en toen geÔsoleerd. De isolatie is nu beschadigd en daarom wens ik nu ter plaatsen te bekijken of we deze kunnen herstellen ofwel vervangen. Onderdak is reeds voorzien.
Spouwmuurisolatie
Antwerpen
Spouwmuurisolatie voor een woning in Braschaat
Rijwoning gebouwd in 89. Gevels zijn vrije gevelsteen. De diepte van de spouw is 50-55mm en zo'n oppervlakte van 64m≤. Momenteel heb ik reeds 1 offerte waarmee ik de prijzen wens te vergelijken.
GPS Tracking Systeem
Oost-Vlaanderen
Voertuiglokalisatie systeem voor een bedrijf in Lede
Het gaat over huurwagens, kleine busjes voor gehandicapte vervoer en eventueel ook autobussen. De aantallen hangen volledig af van de prijs en zullen tussen 6 en 20 voertuigen zitten. Deze zullen dienen voor beheer van voertuigen en opvolging van chauffeurs.

Offertes vergelijken

Een live GPS volgsysteem, het klinkt misschien als chinees in de oren maar het heeft vele functies. Steeds meer bedrijven die graag snel op de noden van hun klanten inspelen maken er gebruik van. De werking is simpel. Er kan in verschillende auto's een zender worden geplaatst. Deze geeft aan een satelliet door wat zijn positie is. En deze positie komt via het internet bij u op kantoor, op uw laptop of zelfs op uw smartphone terecht. Zo kan u altijd en overal te weten komen waar uw medewerkers zich bevinden.

De voordelen van dit systeem voor interventies is enorm. Haast elke dienst met een alarmcentrale gebruikt de technologie op zijn voertuigen. Een dringende oproep komt binnen en daar moet snel en efficiënt op gereageerd kunnen worden. Met een GPS trackingsysteem weet de centrale op elk moment waar zich een interventiewagen bevindt. Zo heeft de alarmcentrale een duidelijk overzicht van wie zich waar bevindt en kan er snel en efficiënt gereageerd worden op een dringende oproep.

Voor vele andere redenen is GPS tracking een handig instrument. Een duidelijke ritregistratie van uw vertegenwoordigers kan bijzonder handig zijn. Zo kan je de werkuren altijd perfect registreren zonder discussie. Vergelijk daarom verschillende track & trace oplossingen en ontdek hoe GPS ritregistratie ook nuttig kan zijn voor uw situatie. Vul onze vragenlijst in en ontvang verschillende offertes. Zo vergelijkt u alle aanbiedingen (van simpele zenders tot grotere systemen).Offerte aanvragen-gps tracking systeem
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Op een schaal van 10 geef ik jullie een dikke acht."

M. Raeds

"Voor de eerste keer dat ik deze dienst gebruik waarbij de ervaring positief was gezien de feedb..."

E. Ignoul


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.